Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen tussen Amsterdam en Mühlhausen (Thür)

distanceAfstand403 km
changesDirecte trenJa

Met treinen van Amsterdam naar Mühlhausen (Thür) leg je reis 403 km af met onze reispartners zoals. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Mühlhausen (Thür).

Reistips: Treinreizen van Amsterdam naar Mühlhausen (Thür)

Reis eenvoudig met de trein naar Mühlhausen (Thür). Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Mühlhausen (Thür) te reizen.
FAQs

Wat is de afstand naar Mühlhausen (Thür) van Amsterdam per trein?

De tren afstand van Amsterdam naar Mühlhausen (Thür) is circa 403 km.

Als ik per trein wil reizen, welke treinstations in Amsterdam en Mühlhausen (Thür) zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Voordat je instapt voor je reis per trein van Amsterdam naar Mühlhausen (Thür) is het heel fijn om te weten dat Amsterdam Centraal het meest populaire tren station is voor reizigers die van Amsterdam vertrekken en dat Mühlhausen (Thür) het meest populaire treinstation is voor reizigers die aankomen in Mühlhausen (Thür).

Waar is het treinstation in Amsterdam om naar Mühlhausen (Thür) te gaan? Waar is het treinstation in Mühlhausen (Thür) gelegen?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun treinen op Amsterdam Centraal en moeten ongeveer 916 m reizen vanaf het stadscentrum om naar dit treinstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Mühlhausen (Thür) arriveren het meest op Mühlhausen (Thür) en moeten circa 1.5 km reizen vanaf dit treinstation naar het stadscentrum.

Als ik aankom in Mühlhausen (Thür) vanuit Amsterdam per trein, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Mühlhausen (Thür)?

Voor veel van onze klanten die per trein van Amsterdam naar Mühlhausen (Thür) reizen, is Mühlhausen (Thür) niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Mühlhausen (Thür) die een bezoek waard zijn, zijn Erfurt, Berlijn of Frankfurt am Main. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!

Kan ik tickets vor direkte treinen kopen met de Omio-app als ik een trein wil nemen van Amsterdam naar Mühlhausen (Thür)?

Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Amsterdam naar Mühlhausen (Thür) zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Amsterdam naar Mühlhausen (Thür) te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Wat als ik geen auto heb en ik wil van Amsterdam naar Mühlhausen (Thür) reizen? Kan ik per treinreisen?

Het is goed mogelijk om van Amsterdam naar Mühlhausen (Thür) te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Amsterdam naar Mühlhausen (Thür) te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Mühlhausen (Thür)
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Amsterdam - Mühlhausen (Thür)

Bekijk gerelateerde reisinformatie: