VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
24 jun.
30Deutsche Bahn
vr
25 jun.
33Deutsche Bahn
za
26 jun.
28Deutsche Bahn
zo
27 jun.
28Deutsche Bahn
ma
28 jun.
28Deutsche Bahn
wo
30 jun.
28Deutsche Bahn

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Fri, Jun 25
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Amsterdam naar Kassel

Gem. reistijd
8 uren 46 minuten
Gem. treinticket: 29
Vertrekstation trein:Amsterdam
Eindstation trein:Kassel
Afstand treinreis:338 km
Treinmaatschappijen:Deutsche Bahn

Reistips

Treinreizen van Amsterdam naar Kassel
Reis eenvoudig met de trein naar Kassel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Kassel te reizen.
FAQs
Wat is het goekoopst mogelijke trein ticket van Amsterdam naar Kassel?
Trein tickets van Amsterdam naar Kassel zijn al verkrijgbaar vanaf € 28 afhankelijk van hoe lang van tevoren je deze trein tickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde prijs van een trein kaartje van Amsterdam naar Kassel?
Als je je trein kaartjes boekt, is het handig om te weten wat de gemiddelde prijs is. Als je reist per tren van Amsterdam naar Kassel, kun je rekenen op een bedrag van € 29 gemiddeld. We raden aan om trein tickets vroeg te boeken, om de laagst mogelijke prijs te betalen.
Wat is de afstand van Amsterdam naar Kassel als je reist per trein?
Als je reist van Amsterdam naar Kassel per trein, reken dan op een reisafstand tussen Amsterdam en Kassel van ongeveer 337 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope trein tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Hoe lang doet de tren van Amsterdam naar Kassel erover?
Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Amsterdam naar Kassel. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Amsterdam naar Kassel te reizen: de gemiddelde reisduur per tren is 5 h 44 min.
Wat zijn de meest gebruikte in Amsterdam en in Kassel?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Amsterdam naar Kassel, vertrekken meestal van Amsterdam Centraal in Amsterdam en komen aan op Kassel-Wilhelmshöhe in Kassel. Het is altijd handig om deze in Amsterdam en Kassel te weten voordat je instapt voor je reis per tren.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Amsterdam en Kassel?

Als je van plan bent een tren vanuit Amsterdam te nemen, hou er dan rekening mee dat je 0 km moet reizen van het centrum naar het populairste tren station, Amsterdam Centraal. Als je aankomt in Kassel per tren, ga er dan vanuit dat je 0 km moet reizen van het belangrijkste tren station, Kassel-Wilhelmshöhe, naar het centrum.

Welke op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Amsterdam naar Kassel te komen?
Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Amsterdam naar Kassel, kun je vertrouwen op Deutsche Bahn om snel naar Kassel te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke voor de reis van Amsterdam naar Kassel te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Kan ik een retour trein ticket kopen van Amsterdam naar Kassel?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Amsterdam naar Kassel, enkele reis of retour, per tren. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Kassel vanuit Amsterdam per tren, zijn er dan in de buurt van Kassel nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Kassel, reizen ook vaak naar Berlijn, Frankfurt am Main of München. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Kassel en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Wat als ik geen auto heb en ik wil van Amsterdam naar Kassel reizen? Kan ik per trein reizen?
Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Amsterdam naar Kassel wil reizen zonder auto. In de Omio app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Kassel
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Amsterdam - Kassel

Bekijk gerelateerde reisinformatie: