De goedkoopste treinreizen Van Amsterdam Naar Maastricht

Tijden en prijzen weergeven voor 25 jun.

Cheapest

27

Average

27

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Amsterdam naar Maastricht bedraagt ongeveer € 27 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 27.

goedkoopste
08:04Amsterdam Centraal2u26 10:30Maastricht
0 changes
271Enkele reis
goedkoopste
08:16Amsterdam Centraal2u33 10:49Maastricht
1 changes
271Enkele reis
goedkoopste
08:45Amsterdam Centraal2u34 11:19Maastricht
1 changes
271Enkele reis
goedkoopste
09:14Amsterdam Centraal2u35 11:49Maastricht
1 changes
271Enkele reis
goedkoopste
08:35Amsterdam Centraal2u25 11:00Maastricht
0 changes
271Enkele reis

Treintijden & routes Amsterdam naar Maastricht

Treinen weergeven voor morgen, vr 25 jun.
08:04Amsterdam Centraal2u26 10:30Maastricht
0 changes
08:16Amsterdam Centraal2u33 10:49Maastricht
0 changes
08:35Amsterdam Centraal2u25 11:00Maastricht
0 changes
08:45Amsterdam Centraal2u34 11:19Maastricht
0 changes
09:05Amsterdam Centraal2u25 11:30Maastricht
0 changes
09:14Amsterdam Centraal2u35 11:49Maastricht
0 changes

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
25 jun.
27
za
26 jun.
27
zo
27 jun.
27
di
29 jun.
27
wo
30 jun.
27
do
1 jul.
27
vr
2 jul.
27
za
3 jul.
27
zo
4 jul.
27
ma
5 jul.
27
di
6 jul.
27
wo
7 jul.
27
do
8 jul.
27
vr
9 jul.
27
za
10 jul.
27
zo
11 jul.
27
ma
12 jul.
27
di
13 jul.
27
wo
14 jul.
27

De snelste treinen Van Amsterdam Naar Maastricht

Tijden en prijzen weergeven voor 25 jun.

Snelste reis

2 u 25 m

Gemiddelde

2 u 29 m

Treinen per dag

6

Afstand busreis

178 km

Van de 6 treinen die elke dag vertrekken vanaf Amsterdam naar Maastricht rijden 3 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe treinen doen gemiddeld 2 u 29 m over de afstand van 178 km. Als je echter de juiste trein kiest, kun je er zelfs in 2 u 25 m zijn.

De langzaamste treinen doen er 2 u 35 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
08:35Amsterdam Centraal2u25 11:00Maastricht
0 changes
271Enkele reis
snelste
09:05Amsterdam Centraal2u25 11:30Maastricht
0 changes
271Enkele reis
08:04Amsterdam Centraal2u26 10:30Maastricht
0 changes
271Enkele reis
08:16Amsterdam Centraal2u33 10:49Maastricht
1 changes
271Enkele reis
08:45Amsterdam Centraal2u34 11:19Maastricht
1 changes
271Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Fri, Jun 25
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Amsterdam naar Maastricht

Gem. reistijd
2 uren 25 minuten
Gem. treinticket: 27
Vertrekstation trein:Amsterdam
Eindstation trein:Maastricht
Afstand treinreis:178 km

Trein van Amsterdam naar Maastricht: reisinformatie

De trein Amsterdam Maastricht bedient de reiziger dagelijks van de vroege ochtend tot laat in de avond en zelfs ꞌs nachts. De Nederlandse spoorwegmaatschappij NS laat omstreeks zes uur in de ochtend de eerste trein naar Maastricht vertrekken vanaf station Amsterdam Centraal. De laatste trein gaat tegen elf uur in de avond. Bovendien rijdt er ꞌs nachts tweemaal een trein van Amsterdam naar Maastricht. Er gaan gemiddeld vier treinen per uur tussen de twee steden. Met een rechtstreekse treinverbinding is men binnen 2,5 uur in Maastricht. Sommige treinen hebben een overstap op de stations Utrecht Centraal en Sittard.

De trein nemen vanuit Amsterdam

Amsterdam Centraal is het station van vertrek van de trein Amsterdam Maastricht. Het is het een na drukste station van Nederland, gelegen aan het Stationsplein. De treinpassagiers kunnen met alle soorten openbaar vervoer vanuit de stad naar het centraal station komen. Trams en metro’s stoppen aan de voorzijde van het station, bussen aan de achterkant van het station aan het IJ. Vanuit het centrum is het een kwartiertje lopen naar het station. Men kan ook vanaf de kleinere treinstations in de buitenwijken met de trein naar Amsterdam CS reizen.

In Maastricht aankomen met de trein

Maastricht is de hoofdstad van de provincie Limburg en is fraai gelegen aan de Maas. Maastricht is een van de belangrijkste winkelsteden van Nederland en heeft in de Sint-Servaasbasiliek, de Bisschopsmolen, het Bonnefantenmuseum, de Helpoort en het Vrijthof bezienswaardigheden en aantrekkelijke verblijfsplekken. Reizigers met de trein Amsterdam Maastricht stappen uit op station Maastricht Centraal, dat gelegen is aan het Stationsplein. Het stadscentrum ligt op loopafstand, maar men kan ook gebruikmaken van comfortabel busvervoer van het busstation aan de noordwestkant van Maastricht CS naar de binnenstad en de wijken. Reizigers die naar het noorden of zuidoosten van de stad willen, kunnen tevens de trein naar station Maastricht Noord of station Maastricht Randwyck nemen.

Reistips

Treinreizen van Amsterdam naar Maastricht
Reis eenvoudig met de trein naar Maastricht. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Maastricht te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope trein tickets van Amsterdam naar Maastricht?
De goedkoopste manier om van Maastricht naar Amsterdam te komen is per trein en hoeft maar € 27 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope trein tickets van Amsterdam naar Maastricht bij Omio te kopen.
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per tren van Amsterdam naar Maastricht?
Het boeken van trein tickets naar Maastricht van Amsterdam kost gemiddeld € 27. Vroeg boeken vergroot je kansen om echt goedkope tickets van Amsterdam naar Maastricht te vinden en boeken op de dag van vertrek is meestal duurder.
Wat is de afstand naar Maastricht van Amsterdam per trein?
Als je per trein reist van Amsterdam naar Maastricht, is de afstand ongeveer 178 km. Kijk voor goedkope trein tickets van Amsterdam naar Maastricht ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Hoe lang duurt het om te reizen van Amsterdam naar Maastricht per trein?
Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Amsterdam naar Maastricht. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Amsterdam naar Maastricht te reizen: de gemiddelde reisduur per tren is 2 h 20 min.
Vanaf welk in Amsterdam zou ik moeten reizen? Naar welk in Maastricht zou ik moeten reizen?

Voordat je instapt voor je reis per tren van Amsterdam naar Maastricht is het heel fijn om te weten dat Amsterdam Centraal het meest populaire tren station is voor reizigers die van Amsterdam vertrekken en dat Maastricht het meest populaire is voor reizigers die aankomen in Maastricht.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Amsterdam en Maastricht?

Als je van plan bent een tren vanuit Amsterdam te nemen, hou er dan rekening mee dat je 0 km moet reizen van het centrum naar het populairste tren station, Amsterdam Centraal. Als je aankomt in Maastricht per tren, ga er dan vanuit dat je 0 km moet reizen van het belangrijkste tren station, Maastricht, naar het centrum.

Welke op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Amsterdam naar Maastricht te komen?
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Amsterdam naar Maastricht te brengen per tren. Op de route van On the route naar Maastricht van Amsterdam kun je reizen met NS of NS International | IC. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken voor de route van Amsterdam naar Maastricht, omdat er verschillen kunnen zijn in de services die zij bieden.
Kan ik een retour trein ticket kopen van Amsterdam naar Maastricht?
Het is nu makkelijker dan ooit om betaalbare enkele reis of retour tickets per trein ter kopen van Amsterdam naar Maastricht dankzij Omio. Vul gewoon je reisgegevens in en koop het beste enkele reis of retour ticket voor je reis. Ook kun je in de Omio app al je reisinformatie gemakkelijk op een plek bewaren.
Ben je van plan om van Amsterdam naar Maastricht te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Maastricht, die je ook zou kunnen bezoeken.
Voor veel van onze klanten die per trein van Amsterdam naar Maastricht reizen, is Maastricht niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Maastricht die een bezoek waard zijn, zijn Brussel, Aken of Keulen. Check Omio voor goedkope trein tickets naar een van deze topbestemmingen!
Hoe kom ik van Amsterdam naar Maastricht als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een tren nemen?
Reizen van Amsterdam naar Maastricht zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste tren verbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Amsterdam naar Maastricht.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Maastricht
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen