VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
23 jan.
20Ns_ic
di
25 jan.
20Ns_ic
wo
26 jan.
20Ns_ic
do
27 jan.
20Ns_ic
vr
28 jan.
20Ns_ic
za
29 jan.
20Ns_ic
zo
30 jan.
20Ns_ic
ma
31 jan.
20Ns_ic
di
1 feb.
20Ns_ic
wo
2 feb.
20Ns_ic
do
3 feb.
20Ns_ic
vr
4 feb.
20Ns_ic

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen van Amsterdam naar Tilburg

distanceAfstand92 km
durationGemiddelde treinduur1 h 12 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 20
frequencyTren frequentie25 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 25 directe treinen per dag

Met treinen van Amsterdam naar Tilburg leg je reis 92 km af wat gemiddeld 1 h 12 min duurt bij onze reispartners zoals. Normaalgesproken zijn er er zijn 25 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinkaartje voor deze reis zelfs al voor € 20 krijgen, maar een gemiddeld treinkaartje is € 20. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Tilburg.

Reistips: Treinreizen van Amsterdam naar Tilburg

Reis eenvoudig met de trein naar Tilburg. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Tilburg te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan ik reizen van Amsterdam naar Tilburg per trein?

Voordelige treintickets van Amsterdam naar Tilburg zijn al verkrijgbaar vanaf € 20, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste treinkaartje te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.

Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de tren van Amsterdam naar Tilburg?

De tren prijs tussen Amsterdam en Tilburg is gemiddeld € 20  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende 7 dagen.

Hoe ver is Tilburg van Amsterdam als ik per trein wil reizen?

De afstand van van Amsterdam naar Tilburg per trein is bij benadering 92 km.

Wat is de gemiddelde reistijd van Amsterdam naar Tilburg per trein?

De reisduur per trein van Amsterdam naar Tilburg kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 1 h 12 min.

Vanaf welk treinstation in Amsterdam zou ik moeten reizen? Naar welk treinstation in Tilburg zou ik moeten reizen?

Het meest populaire treinstation voor reizigers uit Amsterdam is Amsterdam Centraal. In Tilburg is het meest populaire treinstation onder reizigers Tilburg.

Waar is het treinstation in Amsterdam om naar Tilburg te gaan? Waar is het treinstation in Tilburg gelegen?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun treinen op Amsterdam Centraal en moeten ongeveer 916 m reizen vanaf het stadscentrum om naar dit treinstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Tilburg arriveren het meest op Tilburg en moeten circa 770 m reizen vanaf dit treinstation naar het stadscentrum.

Hoeveel treindiensten per dag zijn er tussen Amsterdam en Tilburg?

Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Amsterdam naar Tilburg is 25 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.

Hoe vroeg moet ik treintickets aanschaffen voor Amsterdam naar Tilburg om de beste aanbiedingen te krijgen?

Als je een treintickets van Amsterdam naar Tilburg gaat reserveren in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 20 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je tren vooruit koopt voor de beste prijzen. Treintickets tussen Amsterdam en Tilburg zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.

Ben je van plan om van Amsterdam naar Tilburg te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Tilburg, die je ook zou kunnen bezoeken.

Veel van onze klanten die een reis naar Tilburg per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Eindhoven, Brussel of Antwerpen. Check Omio voor de beste verbindingen van Tilburg naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Kan ik reizen per trein tussen Amsterdam en Tilburg met de Omio-app?

Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een treintickets van Amsterdam naar Tilburg om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw treintickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Amsterdam naar Tilburg tren, zowel voor als tijdens de reis.

Kan ik met de treinreisen in plaats van met de auto van Amsterdam naar Tilburg?

Het is goed mogelijk om van Amsterdam naar Tilburg te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Amsterdam naar Tilburg te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Tilburg
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Amsterdam - Tilburg

Bekijk gerelateerde reisinformatie: