Trein van Amsterdam naar Minsk

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Amsterdam naar Minsk

distanceAfstand1515 km
changesDirecte trenNee

Met treinen van Amsterdam naar Minsk leg je reis 1515 km af met onze reispartners zoals. Er zijn directe treindiensten beschikbaar.

Reistips: treinen van Amsterdam tot Minsk

Reis eenvoudig met de trein naar Minsk. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Minsk te reizen.
FAQs
De afstand van tussen Amsterdam en Minsk per trein is bij benadering 1515 km.
Voor veel van onze klanten die per trein van Amsterdam naar Minsk reizen, is Minsk niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Minsk die een bezoek waard zijn, zijn Warschau, Vilnius of Moskou. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!
Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Amsterdam naar Minsk zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Amsterdam naar Minsk te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Amsterdam naar Minsk wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam

Meer reisopties per trein van Amsterdam naar Minsk

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal