Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen tussen Amsterdam en Hückelhoven

distanceAfstand173 km
frequencyTren frequentie12 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 12 directe treinen per dag

Met treinen van Amsterdam naar Hückelhoven leg je reis 173 km af met onze reispartners zoals. Normaalgesproken zijn er er zijn 12 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Hückelhoven-Baal.

Reistips: Treinreizen van Amsterdam naar Hückelhoven

Reis eenvoudig met de trein naar Hückelhoven. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Hückelhoven te reizen.
FAQs

Wat is de afstand naar Hückelhoven van Amsterdam per trein?

De afstand van van Amsterdam naar Hückelhoven per trein is bij benadering 173 km.

Wat is de gemiddelde reistijd van Amsterdam naar Hückelhoven per trein?

De reisduur per trein van Amsterdam naar Hückelhoven kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 2 h 49 min.

Als ik per trein wil reizen, welke treinstations in Amsterdam en Hückelhoven zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Het meest populaire treinstation voor reizigers uit Amsterdam is Amsterdam Centraal. In Hückelhoven is het meest populaire treinstation onder reizigers Hückelhoven-Baal.

Waar vind ik de Amsterdam treinstation naar Hückelhoven? Waar is de Hückelhoven treinstation?

Passagiers nemen de tren het meest vanaf Amsterdam Centraal, wat ongeveer 916 m ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de tren op Hückelhoven-Baal, dat 4.1 km ligt van het stadscentrum.

Hoeveel treindiensten per dag zijn er van Amsterdam naar Hückelhoven?

Gemiddeld, er zijn 12 treinen keer per dag van Amsterdam naar Hückelhoven. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.

Ik ben mijn geplande reis van Amsterdam naar Hückelhoven per trein aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Hückelhoven, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Voor veel van onze klanten die per trein van Amsterdam naar Hückelhoven reizen, is Hückelhoven niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Hückelhoven die een bezoek waard zijn, zijn Berlijn, Keulen of Düsseldorf. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!

Kan ik tickets vor direkte treinen kopen met de Omio-app als ik een trein wil nemen van Amsterdam naar Hückelhoven?

Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een treintickets van Amsterdam naar Hückelhoven om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw treintickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Amsterdam naar Hückelhoven tren, zowel voor als tijdens de reis.

Wat als ik geen auto heb en ik wil van Amsterdam naar Hückelhoven reizen? Kan ik per treinreisen?

Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Amsterdam naar Hückelhoven wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Hückelhoven
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Amsterdam - Hückelhoven

Bekijk gerelateerde reisinformatie: