Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Reistips

Treinreizen van Amsterdam naar Minsk
Reis eenvoudig met de trein naar Minsk. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Minsk te reizen.
FAQs
Hoe ver is het van Amsterdam naar Minsk per trein?
Als je per trein reist van Amsterdam naar Minsk, is de afstand ongeveer 1515 km. Kijk voor goedkope trein tickets van Amsterdam naar Minsk ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Wat is de gemiddelde reistijd van Amsterdam naar Minsk per trein?
De reisduur per trein van Amsterdam naar Minsk kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 40 h 42 min.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Minsk vanuit Amsterdam per tren, zijn er dan in de buurt van Minsk nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Veel reizigers die in Minsk aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Warschau, Vilnius of Moskou. Als je erover denkt om Warschau, Vilnius of Moskou te verkennen vanuit Minsk, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Kan ik van Amsterdam naar Minsk reizen per trein in plaats van met de auto?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Minsk van Amsterdam. Check Omio voor de beste beschikbare tren verbindingen van Amsterdam naar Minsk en koop je voordelige trein tickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Amsterdam - Minsk

Bekijk gerelateerde reisinformatie: