VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
25 jan.
19Deutsche Bahn
20STUDENT AGENCY k.s.
wo
26 jan.
19Deutsche Bahn
20STUDENT AGENCY k.s.
do
27 jan.
19Deutsche Bahn
20STUDENT AGENCY k.s.
vr
28 jan.
19Deutsche Bahn
17Flixbus
za
29 jan.
19Deutsche Bahn
17STUDENT AGENCY k.s.
zo
30 jan.
19Deutsche Bahn
20STUDENT AGENCY k.s.
ma
31 jan.
19Deutsche Bahn
20Flixbus
di
1 feb.
19Deutsche Bahn
15Flixbus
wo
2 feb.
19Deutsche Bahn
20Flixbus
do
3 feb.
19Deutsche Bahn
20Flixbus
vr
4 feb.
19Deutsche Bahn
17Flixbus
za
5 feb.
19Deutsche Bahn
20Flixbus
zo
6 feb.
19Deutsche Bahn
13STUDENT AGENCY k.s.
ma
7 feb.
19Deutsche Bahn
20Flixbus
di
8 feb.
19Deutsche Bahn
13STUDENT AGENCY k.s.
wo
9 feb.
19Deutsche Bahn
20Flixbus
do
10 feb.
19Deutsche Bahn
20Flixbus
vr
11 feb.
19Deutsche Bahn
17Flixbus
za
12 feb.
19Deutsche Bahn
20Flixbus
zo
13 feb.
19Deutsche Bahn
13STUDENT AGENCY k.s.

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen van Amsterdam naar Keulen

distanceAfstand214 km
durationGemiddelde treinduur3 h 5 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 27
frequencyTren frequentie6 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 6 directe treinen per dag
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection

Met treinen van Amsterdam naar Keulen leg je reis 214 km af wat gemiddeld 3 h 5 min duurt bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection. Normaalgesproken zijn er er zijn 6 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 27 kost, vind je het goedkoopste treinkaartje zelfs al voor € 19. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Köln Hbf.

Treinmaatschappijen: Tren van Amsterdam naar Keulen met Deutsche Bahn

Vind de beste treinen tussen Amsterdam en Keulen met Omio's reispartners Deutsche Bahn vanaf € 19. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste te vergelijken en te boeken.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de tren in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van treinen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Amsterdam naar Keulen.

Deutsche Bahn Amsterdam naar Keulen tren informatie:

 • Gemiddelde duur: 2 h 43 min
 • Gemiddelde prijs: € 19
 • Deutsche Bahn frequentie: 2 per dag

Welke treinen rijden er van Amsterdam naar Keulen? 

 • Welke spoorwegmaatschappij(en) bieden treinen van Amsterdam naar Keulen aan?
 • Je kunt van Amsterdam naar Keulen per trein reizen als je gebruik maakt van de diensten van Deutsche Bahn.
 • Rijden er rechtstreekse treinen van Amsterdam naar Keulen?
 • Het is mogelijk om een rechtstreekse treinreis van Amsterdam naar Keulen te boeken, maar er zijn ook veel reismogelijkheden met onderweg twee of meer tussenstops.
 • Hoe lang duurt de kortste treinreis?
 • Een rechtstreekse trein van Amsterdam naar Keulen heeft een reistijd van 2 uur en 34 minuten tot 2 uur en 38 minuten, terwijl de snelste treinreis inclusief overstap een reisduur heeft van 3 uur en 41 minuten.
 • Hoeveel maanden van tevoren zijn er treintickets beschikbaar?
 • Je kunt je treinkaartjes voor Deutsche Bahn enkele maanden van tevoren bestellen, maar ook vlak voor je vertrekdatum is het mogelijk om ze aan te schaffen.
 • Zijn er treintickets van Deutsche Bahn bij Omio beschikbaar?
 • Bij Omio kun je met een gerust hart online je voordelige treintickets voor je treinreis naar Keulen bestellen.

Welke treinen van Deutsche Bahn maken een treinreis van Amsterdam naar Keulen?  

Als je van Amsterdam naar Keulen wilt reizen, heb je dagelijks meer dan 40 mogelijkheden. Vooral in de ochtend en vroege middag vertrekken er per uur 2 tot 3 treinen van Deutsche Bahn. Je reist in een luxe ICE internationale trein. In deze trein zijn de zitplaatsen comfortabel en voorzien van stopcontacten. Je hebt goede restauratievoorzieningen en gratis snel draadloos internet. Plaatsreservering is niet verplicht, maar beslist aan te raden. Neem je een rechtstreekse treinreis, dan ben je na 2 uur en 34 minuten tot 2 uur en 38 minuten in Keulen. Heb je onderweg een overstap, dan ben je 3 uur en 41 minuten tot 4 uur en 59 minuten onderweg. Bij een nachttrein duurt je reis zeker 7 uur en 40 minuten.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Amsterdam?  

Treinen van Amsterdam naar Keulen vertrekken van Amsterdam Centraal. Het station is een verkeersknooppunt voor intercity's en stoptreinen. Vlak voor het station vind je de grote bus- en tramterminal, waar de meeste openbaar vervoerlijnen samenkomen. Ook beschikt Amsterdam over een metronetwerk. Kom je met de auto, dan zijn er voldoende parkeergarages op loopafstand van het station.

Op welk treinstation komen treinen aan in Keulen?  

Je trein uit Amsterdam komt aan op het Keulen Centraal Station. Dit is een belangrijk knooppunt voor internationale en regionale treinen. Als je in Keulen moet zijn, kun je het beste met stadsbussen of de regelmatig rijdende trams van de Stadtbahn verder reizen.

Reistips: Treinreizen van Amsterdam naar Keulen

Reis eenvoudig met de trein naar Keulen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Keulen te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan ik reizen van Amsterdam naar Keulen per trein?

Treintickets van Amsterdam naar Keulen zijn al verkrijgbaar vanaf € 19 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!

Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de tren van Amsterdam naar Keulen?

De tren prijs van Amsterdam naar Keulen is gemiddeld € 27  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende 7 dagen.

Wat is de afstand van Amsterdam naar Keulen als je reist per trein?

Je moet erop rekenen ongeveer 214 km  af te leggen van Amsterdam naar Keulen per trein.

Wat is de gemiddelde reistijd van Amsterdam naar Keulen per trein?

De reisduur per trein van Amsterdam naar Keulen kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 3 h 5 min.

Wat zijn de meest gebruikte treinstations in Amsterdam en in Keulen?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Amsterdam naar Keulen, vertrekken meestal van Amsterdam Centraal in Amsterdam en komen aan op Köln Hbf in Keulen. Het is altijd handig om deze treinstations in Amsterdam en Keulen te weten voordat je instapt voor je reis per trein.

Waar is het treinstation in Amsterdam? Waar is het treinstation in Keulen?

Passagiers nemen de tren het meest vanaf Amsterdam Centraal, wat ongeveer 916 m ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de tren op Köln Hbf, dat 1.2 km ligt van het stadscentrum.

Welke treinmaatschappijen zijn actief op de route van Amsterdam van Keulen?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Amsterdam naar Keulen kun je een tren nemen van Deutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection. Check ook zeker alle andere treinreisaanbieders die vervoer bieden op de route van Amsterdam naar Keulen om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Hoe vind ik een directe tren verbinding van Amsterdam naar Keulen?

Ja, er zijn 6 directe treinen per dag van Amsterdam naar Keulen, en je kunt een directe tren vinden voor deze reis met Deutsche Bahn  op Omio. Het loont de moeite goed te kijken wat voor treintickets je gaat kopen omdat diensten zonder stops meer gemak bieden en tijd besparen om jou sneller op je bestemming te krijgen.

Hoeveel treindiensten zijn er tussen Amsterdam en Keulen per dag?

Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Amsterdam naar Keulen is 6 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.

Hoeveel tijd van tevoren moet ik een treintickets tussen Amsterdam en Keulen aanschaffen om de beste aanbieding te krijgen?

De prijs van een treintickets enkele reis van Amsterdam naar Keulen kost gemiddeld € 27 als je de komende week gaat reserveren. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor treinen van alle mogelijke treinmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je treintickets van Amsterdam naar Keulen een paar maanden van te voren boeken.

Ik ben mijn geplande reis van Amsterdam naar Keulen per trein aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Keulen, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Je trein trip van Amsterdam naar Keulen hoeft niet te eindigen in Keulen. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Keulen die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Berlijn, Brussel of Parijs. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Berlijn, Brussel of Parijs te gaan op Omio!

Kan ik tickets vor direkte treinen kopen met de Omio-app als ik een trein wil nemen van Amsterdam naar Keulen?

Als je per trein wilt reizen van Amsterdam naar Keulen met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Amsterdam en Keulen, zowel vooraf als tijdens je reis.

Wat als ik geen auto heb en ik wil van Amsterdam naar Keulen reizen? Kan ik per treinreisen?

Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Amsterdam naar Keulen wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Keulen
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Amsterdam - Keulen

Bekijk gerelateerde reisinformatie: