Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Reistips

Treinreizen van Amsterdam naar Sankt Gallen
Reis eenvoudig met de trein naar Sankt Gallen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Sankt Gallen te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Amsterdam naar Sankt Gallen per tren?
Voordelige trein tickets van Amsterdam naar Sankt Gallen zijn al verkrijgbaar vanaf € 38, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste trein tickets te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat is de prijs van een trein kaartje van Amsterdam naar Sankt Gallen?
Als je je trein kaartjes boekt, is het handig om te weten wat de gemiddelde prijs is. Als je reist per tren van Amsterdam naar Sankt Gallen, kun je rekenen op een bedrag van € 38 gemiddeld. We raden aan om trein tickets vroeg te boeken, om de laagst mogelijke prijs te betalen.
Wat is de afstand naar Sankt Gallen van Amsterdam per trein?
Als je reist per trein, hou dan rekening met een afstand tussen Sankt Gallen van Amsterdam van ongeveer 637 km. Als je overweegt een trein ticket van Amsterdam naar Sankt Gallen te kopen, koop het dan zo vroeg mogelijk om te profiteren van de beste prijzen voor treinen.
Hoe lang duurt het om te reizen van Amsterdam naar Sankt Gallen per trein?
The gemiddelde reistijd per trein van Amsterdam naar Sankt Gallen is 11 h 41 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je trein tickets koopt van Amsterdam naar Sankt Gallen.
Als ik per tren wil reizen, welke in Amsterdam en Sankt Gallen zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Het meest populaire voor reizigers uit Amsterdam is Amsterdam Centraal. In Sankt Gallen is het meest populaire onder reizigers St. Gallen.

Hoe ver van het centrum in Amsterdam en Sankt Gallen zijn de belangrijkste?

Je kunt een tren nemen vanaf Amsterdam op Amsterdam Centraal, dat 0 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Sankt Gallen is het meest gebruikte door reizigers St. Gallen, dat 0 km van het centrum ligt.

Kan ik een retour trein ticket kopen van Amsterdam naar Sankt Gallen?
Het is nu makkelijker dan ooit om betaalbare enkele reis of retour tickets per trein ter kopen van Amsterdam naar Sankt Gallen dankzij Omio. Vul gewoon je reisgegevens in en koop het beste enkele reis of retour ticket voor je reis. Ook kun je in de Omio app al je reisinformatie gemakkelijk op een plek bewaren.
Ik wil per trein reizen van Amsterdam naar Sankt Gallen. Welke andere plaatsen in de buurt van Sankt Gallen zijn het waard om te bezoeken?
Veel van onze klanten die een reis naar Sankt Gallen per tren hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Zürich, München of Milaan. Check Omio voor de beste verbindingen van Sankt Gallen naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Hoe kom ik van Amsterdam naar Sankt Gallen als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een tren nemen?
Reizen van Amsterdam naar Sankt Gallen zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste tren verbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Amsterdam naar Sankt Gallen.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Sankt Gallen
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Amsterdam - Sankt Gallen

Bekijk gerelateerde reisinformatie: