Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Reistips

Treinreizen van Amsterdam naar Wilhelmshaven
Reis eenvoudig met de trein naar Wilhelmshaven. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Wilhelmshaven te reizen.
FAQs
Hoeveel kost een voordelig trein ticket van Amsterdam naar Wilhelmshaven?
Het goedkoopst mogelijke trein ticket van Amsterdam naar Wilhelmshaven is € 19. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Amsterdam naar Wilhelmshaven boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je trein tickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Wat kost de tren van Amsterdam naar Wilhelmshaven gemiddeld?
Het boeken van trein tickets naar Wilhelmshaven van Amsterdam kost gemiddeld € 19. Vroeg boeken vergroot je kansen om echt goedkope tickets van Amsterdam naar Wilhelmshaven te vinden en boeken op de dag van vertrek is meestal duurder.
Wat is de afstand naar Wilhelmshaven van Amsterdam per trein?
Als je reist per trein, hou dan rekening met een afstand tussen Wilhelmshaven van Amsterdam van ongeveer 251 km. Als je overweegt een trein ticket van Amsterdam naar Wilhelmshaven te kopen, koop het dan zo vroeg mogelijk om te profiteren van de beste prijzen voor treinen.
Wat is de gemiddelde reistijd per trein van Amsterdam naar Wilhelmshaven?
The gemiddelde reistijd per trein van Amsterdam naar Wilhelmshaven is 5 h 15 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je trein tickets koopt van Amsterdam naar Wilhelmshaven.
Als ik per tren wil reizen, welke in Amsterdam en Wilhelmshaven zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Amsterdam naar Wilhelmshaven, vertrekken meestal van Amsterdam Centraal in Amsterdam en komen aan op Wilhelmshaven Hbf in Wilhelmshaven. Het is altijd handig om deze in Amsterdam en Wilhelmshaven te weten voordat je instapt voor je reis per tren.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Amsterdam en Wilhelmshaven?

Je vindt Amsterdam Centraal, het door Omio reizigers meest gebruikte in Amsterdam, op 0 km van het centrum, en het bij reizigers populairste in Wilhelmshaven is Wilhelmshaven Hbf, dat 1 km ligt van het centrum.

Welke bieden vervoer aan van Amsterdam naar Wilhelmshaven?
Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Amsterdam naar Wilhelmshaven, kun je vertrouwen op Deutsche Bahn with connection om snel naar Wilhelmshaven te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke voor de reis van Amsterdam naar Wilhelmshaven te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Hoe kan ik kaartjes kopen om per trein van Amsterdam naar Wilhelmshaven te reizen?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Amsterdam naar Wilhelmshaven per tren, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Amsterdam naar Wilhelmshaven in de Omio app.
Als ik aankom in Wilhelmshaven vanuit Amsterdam per tren, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Wilhelmshaven?
Veel van onze klanten die een reis naar Wilhelmshaven per tren hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Bremen, Hamburg of Berlijn. Check Omio voor de beste verbindingen van Wilhelmshaven naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Hoe kom ik van Amsterdam naar Wilhelmshaven als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een tren nemen?
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per tren van Amsterdam naar Wilhelmshaven te reizen. Omio kan de beste tren verbindingen van Amsterdam naar Wilhelmshaven vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Wilhelmshaven
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Amsterdam - Wilhelmshaven

Bekijk gerelateerde reisinformatie: