Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Reistips

Treinreizen van Amsterdam naar Hilversum
Reis eenvoudig met de trein naar Hilversum. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Hilversum te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Amsterdam naar Hilversum per tren?
Trein tickets van Amsterdam naar Hilversum zijn al verkrijgbaar vanaf € 6 afhankelijk van hoe lang van tevoren je deze trein tickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de trein van Amsterdam naar Hilversum?
Als je je trein kaartjes boekt, is het handig om te weten wat de gemiddelde prijs is. Als je reist per tren van Amsterdam naar Hilversum, kun je rekenen op een bedrag van € 6 gemiddeld. We raden aan om trein tickets vroeg te boeken, om de laagst mogelijke prijs te betalen.
Hoeveel kilometer is het van Amsterdam naar Hilversum met de tren?
Overweeg je een trein ticket te kopen van Amsterdam naar Hilversum? De afstand tussen Amsterdam en Hilversum per trein is ongeveer 25 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Amsterdam naar Hilversum te vinden.
Hoe lang duurt het om te reizen van Amsterdam naar Hilversum per trein?
The gemiddelde reistijd per trein van Amsterdam naar Hilversum is 33 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je trein tickets koopt van Amsterdam naar Hilversum.
Als ik per tren wil reizen, welke in Amsterdam en Hilversum zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Voordat je je trip van Amsterdam naar Hilversum gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Amsterdam, vertrekken van Amsterdam Centraal en op Hilversum aankomen in Hilversum.

Waar zijn de in Amsterdam in Hilversum?

Als je van plan bent een tren vanuit Amsterdam te nemen, hou er dan rekening mee dat je 0 km moet reizen van het centrum naar het populairste tren station, Amsterdam Centraal. Als je aankomt in Hilversum per tren, ga er dan vanuit dat je 0 km moet reizen van het belangrijkste tren station, Hilversum, naar het centrum.

Als ik wil reizen van Amsterdam naar Hilversum, hoe vind ik dan een directe tren?
Als je op zoek bent naar goedkope tickets van Amsterdam naar Hilversum, check dan of er directe treinen zijn van Amsterdam naar Hilversum bij Ns_ic of Ns. Als je geen perfecte tren kunt vinden van Amsterdam naar Hilversum, check dan alle vervoersaanbiedingen op Omio en combineer wat het beste is voor jou.
Hoe kan ik een goedkoop trein ticket kopen om te reizen van Amsterdam naar Hilversum?
Het is nu makkelijker dan ooit om betaalbare enkele reis of retour tickets per trein ter kopen van Amsterdam naar Hilversum dankzij Omio. Vul gewoon je reisgegevens in en koop het beste enkele reis of retour ticket voor je reis. Ook kun je in de Omio app al je reisinformatie gemakkelijk op een plek bewaren.
Ik ben mijn geplande reis van Amsterdam naar Hilversum per tren aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Hilversum, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?
Voor veel van onze klanten die per trein van Amsterdam naar Hilversum reizen, is Hilversum niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Hilversum die een bezoek waard zijn, zijn Berlijn, Eindhoven of Brussel. Check Omio voor goedkope trein tickets naar een van deze topbestemmingen!
Hoe kom ik van Amsterdam naar Hilversum als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een tren nemen?
Reizen van Amsterdam naar Hilversum zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste tren verbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Amsterdam naar Hilversum.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Hilversum
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Amsterdam - Hilversum

Bekijk gerelateerde reisinformatie: