Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Reistips

Treinreizen van Amsterdam naar Treviso
Reis eenvoudig met de trein naar Treviso. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Treviso te reizen.
FAQs
Hoe ver is Treviso van Amsterdam als ik per trein wil reizen?
Als je reist per trein, hou dan rekening met een afstand tussen Treviso van Amsterdam van ongeveer 917 km. Als je overweegt een trein ticket van Amsterdam naar Treviso te kopen, koop het dan zo vroeg mogelijk om te profiteren van de beste prijzen voor treinen.
Wat is de gemiddelde reistijd per trein van Amsterdam naar Treviso?
De reis per trein van Amsterdam naar Treviso duurt gemiddeld 20 h 10 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Amsterdam naar Treviso.
Wat zijn de door reizigers meest gebruikte voor een trip naar Treviso naar Amsterdam?

Voordat je je trip van Amsterdam naar Treviso gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Amsterdam, vertrekken van Amsterdam Centraal en op Treviso Centrale aankomen in Treviso.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Amsterdam en Treviso?

Je vindt Amsterdam Centraal, het door Omio reizigers meest gebruikte in Amsterdam, op 0 km van het centrum, en het bij reizigers populairste in Treviso is Treviso Centrale, dat 0 km ligt van het centrum.

Als ik eenmaal ben aangekomen in Treviso vanuit Amsterdam per tren, zijn er dan in de buurt van Treviso nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Voor veel van onze klanten die per trein van Amsterdam naar Treviso reizen, is Treviso niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Treviso die een bezoek waard zijn, zijn Venetië, Milaan of Rome. Check Omio voor goedkope trein tickets naar een van deze topbestemmingen!
Wat als ik geen auto heb en ik wil van Amsterdam naar Treviso reizen? Kan ik per trein reizen?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Treviso van Amsterdam. Check Omio voor de beste beschikbare tren verbindingen van Amsterdam naar Treviso en koop je voordelige trein tickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Treviso
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Amsterdam - Treviso

Bekijk gerelateerde reisinformatie: