De goedkoopste treinreizen Van Amsterdam Naar Haarlem

Tijden en prijzen weergeven voor 15 jun.

Cheapest

5

Average

5

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Amsterdam naar Haarlem bedraagt ongeveer € 5 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 5.

goedkoopste
10:26Amsterdam Centraal0u19 10:45Haarlem
0 changes
51Enkele reis
goedkoopste
08:34Amsterdam Centraal0u15 08:49Haarlem
0 changes
51Enkele reis
goedkoopste
08:41Amsterdam Centraal0u19 09:00Haarlem
0 changes
51Enkele reis
goedkoopste
10:04Amsterdam Centraal0u16 10:20Haarlem
0 changes
51Enkele reis
goedkoopste
08:26Amsterdam Centraal0u19 08:45Haarlem
0 changes
51Enkele reis

Treintijden & routes Amsterdam naar Haarlem

Treinen weergeven voor morgen, di 15 jun.
08:04Amsterdam Centraal0u16 08:20Haarlem
0 changes
08:11Amsterdam Centraal0u19 08:30Haarlem
0 changes
08:20Amsterdam Centraal0u15 08:35Haarlem
0 changes
08:26Amsterdam Centraal0u19 08:45Haarlem
0 changes
08:34Amsterdam Centraal0u15 08:49Haarlem
0 changes
08:41Amsterdam Centraal0u19 09:00Haarlem
0 changes
10:04Amsterdam Centraal0u16 10:20Haarlem
0 changes
10:11Amsterdam Centraal0u19 10:30Haarlem
0 changes
10:20Amsterdam Centraal0u15 10:35Haarlem
0 changes
10:26Amsterdam Centraal0u19 10:45Haarlem
0 changes
10:34Amsterdam Centraal0u15 10:49Haarlem
0 changes
10:41Amsterdam Centraal0u19 11:00Haarlem
0 changes

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
15 jun.
5
wo
16 jun.
5
vr
18 jun.
5
za
19 jun.
5

De snelste treinen Van Amsterdam Naar Haarlem

Tijden en prijzen weergeven voor 15 jun.

Snelste reis

15 m

Gemiddelde

17 m

Treinen per dag

12

Afstand busreis

17 km

Van de 12 treinen die elke dag vertrekken vanaf Amsterdam naar Haarlem rijden 12 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe treinen doen gemiddeld 17 m over de afstand van 17 km. Als je echter de juiste trein kiest, kun je er zelfs in 15 m zijn.

De langzaamste treinen doen er 19 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
08:34Amsterdam Centraal0u15 08:49Haarlem
0 changes
51Enkele reis
snelste
10:34Amsterdam Centraal0u15 10:49Haarlem
0 changes
51Enkele reis
snelste
08:20Amsterdam Centraal0u15 08:35Haarlem
0 changes
51Enkele reis
snelste
10:20Amsterdam Centraal0u15 10:35Haarlem
0 changes
51Enkele reis
10:04Amsterdam Centraal0u16 10:20Haarlem
0 changes
51Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Tue, Jun 15
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Amsterdam naar Haarlem

Gem. reistijd
17 minuten
Gem. treinticket: 5
Vertrekstation trein:Amsterdam
Eindstation trein:Haarlem
Afstand treinreis:17 km

Welke treinen rijden er van Amsterdam naar Haarlem?

  • De treinreis tussen Amsterdam en Haarlem wordt verzorgd door NS.
  • Je reist rechtstreeks met de sprinter of intercity.
  • De rit duurt net iets meer dan een kwartier.
  • Voor ongeveer 4 euro zijn goedkope treintickets beschikbaar.
  • Treinkaartjes op dit traject zijn goedkoper dan tickets voor de bus.

Welke treinen van NS maken een treinreis van Amsterdam naar Haarlem?

Dankzij rechtstreekse treinverbinding tussen Amsterdam en Haarlem ben je al zeer snel op de plaats van bestemming. Met de intercity duurt de reis slechts 15 minuten. Reis je met de sprinter? Dan kom je na een kleine 20 minuten aan op station Haarlem Centraal.

Het grootste deel van de dag gaan er acht treinen per uur op weg naar het station van Haarlem. Maar in de vroege ochtend en late avond loopt dit aantal terug naar ongeveer zes ritten per uur. De eerste trein vertrekt doorgaans rond 5.30 uur, al is dit op zondag een uur later. Voor de laatste trein moet rond 1.00 uur op het station in Amsterdam aanwezig zijn. Vrijdag- en zaterdagnacht vormen hierop een uitzondering. Dan rijden de treinen door tot 1.45 uur én er is zelfs nog een allerlaatste rit om 2.30 uur.

Vanaf welke treinstations vertrekken treinen in Amsterdam?

Vanuit Amsterdam vertrekken er rechtstreekse treinen naar Haarlem. Je kunt instappen bij de intercity of bij de sprinter. Beide treinen vertrekken vanaf Amsterdam Centraal en stoppen onderweg op station Amsterdam Sloterdijk. Er zijn gemiddeld zes tot acht ritten per uur zodat je kunt vertrekken op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Op welke treinstations komen treinen aan in Haarlem?

De intercity's van NS stoppen op het centraal station van Haarlem. Als je het gebouw uitloopt, kom je vanzelf bij het grote busstation. Hier vandaan vertrekken bussen naar bijna alle wijken in de stad. Voor een culturele middag kun je bijvoorbeeld de bus nemen naar het Frans Hals Museum. En voor een gezellig avondje uit reis je met bus 2 of 3 naar de Grote Markt.

De stoptreinen naar Haarlem stoppen niet alleen op het centraal station, maar ook op Haarlem Spaarnwoude. Dit treinstation beschikt over drie verschillende bushaltes: Spaarnwoude station, station zuid en station noord. Bij al deze haltes stoppen weer andere bussen. Let dus goed op als je de reis met het openbaar vervoer wilt vervolgen.

Haarlem is een levendige en cultuurrijke stad met een historisch centrum en vele monumenten. De Grote Markt met de St. Bavokerk is een van de trekpleisters van de stad, evenals het Frans Hals Museum en De Amsterdamse Poort als laatst overgebleven stadspoort van Haarlem.

Reistips

Treinreizen van Amsterdam naar Haarlem
Reis eenvoudig met de trein naar Haarlem. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Haarlem te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan een tren van Amsterdam naar Haarlem zijn?
Trein tickets van Amsterdam naar Haarlem zijn al verkrijgbaar vanaf € 5 afhankelijk van hoe lang van tevoren je deze trein tickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de trein van Amsterdam naar Haarlem?
Het boeken van trein tickets naar Haarlem van Amsterdam kost gemiddeld € 5. Vroeg boeken vergroot je kansen om echt goedkope tickets van Amsterdam naar Haarlem te vinden en boeken op de dag van vertrek is meestal duurder.
Wat is de afstand van Amsterdam naar Haarlem als je reist per trein?
Overweeg je een trein ticket te kopen van Amsterdam naar Haarlem? De afstand tussen Amsterdam en Haarlem per trein is ongeveer 17 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Amsterdam naar Haarlem te vinden.
Wat is de gemiddelde reistijd per trein van Amsterdam naar Haarlem?
The gemiddelde reistijd per trein van Amsterdam naar Haarlem is 15 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je trein tickets koopt van Amsterdam naar Haarlem.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Amsterdam naar Haarlem?

Het meest populaire voor reizigers uit Amsterdam is Amsterdam Centraal. In Haarlem is het meest populaire onder reizigers Haarlem.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Amsterdam en Haarlem?

Als je vertrekt vanaf Amsterdam, onthou dan dat het dat door de meeste Omio reizigers wordt gebruikt, Amsterdam Centraal is en 0 km van het centrum ligt. Als je erover denkt om een tijdje in Haarlem te blijven, is het ook handig te weten dat het populairste in Haarlem Haarlem is, dat 0 km van het centrum ligt.

Welke zijn er die goedkope tickets van Amsterdam naar Haarlem aanbieden?
Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Amsterdam naar Haarlem, kun je vertrouwen op NS of NS International | IC om snel naar Haarlem te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke voor de reis van Amsterdam naar Haarlem te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Als ik wil reizen van Amsterdam naar Haarlem, hoe vind ik dan een directe tren?
Als je op zoek bent naar goedkope tickets van Amsterdam naar Haarlem, check dan of er directe treinen zijn van Amsterdam naar Haarlem bij of. Als je geen perfecte tren kunt vinden van Amsterdam naar Haarlem, check dan alle vervoersaanbiedingen op Omio en combineer wat het beste is voor jou.
Hoe vind ik de beste deals om trein tickets te koppen van Amsterdam naar Haarlem?
Het is nu makkelijker dan ooit om betaalbare enkele reis of retour tickets per trein ter kopen van Amsterdam naar Haarlem dankzij Omio. Vul gewoon je reisgegevens in en koop het beste enkele reis of retour ticket voor je reis. Ook kun je in de Omio app al je reisinformatie gemakkelijk op een plek bewaren.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Haarlem vanuit Amsterdam per tren, zijn er dan in de buurt van Haarlem nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Veel reizigers die in Haarlem aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Zandvoort, Rotterdam of Eindhoven. Als je erover denkt om Zandvoort, Rotterdam of Eindhoven te verkennen vanuit Haarlem, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Wat als ik geen auto heb en ik wil van Amsterdam naar Haarlem reizen? Kan ik per trein reizen?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Haarlem van Amsterdam. Check Omio voor de beste beschikbare tren verbindingen van Amsterdam naar Haarlem en koop je voordelige trein tickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Haarlem
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Amsterdam - Haarlem

Bekijk gerelateerde reisinformatie: