Trein van Amsterdam naar Wilhelmshaven

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Amsterdam naar Wilhelmshaven

distanceAfstand251 km
durationGemiddelde treinduur5 h 13 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 23
changesDirecte trenNee
carriersTreinreisaanbiedersDeutsche Bahn with connection

Met treinen van Amsterdam naar Wilhelmshaven leg je reis 251 km af wat gemiddeld 5 h 13 min duurt bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn with connection. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste treinkaartje voor deze reis zelfs al voor € 23 krijgen, maar een gemiddeld treinticket is € 23. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Wilhelmshaven Hbf.

Treinreisaanbieders: Reis met Deutsche Bahn van Amsterdam naar Wilhelmshaven

Koop je officiële tickets voor de tren van Amsterdam naar Wilhelmshaven bij Deutsche Bahn vanaf € 23 met Omio. Vind tijden en tickets voor de tren bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest handig te vergelijken en te boeken.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van tren in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren tussen Amsterdam en Wilhelmshaven. DB gebruikt verschillende soorten treinen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treinen.

Reistips: treinen van Amsterdam tot Wilhelmshaven

Reis eenvoudig met de trein naar Wilhelmshaven. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Wilhelmshaven te reizen.
FAQs
Het goedkoopst mogelijke treintickets van Amsterdam naar Wilhelmshaven is € 23. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Amsterdam naar Wilhelmshaven boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Als je je treintickets in de komende week wilt reserveren, kun je voor een enkele reis van Amsterdam naar Wilhelmshaven voor een tren ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 23.
De afstand van Amsterdam naar Wilhelmshaven per trein is ongeveer 251 km.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Amsterdam naar Wilhelmshaven per trein is 5 h 13 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare tren van Amsterdam naar Wilhelmshaven.

Het meest populaire treinstation voor reizigers uit Amsterdam is Amsterdam Centraal. In Wilhelmshaven is het meest populaire treinstation onder reizigers Wilhelmshaven Hbf.

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Amsterdam Centraal en reizen ongeveer 1.4 km van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Wilhelmshaven Hbf en moeten ongeveer 2 km reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Wilhelmshaven.

Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Amsterdam naar Wilhelmshaven, kun je vertrouwen op Deutsche Bahn with connection om snel naar Wilhelmshaven te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke treinreisaanbieders voor de reis van Amsterdam naar Wilhelmshaven te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Een eerste tren voor deze reis vertrekt van Amsterdam om 05: 00. Een laatste tren vertrekt van Amsterdam om 19: 24. Check Omio voor de recentste tren tijden van Amsterdam naar Wilhelmshaven en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Let een paar maanden van te voren op wanneer deze treintickets voor deze in de verkoop gaan.
Veel reizigers die in Wilhelmshaven aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Bremen, Hamburg of Berlijn. Als je erover denkt om Bremen, Hamburg of Berlijn te verkennen vanuit Wilhelmshaven, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Amsterdam naar Wilhelmshaven zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Amsterdam naar Wilhelmshaven te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per trein van Amsterdam naar Wilhelmshaven te reizen. Omio kan de beste treinverbindingen van Amsterdam naar Wilhelmshaven vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Wilhelmshaven

Meer reisopties per trein van Amsterdam naar Wilhelmshaven

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal