Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Tue, Jun 15
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Amsterdam naar Mainz

Gem. reistijd
7 uren
Gem. treinticket: 24
Vertrekstation trein:Amsterdam
Eindstation trein:Mainz
Afstand treinreis:356 km
Treinmaatschappijen:Deutsche Bahn

Reistips

Treinreizen van Amsterdam naar Mainz
Reis eenvoudig met de trein naar Mainz. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Mainz te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan een tren van Amsterdam naar Mainz zijn?
Het goedkoopst mogelijke trein ticket van Amsterdam naar Mainz is € 28. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Amsterdam naar Mainz boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je trein tickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Wat is de gemiddelde prijs van een trein kaartje van Amsterdam naar Mainz?
Het boeken van trein tickets naar Mainz van Amsterdam kost gemiddeld € 28. Vroeg boeken vergroot je kansen om echt goedkope tickets van Amsterdam naar Mainz te vinden en boeken op de dag van vertrek is meestal duurder.
Hoeveel kilometer is het van Amsterdam naar Mainz met de tren?
Als je reist per trein, hou dan rekening met een afstand tussen Mainz van Amsterdam van ongeveer 355 km. Als je overweegt een trein ticket van Amsterdam naar Mainz te kopen, koop het dan zo vroeg mogelijk om te profiteren van de beste prijzen voor treinen.
Wat is de gemiddelde reistijd van Amsterdam naar Mainz per trein?
De reis per trein van Amsterdam naar Mainz duurt gemiddeld 5 h 45 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Amsterdam naar Mainz.
Wat zijn de door reizigers meest gebruikte voor een trip naar Mainz naar Amsterdam?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Amsterdam naar Mainz, vertrekken meestal van Amsterdam Centraal in Amsterdam en komen aan op Mainz Hbf in Mainz. Het is altijd handig om deze in Amsterdam en Mainz te weten voordat je instapt voor je reis per tren.

Waar zijn de in Amsterdam in Mainz?

Bij het plannen van je reis naar Mainz van Amsterdam, is het handig om in gedachten te houden hoe ver de zijn van het centrum. Het populairste in Amsterdam is Amsterdam Centraal, dat 0 km ligt van het centrum. In Mainz is het populairste Mainz Hbf en dat ligt ongeveer 0 km van het centrum.

Welke op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Amsterdam naar Mainz te komen?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Amsterdam naar Mainz kun je een tren nemen van Deutsche Bahn. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Amsterdam en Mainz om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Hoe vind ik de beste deals om trein tickets te koppen van Amsterdam naar Mainz?
Bespaar geld en laat Omio de beste trein tickets enkele reis of retour zoeken van Amsterdam naar Mainz. Bovendien vind je in onze app alle reisinformatie op een plek om je geplande reis van Amsterdam naar Mainz zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Als ik aankom in Mainz vanuit Amsterdam per tren, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Mainz?
Veel van onze klanten die een reis naar Mainz per tren hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Berlijn, Frankfurt am Main of Keulen. Check Omio voor de beste verbindingen van Mainz naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Kan ik van Amsterdam naar Mainz reizen per trein in plaats van met de auto?
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per tren van Amsterdam naar Mainz te reizen. Omio kan de beste tren verbindingen van Amsterdam naar Mainz vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Mainz
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Amsterdam - Mainz

Bekijk gerelateerde reisinformatie: