VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
27 jun.
26
131KLM
di
29 jun.
26
131KLM
wo
30 jun.
26
131KLM

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Fri, Jun 25
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Amsterdam naar Roermond

Gem. reistijd
2 uren 2 minuten
Gem. treinticket: 26
Vertrekstation trein:Amsterdam
Eindstation trein:Roermond
Afstand treinreis:151 km

Welke treinen rijden er van Amsterdam naar Roermond?

  • Voor deze treinreis stap je in bij de intercity's van NS.
  • Sommige van de treinen gaan rechtstreeks van Amsterdam naar Roermond.
  • De directe intercity's brengen je in 1 uur en 51 minuten naar je eindbestemming.

Welke treinen van NS maken een treinreis van Amsterdam naar Roermond?

Vanuit Amsterdam kun je helemaal met de trein naar Limburg reizen. De intercity's die Maastricht als eindstation hebben, stoppen onderweg ook op het station van Roermond. Een rit met deze directe treinen duurt meestal maar 1 uur en 51 minuten. Ben je net te laat? Reis dan gewoon met de intercity naar Utrecht Centraal. Daar kun je vervolgens weer een trein nemen die naar Roermond gaat. Dankzij de goede aansluiting ben je uiteindelijk maar 5 minuten langer onderweg.

De treinen richting Roermond vertrekken vier keer per uur. Hierbij kun je twee keer kiezen voor een directe rit en twee keer voor een treinreis met overstap. 's Avonds na 18.00 uur vervalt de optie om via een overstap in Utrecht te reizen. Het aantal momenten waarop je dan nog kunt vertrekken, halveert dus automatisch. Wil je in de vroege ochtend al op pad? De eerste directe intercity rijdt doordeweeks om 6.10 uur weg uit Amsterdam. In het weekend begint de dienstregeling iets later, namelijk om 7.10 uur (zaterdag) of 7.25 uur (zondag). De laatste trein vertrekt elke dag wel op hetzelfde tijdstip. Deze verlaat Amsterdam om 22.40 uur en komt rond 0.30 uur aan in Roermond.

Welke treintickets zijn er beschikbaar van Amsterdam naar Roermond?

  • Kaartjes van NS voor het traject Amsterdam-Roermond zijn online te verkrijgen.
  • Een treinkaartje voor de tweede klas kost 23 euro.
  • De trein is de goedkoopste manier om naar Roermond te reizen.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Amsterdam?

Voor de treinreis naar Roermond kun je opstappen op station Amsterdam Centraal. Hiervandaan vertrekken de directe intercity's, maar ook de treinen waarbij je in Utrecht moet overstappen. Station Amsterdam Centraal het eindpunt van veel bussen, trams en metro's die door de stad rijden. Daarnaast zijn er in de directe omgeving verschillende fietsenstallingen te vinden. Je bent dus niet per se afhankelijk van het openbaar vervoer om bij Amsterdam Centraal te komen.

Op welk treinstation komen treinen aan in Roermond?

Na een rit van een kleine 2 uur kom je aan op het enige treinstation dat de stad Roermond rijk is. Vanaf het station kun je meteen verder met de bus. Reis bijvoorbeeld naar de populaire Designer Outlet of stap uit in het centrum van de stad. Vanwege het compacte formaat is de binnenstad van Roermond overigens prima te voet te verkennen. Dit geeft je meteen de mogelijkheid om de Sint-Christoffelkathedraal en het Cuypershuis van dichtbij te bewonderen. Ook het uitzicht vanaf de oude Maria Theresiabrug levert mooie plaatjes op.

Reistips

Treinreizen van Amsterdam naar Roermond
Reis eenvoudig met de trein naar Roermond. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Roermond te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope trein tickets van Amsterdam naar Roermond?
Trein tickets van Amsterdam naar Roermond hoeven niet meer dan € 26 te kosten, zeker als je tickets voor deze route op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor trein tickets van Amsterdam naar Roermond voor je volgende vakantie.
Wat is de prijs van een trein kaartje van Amsterdam naar Roermond?
Trein kaartjes van Amsterdam naar Roermond kosten gemiddeld € 26. Maar prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het moment waarop je de tickets betaalt en afhankelijk van hoe lang voor de geplande vertrekdatum je boekt. Daarom raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken, om van de beste aanbiedingen gebruik te kunnen maken!
Hoe ver is Roermond van Amsterdam als ik per trein wil reizen?
Als je reist per trein, hou dan rekening met een afstand tussen Roermond van Amsterdam van ongeveer 151 km. Als je overweegt een trein ticket van Amsterdam naar Roermond te kopen, koop het dan zo vroeg mogelijk om te profiteren van de beste prijzen voor treinen.
Wat is de gemiddelde reistijd per trein van Amsterdam naar Roermond?
De reis per trein van Amsterdam naar Roermond duurt gemiddeld 2 h 3 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Amsterdam naar Roermond.
Wat zijn de door reizigers meest gebruikte voor een trip naar Roermond naar Amsterdam?

Voordat je je trip van Amsterdam naar Roermond gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Amsterdam, vertrekken van Amsterdam Centraal en op Roermond aankomen in Roermond.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Amsterdam en Roermond?

Je vindt Amsterdam Centraal, het door Omio reizigers meest gebruikte in Amsterdam, op 0 km van het centrum, en het bij reizigers populairste in Roermond is Roermond, dat 0 km ligt van het centrum.

Met wie kan ik reizen van Amsterdam naar Roermond per tren?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Amsterdam naar Roermond kun je een tren nemen van NS of NS International | IC. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Amsterdam en Roermond om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Kan ik een retour trein ticket kopen van Amsterdam naar Roermond?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Amsterdam naar Roermond, enkele reis of retour, per tren. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Als ik aankom in Roermond vanuit Amsterdam per tren, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Roermond?
Veel reizigers die in Roermond aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Düsseldorf, Brussel of Keulen. Als je erover denkt om Düsseldorf, Brussel of Keulen te verkennen vanuit Roermond, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Kan ik van Amsterdam naar Roermond reizen per trein in plaats van met de auto?
Het is goed mogelijk om van Amsterdam naar Roermond te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste tren verbindingen te vergelijken en goedkope trein tickets van Amsterdam naar Roermond te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Roermond
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen