Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen tussen Amsterdam en Metzingen

distanceAfstand527 km
frequencyTren frequentie5 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 5 directe treinen per dag

Met treinen van Amsterdam naar Metzingen leg je reis 527 km af met onze reispartners zoals. Normaalgesproken zijn er er zijn 5 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Metzingen (Württ).

Reistips: Treinreizen van Amsterdam naar Metzingen

Reis eenvoudig met de trein naar Metzingen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Metzingen te reizen.
FAQs

Wat is de afstand van Amsterdam naar Metzingen als je reist per trein?

De tren afstand van Amsterdam naar Metzingen is circa 527 km.

Hoeveel tijd kost het om te reizen van Amsterdam naar Metzingen per trein?

De reis per trein van Amsterdam naar Metzingen duurt gemiddeld 7 h 34 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Amsterdam naar Metzingen.

Welke treinstations zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Amsterdam naar Metzingen?

Als je per trein van Amsterdam naar Metzingen reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Amsterdam vertrekken van Amsterdam Centraal en dat de meeste mensen in Metzingen uitstappen op Metzingen (Württ).

Waar is het treinstation om van te vertrekken in Amsterdam gesitueerd? Waar is treinstation om aan te komen in Metzingen gesitueerd?

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, Amsterdam Centraal, vinden op ongeveer 916 m van het stadscentrum van Amsterdam. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Metzingen, heet Metzingen (Württ), en is ongeveer 592 m gelegen van zijn stadscentrum.

Hoeveel treindiensten zijn er tussen Amsterdam en Metzingen per dag?

Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Amsterdam naar Metzingen is 5 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.

Ben je van plan om van Amsterdam naar Metzingen te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Metzingen, die je ook zou kunnen bezoeken.

Je trein trip van Amsterdam naar Metzingen hoeft niet te eindigen in Metzingen. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Metzingen die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld München, Stuttgart of Zürich. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar München, Stuttgart of Zürich te gaan op Omio!

Kan ik reizen per trein van Amsterdam naar Metzingen met de Omio-app?

Je kunt je treintickets van Amsterdam naar Metzingen zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Amsterdam naar Metzingen tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.

Kan ik van Amsterdam naar Metzingen reizen per trein in plaats van met de auto?

Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per trein van Amsterdam naar Metzingen te reizen. Omio kan de beste treinverbindingen van Amsterdam naar Metzingen vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Metzingen
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Amsterdam - Metzingen

Bekijk gerelateerde reisinformatie: