Trein van Amsterdam naar Treviso

De goedkoopste treinreizen Van Amsterdam Naar Treviso

Tijden en prijzen weergeven voor 16 aug.

Goedkoopst

171

Gemiddelde

171

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn with connection
19:24Amsterdam19u41 15:05Treviso
0 overstappen
1711Enkele reis

Treintijden & routes Amsterdam naar Treviso

Treinen weergeven voor morgen, dinsdag 16 augustus
Deutsche Bahn with connection
19:24Amsterdam19u41 15:05Treviso
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.

De snelste treinen Van Amsterdam Naar Treviso

Tijden en prijzen weergeven voor 16 aug.

Snelste reis

19 u 41 m

Gemiddelde

19 u 41 m

Treinen per dag

1

Afstand busreis

918 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Amsterdam naar Treviso rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn with connection
19:24Amsterdam19u41 15:05Treviso
0 overstappen
1711Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Amsterdam naar Treviso

distanceAfstand917 km
durationGemiddelde treinduur19 h 41 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 114
changesDirecte trenNee

Met treinen van Amsterdam naar Treviso leg je reis 917 km af wat gemiddeld 19 h 41 min duurt bij onze reispartners zoals. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste treinkaartje voor deze reis zelfs al voor € 60 krijgen, maar een gemiddeld treinkaartje is € 114. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Treviso Centrale.

Reistips: treinen van Amsterdam tot Treviso

Reis eenvoudig met de trein naar Treviso. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Treviso te reizen.
FAQs
Het goedkoopst mogelijke treintickets van Amsterdam naar Treviso is € 60. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Amsterdam naar Treviso boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 114  te betalen voor een tren ticket van Amsterdam naar Treviso.
Je moet erop rekenen ongeveer 917 km  af te leggen van Amsterdam naar Treviso per trein.
Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Amsterdam naar Treviso. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Amsterdam naar Treviso te reizen: de gemiddelde reisduur per trein is 19 h 41 min.

Voordat je instapt voor je reis per trein van Amsterdam naar Treviso is het heel fijn om te weten dat Amsterdam Centraal het meest populaire tren station is voor reizigers die van Amsterdam vertrekken en dat Treviso Centrale het meest populaire treinstation is voor reizigers die aankomen in Treviso.

Passagiers nemen de tren het meest vanaf Amsterdam Centraal, wat ongeveer 1.4 km ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de tren op Treviso Centrale, dat 3.2 km ligt van het stadscentrum.

Een eerste tren van Amsterdam naar Treviso vertrekt om 18: 30   en een laatste tren voor deze vertrekt om 20: 40. Omio toont jou een recentste tren van Amsterdam naar Treviso tijden om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Over het algemeen, raden we aan tickets voor treinen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke treinreisaanbieders die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je treintickets van Amsterdam naar Treviso gaat kopen binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 114 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je treintickets van Amsterdam naar Treviso een paar maanden van tevoren te boeken.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Treviso, reizen ook vaak naar Venetië, Milaan of Rome. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Treviso en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Je kunt je treintickets van Amsterdam naar Treviso zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Amsterdam naar Treviso tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.
Het is goed mogelijk om van Amsterdam naar Treviso te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Amsterdam naar Treviso te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Treviso

Meer reisopties per trein van Amsterdam naar Treviso

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal