Trein van Amsterdam naar Madrid

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
27 jun.
di
28 jun.
wo
29 jun.
do
30 jun.
vr
01 jul.
za
02 jul.
zo
03 jul.
ma
04 jul.
di
05 jul.
wo
06 jul.
do
07 jul.
vr
08 jul.
za
09 jul.
zo
10 jul.
ma
11 jul.
di
12 jul.
wo
13 jul.
do
14 jul.
vr
15 jul.
za
16 jul.
zo
17 jul.

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig in Madrid?

bekijk op de kaart

Populaire hotels

Meer bekijken

Volledige huizen en appartementen

Meer bekijken

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Vertrektijden trein: trein van Amsterdam naar Madrid

distanceAfstand1481 km
frequencyTren frequentie1 per dag
changesDirecte trenNee
carriersTreinmaatschappijenThalys

Met treinen van Amsterdam naar Madrid leg je reis 1481 km af met onze reispartners zoals Thalys. Normaalgesproken zijn er er is 1 een tren diensten per dag, inclusief directe diensten. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Madrid-Puerta de Atocha.

Treinmaatschappijen: Thalys van Amsterdam naar Madrid

Reis met treinen van Amsterdam naar Madrid met Thalys op Omio. Bij het vergelijken van dienstregelingen en tickets laten we je ook andere opties zien met meerdere aansluitingen of andere reisopties, indien beschikbaar.

Thalys

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren tussen Amsterdam en Madrid met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Op zoek naar een tren tussen Amsterdam en Madrid? Thalys is een van de beste bedrijven om mee te reizen op de tussen Amsterdam en Madrid. Als officiële reispartner van Thalys laat Omio je snel de nieuwste dienstregelingen, tickets en aanbiedingen voor de treinen van Thalys zien (zoals bagagebeleid en voorzieningen aan boord), reisinformatie en prijzen zodat je de ideale vertrek- en aankomsttijden kunt controleren. Je kunt de snelste treinen van Amsterdam naar Madrid vergelijken, de beste voorzieningen vinden om je reis soepel en gemakkelijk te laten verlopen en de meest betaalbare tickets voor de trein die bij je budget passen vinden. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar treinen van Amsterdam naar Madrid, kun je snel zien of het ticket van Thalys een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan. Zodra je klaar bent, boek je je tren voor de Amsterdam - Madrid nu snel en gemakkelijk op Omio en geniet je van je aanstaande reis met Thalys!

Thalys treinen van Amsterdam tot Madrid, informatie:

  • Gemiddelde duur: 30 h 22 min
  • Thalys frequentie: 1 per dag

Reistips: treinen van Amsterdam tot Madrid

Reis eenvoudig met de trein naar Madrid. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Madrid te reizen.
FAQs
De tren afstand van Amsterdam naar Madrid is circa 1481 km.
Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Amsterdam naar Madrid. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Amsterdam naar Madrid te reizen: de gemiddelde reisduur per trein is 30 h 22 min.

Voordat je je trip van Amsterdam naar Madrid gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Amsterdam, vertrekken van Amsterdam Centraal en op Madrid-Puerta de Atocha aankomen in Madrid.

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Amsterdam Centraal en reizen ongeveer 1.4 km van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Madrid-Puerta de Atocha en moeten ongeveer 2.2 km reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Madrid.

Als je een tren neemt van Amsterdam naar Madrid, biedt Thalys de beste manier om snel naar Madrid te gaan. Je kunt ook alle mogelijke treinreisaanbieders checken die vervoersdiensten aanbieden van Amsterdam naar Madrid en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Amsterdam naar Madrid is 1 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Als je liever vroeg in de ochtend treinen pakt van Amsterdam naar Madrid, een eerste tren vertrekt om 07: 15. Als je liever nacht treinen van Amsterdam naar Madrid, een laatste tren van de dag vertrekt om 07: 15. Omio toont jou een recentste tren van Amsterdam naar Madrid dienstregeling om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Je trein trip van Amsterdam naar Madrid hoeft niet te eindigen in Madrid. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Madrid die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Barcelona, Valencia of Sevilla. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Barcelona, Valencia of Sevilla te gaan op Omio!
Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een treintickets van Amsterdam naar Madrid om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw treintickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Amsterdam naar Madrid tren, zowel voor als tijdens de reis.
Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Amsterdam naar Madrid wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Madrid

Meer reisopties per trein van Amsterdam naar Madrid

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal