VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
23 jan.
16BlaBlaCar Bus
ma
24 jan.
13BlaBlaCar Bus
di
25 jan.
15BlaBlaCar Bus
wo
26 jan.
17BlaBlaCar Bus
do
27 jan.
15BlaBlaCar Bus
vr
28 jan.
15BlaBlaCar Bus
za
29 jan.
15BlaBlaCar Bus
zo
30 jan.
15BlaBlaCar Bus
ma
31 jan.
13Flixbus
di
1 feb.
17BlaBlaCar Bus
wo
2 feb.
13BlaBlaCar Bus
do
3 feb.
13BlaBlaCar Bus
vr
4 feb.
15BlaBlaCar Bus
za
5 feb.
7BlaBlaCar Bus
zo
6 feb.
7BlaBlaCar Bus
ma
7 feb.
7BlaBlaCar Bus
di
8 feb.
7BlaBlaCar Bus
wo
9 feb.
7BlaBlaCar Bus
do
10 feb.
7BlaBlaCar Bus
vr
11 feb.
7BlaBlaCar Bus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen tussen Amsterdam en Rijsel

distanceAfstand231 km
frequencyTren frequentie7 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 7 directe treinen per dag
carriersTreinreisaanbiedersThalys of SNCB | IC

Met treinen van Amsterdam naar Rijsel leg je reis 231 km af met onze reispartners zoals Thalys of SNCB | IC. Normaalgesproken zijn er er zijn 7 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Lille Flandres.

Treinmaatschappijen: Thalys tussen Amsterdam en Rijsel

Je kunt reizen met een tren van Amsterdam naar Rijsel met Thalys. Als je in Omio zoekt naar tijden en tickets, laten we je de best beschikbare deals zien.

Thalys

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren tussen Amsterdam en Rijsel met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Wil je een trein van Amsterdam naar Rijsel maken? Omio kan je helpen die perfecte trip te vinden met Thalys. Check Omio om de huidige dienstregelingen, tickets, reisinformatie en prijzen voor een tren van Thalys te zien voor de beste deals voor een tren van Amsterdam naar Rijsel en boek tickets bij Thalys snel en gemakkelijk online. Wanneer je een tren van Amsterdam naar Rijsel neemt, kunt je verwachten enkele reis te reizen met Thalys. Als je zoekt naar treinen tussen Amsterdam en Rijsel in de Omio-app, kunt je controleren of het ticket van Thalys een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen, zonder dat je naar het treinstation hoeft om tickets te kopen. Of je nu op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste tren met Thalys, wij doen het werk voor je om je veilig naar Rijsel te brengen vanaf Amsterdam. Boek nu die perfecte tren van Amsterdam naar Rijsel bij Omio en geniet van een vlotte en comfortabele reis met Thalys!

Reistips: Treinreizen van Amsterdam naar Rijsel

Reis eenvoudig met de trein naar Rijsel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Rijsel te reizen.
FAQs

Hoeveel kilometer is het van Amsterdam naar Rijsel met de tren?

De tren afstand van Amsterdam naar Rijsel is circa 231 km.

Hoeveel tijd kost het om te reizen van Amsterdam naar Rijsel per trein?

De reis per trein van Amsterdam naar Rijsel duurt gemiddeld 3 h 22 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Amsterdam naar Rijsel.

Vanaf welk treinstation in Amsterdam zou ik moeten reizen? Naar welk treinstation in Rijsel zou ik moeten reizen?

Voordat je je trip van Amsterdam naar Rijsel gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Amsterdam, vertrekken van Amsterdam Centraal en op Lille Flandres aankomen in Rijsel.

Waar is het treinstation om van te vertrekken in Amsterdam gesitueerd? Waar is treinstation om aan te komen in Rijsel gesitueerd?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun treinen op Amsterdam Centraal en moeten ongeveer 916 m reizen vanaf het stadscentrum om naar dit treinstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Rijsel arriveren het meest op Lille Flandres en moeten circa 895 m reizen vanaf dit treinstation naar het stadscentrum.

Welke treinreisaanbieders bieden vervoer aan van Amsterdam naar Rijsel?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Amsterdam naar Rijsel kun je een tren nemen van Thalys of SNCB | IC. Check ook zeker alle andere treinreisaanbieders die vervoer bieden op de route van Amsterdam naar Rijsel om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Hoeveel treindiensten zijn er tussen Amsterdam en Rijsel per dag?

Gemiddeld, er zijn 7 treinen keer per dag van Amsterdam naar Rijsel. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.

Ik wil per treinreisen van Amsterdam naar Rijsel. Welke andere plaatsen in de buurt van Rijsel zijn het waard om te bezoeken?

Veel reizigers die in Rijsel aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Parijs, Brussel of Londen. Als je erover denkt om Parijs, Brussel of Londen te verkennen vanuit Rijsel, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.

Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Amsterdam naar Rijsel per trein?

Als je per trein wilt reizen van Amsterdam naar Rijsel met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Amsterdam en Rijsel, zowel vooraf als tijdens je reis.

Kan ik van Amsterdam naar Rijsel reizen per trein in plaats van met de auto?

Het is goed mogelijk om van Amsterdam naar Rijsel te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Amsterdam naar Rijsel te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Rijsel
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Amsterdam - Rijsel

Bekijk gerelateerde reisinformatie: