Trein van Amsterdam naar Londen

De goedkoopste treinreizen Van Amsterdam Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 27 jun.

Goedkoopst

237

Gemiddelde

268

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Eurostar
14:47Amsterdam4u10 18:57Londen
0 overstappen
2371Enkele reis
Eurostar
11:47Amsterdam4u14 16:01Londen
0 overstappen
2371Enkele reis
Eurostar
16:47Amsterdam4u10 20:57Londen
0 overstappen
2371Enkele reis
Eurostar
15:38Amsterdam5u19 20:57Londen
0 overstappen
2461Enkele reis
Eurostar
10:15Amsterdam4u46 15:01Londen
0 overstappen
3121Enkele reis

Treintijden & routes Amsterdam naar Londen

Treinen weergeven voor morgen, maandag 27 juni
Eurostar
10:15Amsterdam4u46 15:01Londen
0 overstappen
Eurostar
11:47Amsterdam4u14 16:01Londen
0 overstappen
Eurostar
12:28Amsterdam5u29 17:57Londen
0 overstappen
Eurostar
14:47Amsterdam4u10 18:57Londen
0 overstappen
Eurostar
15:38Amsterdam5u19 20:57Londen
0 overstappen
Eurostar
16:47Amsterdam4u10 20:57Londen
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
27 jun.
di
28 jun.
wo
29 jun.
do
30 jun.
vr
01 jul.
za
02 jul.
zo
03 jul.
ma
04 jul.
di
05 jul.
wo
06 jul.
do
07 jul.
vr
08 jul.
za
09 jul.
zo
10 jul.
ma
11 jul.
di
12 jul.
wo
13 jul.
do
14 jul.
vr
15 jul.
za
16 jul.
zo
17 jul.

De snelste treinen Van Amsterdam Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 27 jun.

Snelste reis

4 u 10 m

Gemiddelde

4 u 41 m

Treinen per dag

6

Afstand busreis

357 km

Van de 6 treinen die elke dag vertrekken vanaf Amsterdam naar Londen rijden 6 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Eurostar
14:47Amsterdam4u10 18:57Londen
0 overstappen
2371Enkele reis
Eurostar
16:47Amsterdam4u10 20:57Londen
0 overstappen
2371Enkele reis
Eurostar
11:47Amsterdam4u14 16:01Londen
0 overstappen
2371Enkele reis
Eurostar
10:15Amsterdam4u46 15:01Londen
0 overstappen
3121Enkele reis
Eurostar
15:38Amsterdam5u19 20:57Londen
0 overstappen
2461Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig in Londen?

bekijk op de kaart

Populaire hotels

Meer bekijken

Volledige huizen en appartementen

Meer bekijken

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Vertrektijden trein: trein van Amsterdam naar Londen

distanceAfstand356 km
durationGemiddelde treinduur4 h 40 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 346
frequencyTren frequentie2 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 2 directe treinen per dag
carriersTreinreisaanbiedersEurostar

Met treinen van Amsterdam naar Londen leg je reis 356 km af wat gemiddeld 4 h 40 min duurt bij onze reispartners zoals Eurostar. Normaalgesproken zijn er er zijn 2 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 214 krijgen, maar een gemiddeld treinticket is € 346. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in London Victoria.

Treinreisaanbieders: Eurostar van Amsterdam naar Londen

Reis met de tren van Amsterdam naar Londen vanaf € 214 met Omio’s Eurostar partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest handig te vergelijken en te boeken.

Eurostar

Eurostar is de exclusieve hogesnelheidstrein die het Verenigd Koninkrijk verbindt met landen in Europa zoals Frankrijk, België en Nederland. De meeste Eurostar treinen reizen door de Kanaaltunnel tussen het VK en Frankrijk. Met een snelle tren service met snelheden tot 322 km/u, reis je tussen Amsterdam en Londen in ultiem comfort in combinatie met moderne, comfortabele stoelen en grote ramen. Bij het boeken van je Eurostar tren van Amsterdam naar Londen kun je kiezen uit drie soorten tickets: standaard, Standard Premier (met lichte versnaperingen en ruime zitplaatsen) en Business Premier (met flexibele reisopties, ruime zitplaatsen, lounge toegang, instappen met voorrang en een warme maaltijd).

Eurostar Amsterdam naar Londen tren informatie:

  • Gemiddelde duur: 3 h 16 min
  • Gemiddelde prijs: € 214
  • Eurostar frequentie: 2 per dag

Welke treinen rijden er van Amsterdam naar Londen?

  • Van Amsterdam naar Londen reis je met de Eurostar, Thalys en/of NS International.
  • Je moet minimaal één keer overstappen in Brussel.
  • De kortste reistijd is 4 uur en 40 minuten.
  • Een treinreis duurt veel korter dan een busreis.

Welke treintijden gelden voor treinen van Amsterdam naar Londen?

Er zijn plannen voor een directe treinverbinding tussen Amsterdam en Londen. Maar vooralsnog moeten reizigers onderweg gewoon overstappen. Kies je voor een rit met één overstap? Dan ga je met de Thalys of met NS International naar station Brussel Zuid, waar je kunt instappen bij de Eurostar-trein naar Londen. De minimale reisduur is 4 uur en 40 minuten, afhankelijk van de overstaptijd in Brussel. Het is ook mogelijk om het hele traject af te leggen met Eurostar met een overstap.

De Eurostar-trein raast met snelheden tot 300 kilometer per uur door het landschap. Hierdoor is dit een populair vervoermiddel om naar Londen te reizen. Je kunt ongeveer tien keer per dag vanuit Amsterdam vertrekken. Doordeweeks rijden de treinen tussen 6.00 uur en 17.30 uur. In het weekend wijkt de dienstregeling iets af. Op zaterdag liggen de vertrektijden tussen 8.00 uur en 16.00 uur, en op zondag is dit 7.00 uur tot 17.00 uur.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Amsterdam?

Internationale hogesnelheidstreinen vertrekken in Amsterdam altijd vanaf het centraal station. Het maakt dus niet uit of je het eerste deel van de reis aflegt met de Thalys of met een Eurostar-trein. Station Amsterdam Centraal is goed bereikbaar met de metro, tram of stadsbus. Daarnaast vertrekken er vanaf de andere stations in stad ook nog treinen richting Amsterdam Centraal.

Op welk treinstation komen treinen aan in Londen?

Het internationale station Londen St Pancras is de eindbestemming van de trein. Maar dit hoeft zeker niet het einde van je reis te betekenen. Bij Londen St Pancras stoppen namelijk genoeg bussen en metro's om je verder de stad in te brengen. Vooral de metro is een handige manier om je in de Britse hoofdstad te verplaatsen. Op net nabijgelegen metrostation King's Cross St Pancras stoppen metro's van zes verschillende lijnen: Circle, Hammersmith & City, Metropolitan, Piccadilly, Victoria en de Northern Line. Je kunt werkelijk alle kanten op.

Reistips: treinen van Amsterdam tot Londen

Reis eenvoudig met de trein naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Londen te reizen.
FAQs
Het goedkoopst mogelijke treintickets van Amsterdam naar Londen is € 214. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Amsterdam naar Londen boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 346  te betalen voor een tren ticket van Amsterdam naar Londen.
De afstand van Amsterdam naar Londen per trein is ongeveer 356 km.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Amsterdam naar Londen per trein is 4 h 40 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare tren van Amsterdam naar Londen.

Voordat je je trip van Amsterdam naar Londen gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Amsterdam, vertrekken van Amsterdam Centraal en op London Victoria aankomen in Londen.

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, Amsterdam Centraal, vinden op ongeveer 1.4 km van het stadscentrum van Amsterdam. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Londen, heet London Victoria, en is ongeveer 2.9 km gelegen van zijn stadscentrum.

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Amsterdam naar Londen kun je een tren nemen van Eurostar. Check ook zeker alle andere treinmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Amsterdam naar Londen om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Amsterdam naar Londen is 2 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Een eerste Amsterdam naar Londen tren vertrekt om 06: 28   en een laatste tren van Amsterdam naar Londen vertrekt om 19: 28. Check de laatst bijgewerkte Amsterdam naar Londen tren tijden op Omio en vind de beste tijd om naar je bestemming te reizen.
Als je een treintickets van Amsterdam naar Londen gaat kopen in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 346 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je tren vooruit koopt voor de beste prijzen. Treintickets tussen Amsterdam en Londen zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Londen, reizen ook vaak naar Parijs, Brussel of Edinburgh. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Londen en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Amsterdam naar Londen zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Amsterdam naar Londen te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Amsterdam naar Londen wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Londen

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal