VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
23 jan.
Vind prijzen
31Flixbus
162Lufthansa Cityline
ma
24 jan.
90Deutsche Bahn
33Flixbus
110Lufthansa
di
25 jan.
157Deutsche Bahn
Vind prijzen
175KLM
wo
26 jan.
157Deutsche Bahn
31Flixbus
186Lufthansa Cityline
do
27 jan.
139Deutsche Bahn
29BlaBlaCar Bus
117Lufthansa
vr
28 jan.
203Deutsche Bahn
33Flixbus
260KLM
za
29 jan.
212Deutsche Bahn
29Flixbus
172KLM
zo
30 jan.
212Deutsche Bahn
29Flixbus
186Lufthansa Cityline
ma
31 jan.
166Deutsche Bahn
29BlaBlaCar Bus
142Lufthansa Cityline
di
1 feb.
114Deutsche Bahn
Vind prijzen
135Lufthansa
do
3 feb.
89Deutsche Bahn
29Flixbus
114Lufthansa
vr
4 feb.
166Deutsche Bahn
29BlaBlaCar Bus
170Air France
za
5 feb.
175Deutsche Bahn
29BlaBlaCar Bus
172KLM
di
8 feb.
110Deutsche Bahn
29BlaBlaCar Bus
110Lufthansa
wo
9 feb.
152Deutsche Bahn
29BlaBlaCar Bus
130Lufthansa Cityline
do
10 feb.
146Deutsche Bahn
29BlaBlaCar Bus
110Lufthansa Cityline
vr
11 feb.
134Deutsche Bahn
29BlaBlaCar Bus
110Lufthansa

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen van Amsterdam naar Straatsburg

distanceAfstand467 km
durationGemiddelde treinduur5 h 54 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 139
changesDirecte trenJa
carriersTreinmaatschappijenTGV, Thalys of Deutsche Bahn

Met treinen van Amsterdam naar Straatsburg leg je reis 467 km af wat gemiddeld 5 h 54 min duurt bij onze reispartners zoals TGV, Thalys of Deutsche Bahn. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 139 kost, vind je het goedkoopste treinkaartje zelfs al voor € 90. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Strasbourg.

Treinreisaanbieders: Thalys en Deutsche Bahn van Amsterdam naar Straatsburg

Vind de beste treinen van Amsterdam naar Straatsburg met Omio's reispartners Thalys en Deutsche Bahn vanaf € 90. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste trip te vergelijken en te boeken.

Thalys
Deutsche Bahn

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren tussen Amsterdam en Straatsburg met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Tickets voor een Thalys tussen Amsterdam en Straatsburg zijn online verkrijgbaar op Omio. We helpen je om je perfecte trip met een Thalys tussen Amsterdam en Straatsburg op één plek te vergelijken en te boeken. Als je specifiek op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste tren, kunt je alle actuele dienstregelingen en trein tickets van Thalys vinden op Omio. Voor de route met de tren kun je ook relevante reisinformatie van Thalys bekijken, zoals bagagebeleid en voorzieningen aan boord, afhankelijk van het tarief van de klasse. Zoek je ideale vertrek- en aankomsttijden voor deze tren, vergelijk dan de snelste tren van Amsterdam naar Straatsburg evenals de goedkoopste ticketprijzen die beschikbaar zijn, en koop het beste ticket dat aan je behoeften voldoet bij Thalys. Als je tickets koopt in de Omio-app, kun je snel zien of het ticket voor trein bij Thalys beschikbaar is als mobiel ticket, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen. Je bent dan klaar om aan je vlotte en ontspannende reis naar Straatsburg te beginnen met Thalys!

Reistips: Treinreizen van Amsterdam naar Straatsburg

Reis eenvoudig met de trein naar Straatsburg. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Straatsburg te reizen.
FAQs

Hoeveel kost een voordelig treintickets van Amsterdam naar Straatsburg?

Het goedkoopst mogelijke treintickets van Amsterdam naar Straatsburg is € 90. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Amsterdam naar Straatsburg boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!

Wat kost de tren van Amsterdam naar Straatsburg gemiddeld?

De Amsterdam naar Straatsburg treinticketsprijs is gemiddeld € 139  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende week.

Wat is de afstand naar Straatsburg van Amsterdam per trein?

De afstand van Amsterdam naar Straatsburg per trein is ongeveer 467 km.

Wat is de gemiddelde reistijd van Amsterdam naar Straatsburg per trein?

Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Amsterdam naar Straatsburg. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Amsterdam naar Straatsburg te reizen: de gemiddelde reisduur per trein is 5 h 54 min.

Wat zijn de door reizigers meest gebruikte treinstations voor een trip naar Straatsburg naar Amsterdam?

Voordat je je trip van Amsterdam naar Straatsburg gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Amsterdam, vertrekken van Amsterdam Centraal en op Strasbourg aankomen in Straatsburg.

Waar is het treinstation om van te vertrekken in Amsterdam gesitueerd? Waar is treinstation om aan te komen in Straatsburg gesitueerd?

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, Amsterdam Centraal, vinden op ongeveer 916 m van het stadscentrum van Amsterdam. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Straatsburg, heet Strasbourg, en is ongeveer 689 m gelegen van zijn stadscentrum.

Welke treinreisaanbieders bieden vervoer aan van Amsterdam naar Straatsburg?

Voor de beste tren van Amsterdam naar Straatsburg, kun je terecht bij de volgende treinreisaanbieders: TGV, Thalys of Deutsche Bahn. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen te checken met vervoersdiensten van Amsterdam naar Straatsburg om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.

Hoe ver van tevoren moet ik kopen om treintickets van Amsterdam naar Straatsburg te scoren met de beste prijs?

Let een paar maanden van te voren op wanneer deze treintickets voor deze in de verkoop gaan.

Als ik aankom in Straatsburg vanuit Amsterdam per trein, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Straatsburg?

Veel van onze klanten die een reis naar Straatsburg per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Lyon of Stuttgart. Check Omio voor de beste verbindingen van Straatsburg naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Wat is de beste manier om te reizen van Amsterdam naar Straatsburg per trein met de Omio-app?

Als je wilt reizen van Amsterdam naar Straatsburg per trein, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je treintickets van Amsterdam naar Straatsburg boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je tren, zowel voor als tijdens je reis.

Hoe kom ik van Amsterdam naar Straatsburg als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een tren nemen?

Het is goed mogelijk om van Amsterdam naar Straatsburg te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Amsterdam naar Straatsburg te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Straatsburg
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen