Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen tussen Amsterdam en Lünen

distanceAfstand199 km
changesDirecte trenJa

Met treinen van Amsterdam naar Lünen leg je reis 199 km af met onze reispartners zoals. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Lünen Hbf.

Reistips: Treinreizen van Amsterdam naar Lünen

Reis eenvoudig met de trein naar Lünen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Lünen te reizen.
FAQs

Wat is de afstand naar Lünen van Amsterdam per trein?

De tren afstand van Amsterdam naar Lünen is circa 199 km.

Welke treinstations zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Amsterdam naar Lünen?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Amsterdam naar Lünen, vertrekken meestal van Amsterdam Centraal in Amsterdam en komen aan op Lünen Hbf in Lünen. Het is altijd handig om deze treinstations in Amsterdam en Lünen te weten voordat je instapt voor je reis per trein.

Waar is het Amsterdam treinstation? Waar is het Lünen treinstation?

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Amsterdam Centraal en reizen ongeveer 916 m van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Lünen Hbf en moeten ongeveer 108 m reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Lünen.

Ben je van plan om van Amsterdam naar Lünen te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Lünen, die je ook zou kunnen bezoeken.

Je trein trip van Amsterdam naar Lünen hoeft niet te eindigen in Lünen. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Lünen die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Dortmund, Berlijn of Werne. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Dortmund, Berlijn of Werne te gaan op Omio!

Kan ik reizen per trein van Amsterdam naar Lünen met de Omio-app?

Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een treintickets van Amsterdam naar Lünen om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw treintickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Amsterdam naar Lünen tren, zowel voor als tijdens de reis.

Wat als ik geen auto heb en ik wil van Amsterdam naar Lünen reizen? Kan ik per treinreisen?

Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per trein van Amsterdam naar Lünen te reizen. Omio kan de beste treinverbindingen van Amsterdam naar Lünen vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Lünen
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Amsterdam - Lünen

Bekijk gerelateerde reisinformatie: