Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Reistips

Treinreizen van Amsterdam naar Oberstdorf
Reis eenvoudig met de trein naar Oberstdorf. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Oberstdorf te reizen.
FAQs
Hoeveel kilometer is het van Amsterdam naar Oberstdorf met de tren?
Als je reist per trein, hou dan rekening met een afstand tussen Oberstdorf van Amsterdam van ongeveer 673 km. Als je overweegt een trein ticket van Amsterdam naar Oberstdorf te kopen, koop het dan zo vroeg mogelijk om te profiteren van de beste prijzen voor treinen.
Hoe lang doet de tren van Amsterdam naar Oberstdorf erover?
The gemiddelde reistijd per trein van Amsterdam naar Oberstdorf is 13 h 25 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je trein tickets koopt van Amsterdam naar Oberstdorf.
Als ik per tren wil reizen, welke in Amsterdam en Oberstdorf zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Het meest populaire voor reizigers uit Amsterdam is Amsterdam Centraal. In Oberstdorf is het meest populaire onder reizigers Oberstdorf Bahnhof.

Waar vind ik de die het dichtst bij het centrum zijn in Amsterdam en in Oberstdorf?

Je kunt een tren nemen vanaf Amsterdam op Amsterdam Centraal, dat 0 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Oberstdorf is het meest gebruikte door reizigers Oberstdorf Bahnhof, dat 0 km van het centrum ligt.

Als ik eenmaal ben aangekomen in Oberstdorf vanuit Amsterdam per tren, zijn er dan in de buurt van Oberstdorf nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Veel reizigers die in Oberstdorf aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals München, Keulen of Berlijn. Als je erover denkt om München, Keulen of Berlijn te verkennen vanuit Oberstdorf, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Wat als ik geen auto heb en ik wil van Amsterdam naar Oberstdorf reizen? Kan ik per trein reizen?
Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Amsterdam naar Oberstdorf wil reizen zonder auto. In de Omio app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Oberstdorf
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen