VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
23 jan.
90Flixbus
174KLM
ma
24 jan.
32BlaBlaCar Bus
199Air France
di
25 jan.
32BlaBlaCar Bus
190Air France
do
27 jan.
39BlaBlaCar Bus
198Air France
vr
28 jan.
34BlaBlaCar Bus
198Air France
za
29 jan.
32BlaBlaCar Bus
190Air France
zo
30 jan.
50Flixbus
250KLM
ma
31 jan.
32BlaBlaCar Bus
198Air France
di
1 feb.
44BlaBlaCar Bus
222Air France
do
3 feb.
34BlaBlaCar Bus
198Air France
zo
6 feb.
32BlaBlaCar Bus
182KLM
wo
9 feb.
32BlaBlaCar Bus
190Air France
do
10 feb.
32BlaBlaCar Bus
174KLM
vr
11 feb.
32BlaBlaCar Bus
181KLM

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen van Amsterdam naar Montpellier

distanceAfstand977 km
frequencyTren frequentie1 per dag
changesDirecte trenJa, er is 1 een directe tren per dag
carriersTreinmaatschappijenTGV of Thalys

Met treinen van Amsterdam naar Montpellier leg je reis 977 km af met onze reispartners zoals TGV of Thalys. Normaalgesproken zijn er er is 1 een tren diensten per dag, inclusief directe diensten. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Montpellier Saint-Roch.

Treinmaatschappijen: Thalys treinen tussen Amsterdam en Montpellier

Je kunt reizen met een tren van Amsterdam naar Montpellier met Thalys. Als je in Omio zoekt naar tijden en tickets, laten we je de best beschikbare deals zien.

Thalys

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren tussen Amsterdam en Montpellier met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Maak je plannen om van Amsterdam naar Montpellier te reizen? Waarom neem je geen tren met Thalys? Omio kan je actuele tijden, tickets, reisinformatie (zoals bagagebeleid en aangeboden voorzieningen aan boord) en prijzen voor de tren van Thalys laten zien, zodat je de beste deals kunt vinden voor Amsterdam naar Montpellier allemaal op één plek. Met de tren van Thalys kun je van Amsterdam naar Montpellier verwachten te reizen. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar treinen tussen Amsterdam en Montpellier, kunt je snel zien of het ticket van Thalys een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan reizen. Zodra je je perfecte enkele reis voor de tren tussen Amsterdam en Montpellier van Thalys hebt gevonden, boek je je goedkope ticket voor de trein snel en gemakkelijk online op Omio of in de Omio-app, zodat je kunt gaan genieten van je aanstaande reis!

Reistips: Treinreizen van Amsterdam naar Montpellier

Reis eenvoudig met de trein naar Montpellier. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Montpellier te reizen.
FAQs

Hoe ver is Montpellier van Amsterdam als ik per trein wil reizen?

De afstand van Amsterdam naar Montpellier per trein is ongeveer 977 km.

Wat is de gemiddelde reistijd per trein van Amsterdam naar Montpellier?

De reisduur per trein van Amsterdam naar Montpellier kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 11 h 30 min.

Wat zijn de door reizigers meest gebruikte treinstations voor een trip naar Montpellier naar Amsterdam?

Als je per trein van Amsterdam naar Montpellier reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Amsterdam vertrekken van Amsterdam Centraal en dat de meeste mensen in Montpellier uitstappen op Montpellier Saint-Roch.

Waar is het Amsterdam treinstation? Waar is het Montpellier treinstation?

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Amsterdam Centraal en reizen ongeveer 916 m van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Montpellier Saint-Roch en moeten ongeveer 740 m reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Montpellier.

Met wie kan ik reizen van Amsterdam naar Montpellier per trein?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Amsterdam naar Montpellier kun je een tren nemen van TGV of Thalys. Check ook zeker alle andere treinmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Amsterdam naar Montpellier om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Hoeveel treinen zijn er tussen Amsterdam en Montpellier per dag?

Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Amsterdam naar Montpellier is 1 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.

Ik ben mijn geplande reis van Amsterdam naar Montpellier per trein aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Montpellier, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Veel van onze klanten die een reis naar Montpellier per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Barcelona of Marseille. Check Omio voor de beste verbindingen van Montpellier naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Kan ik tickets vor direkte treinen kopen met de Omio-app als ik een trein wil nemen van Amsterdam naar Montpellier?

Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een treintickets van Amsterdam naar Montpellier om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw treintickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Amsterdam naar Montpellier tren, zowel voor als tijdens de reis.

Wat als ik geen auto heb en ik wil van Amsterdam naar Montpellier reizen? Kan ik per treinreisen?

Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Montpellier vanaf Amsterdam. Check Omio voor de beste beschikbare treinverbindingen van Amsterdam naar Montpellier en koop je voordelige treintickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Montpellier
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen