Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Tue, Jun 15
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Amsterdam naar Poitiers

Vertrekstation trein:Amsterdam
Eindstation trein:Poitiers
Afstand treinreis:723 km

Reistips

Treinreizen van Amsterdam naar Poitiers
Reis eenvoudig met de trein naar Poitiers. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Poitiers te reizen.
FAQs
Hoeveel kilometer is het van Amsterdam naar Poitiers met de tren?
Als je per trein reist van Amsterdam naar Poitiers, is de afstand ongeveer 722 km. Kijk voor goedkope trein tickets van Amsterdam naar Poitiers ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Wat zijn de door reizigers meest gebruikte voor een trip naar Poitiers naar Amsterdam?

Voordat je je trip van Amsterdam naar Poitiers gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Amsterdam, vertrekken van Amsterdam Centraal en op Gare de Poitiers aankomen in Poitiers.

Waar zijn de in Amsterdam in Poitiers?

Je kunt een tren nemen vanaf Amsterdam op Amsterdam Centraal, dat 0 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Poitiers is het meest gebruikte door reizigers Gare de Poitiers, dat 0 km van het centrum ligt.

Welke zijn actief op de route van Amsterdam van Poitiers?
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Amsterdam naar Poitiers te brengen per tren. Op de route van On the route naar Poitiers van Amsterdam kun je reizen met Thalys. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken voor de route van Amsterdam naar Poitiers, omdat er verschillen kunnen zijn in de services die zij bieden.
Ben je van plan om van Amsterdam naar Poitiers te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Poitiers, die je ook zou kunnen bezoeken.
Voor veel van onze klanten die per trein van Amsterdam naar Poitiers reizen, is Poitiers niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Poitiers die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Bordeaux of Lyon. Check Omio voor goedkope trein tickets naar een van deze topbestemmingen!
Hoe kom ik van Amsterdam naar Poitiers als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een tren nemen?
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per tren van Amsterdam naar Poitiers te reizen. Omio kan de beste tren verbindingen van Amsterdam naar Poitiers vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Poitiers
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Amsterdam - Poitiers

Bekijk gerelateerde reisinformatie: