Trein van Amsterdam naar Zwijndrecht

De goedkoopste treinreizen Van Amsterdam Naar Zwijndrecht

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Goedkoopst

20

Gemiddelde

20

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Ns
06:38Amsterdam1u07 07:45Zwijndrecht
0 overstappen
201Enkele reis
Ns
06:08Amsterdam1u07 07:15Zwijndrecht
0 overstappen
201Enkele reis
Ns
13:38Amsterdam1u07 14:45Zwijndrecht
0 overstappen
201Enkele reis

Treintijden & routes Amsterdam naar Zwijndrecht

Treinen weergeven voor morgen, donderdag 18 augustus
Ns
06:08Amsterdam1u07 07:15Zwijndrecht
0 overstappen
Ns
06:38Amsterdam1u07 07:45Zwijndrecht
0 overstappen
Ns
13:38Amsterdam1u07 14:45Zwijndrecht
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.

De snelste treinen Van Amsterdam Naar Zwijndrecht

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Snelste reis

1 u 7 m

Gemiddelde

1 u 7 m

Treinen per dag

3

Afstand busreis

64 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Amsterdam naar Zwijndrecht rijden 3 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Ns
06:38Amsterdam1u07 07:45Zwijndrecht
0 overstappen
201Enkele reis
Ns
06:08Amsterdam1u07 07:15Zwijndrecht
0 overstappen
201Enkele reis
Ns
13:38Amsterdam1u07 14:45Zwijndrecht
0 overstappen
201Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Amsterdam naar Zwijndrecht

distanceAfstand64 km
durationGemiddelde treinduur1 h 7 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 20
frequencyTren frequentie61 per dag
changesDirecte trenNee
carriersTreinmaatschappijenThalys of Eurostar

Met treinen van Amsterdam naar Zwijndrecht leg je reis 64 km af wat gemiddeld 1 h 7 min duurt bij onze reispartners zoals Thalys of Eurostar. Normaalgesproken zijn er er zijn 61 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 20 kost, vind je het goedkoopste treinkaartje zelfs al voor € 20. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Zwijndrecht.

Treinmaatschappijen: Thalys en Eurostar van Amsterdam naar Zwijndrecht

Koop je officiële tickets voor de tren van Amsterdam naar Zwijndrecht bij Thalys en Eurostar vanaf € 20 met Omio. Vind tijden en tickets voor de tren bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest populair te vergelijken en te boeken.

Thalys
Eurostar

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren tussen Amsterdam en Zwijndrecht met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Tickets voor een Thalys tussen Amsterdam en Zwijndrecht zijn online verkrijgbaar op Omio. We helpen je om je perfecte met een Thalys tussen Amsterdam en Zwijndrecht op één plek te vergelijken en te boeken. Als je specifiek op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste tren, kunt je alle actuele dienstregelingen en treintickets van Thalys vinden op Omio. Voor de met de tren kun je ook relevante reisinformatie van Thalys bekijken, zoals bagagebeleid en voorzieningen aan boord, afhankelijk van het tarief van de klasse. Zoek je ideale vertrek- en aankomsttijden voor deze tren, vergelijk dan de snelste tren van Amsterdam naar Zwijndrecht evenals de goedkoopste ticketprijzen die beschikbaar zijn, en koop het beste ticket dat aan je behoeften voldoet bij Thalys. Als je tickets koopt in de Omio-app, kun je snel zien of het ticket voor trein bij Thalys beschikbaar is als mobiel ticket, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen. Je bent dan klaar om aan je vlotte en ontspannende reis naar Zwijndrecht te beginnen met Thalys!

Thalys treinen van Amsterdam tot Zwijndrecht, informatie:

  • Gemiddelde duur: 39 min
  • Thalys frequentie: 10 per dag

Eurostar is de exclusieve hogesnelheidstrein die het Verenigd Koninkrijk verbindt met landen in Europa zoals Frankrijk, België en Nederland. De meeste Eurostar treinen reizen door de Kanaaltunnel tussen het VK en Frankrijk. Met een snelle tren service met snelheden tot 322 km/u, reis je van Amsterdam naar Zwijndrecht in ultiem comfort in combinatie met moderne, comfortabele stoelen en grote ramen. Bij het boeken van je Eurostar tren van Amsterdam naar Zwijndrecht kun je kiezen uit drie soorten tickets: standaard, Standard Premier (met lichte versnaperingen en ruime zitplaatsen) en Business Premier (met flexibele reisopties, ruime zitplaatsen, lounge toegang, instappen met voorrang en een warme maaltijd).

Eurostar van Amsterdam naar Zwijndrecht tren, informatie:

  • Gemiddelde duur: 37 min
  • Eurostar frequentie: 1 per dag

Reistips: treinen van Amsterdam tot Zwijndrecht

Reis eenvoudig met de trein naar Zwijndrecht. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Zwijndrecht te reizen.
FAQs
Treintickets van Amsterdam naar Zwijndrecht hoeven niet meer dan € 20 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor treintickets van Amsterdam naar Zwijndrecht voor je volgende vakantie.
De tren prijs tussen Amsterdam en Zwijndrecht is gemiddeld € 20  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende 7 dagen.
De afstand van Amsterdam naar Zwijndrecht per trein is ongeveer 64 km.
The gemiddelde reistijd per trein van Amsterdam naar Zwijndrecht is 1 h 7 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je treintickets koopt van Amsterdam naar Zwijndrecht.

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Amsterdam naar Zwijndrecht, vertrekken meestal van Amsterdam Centraal in Amsterdam en komen aan op Zwijndrecht in Zwijndrecht. Het is altijd handig om deze treinstations in Amsterdam en Zwijndrecht te weten voordat je instapt voor je reis per trein.

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, Amsterdam Centraal, vinden op ongeveer 1.4 km van het stadscentrum van Amsterdam. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Zwijndrecht, heet Zwijndrecht, en is ongeveer 603 m gelegen van zijn stadscentrum.

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Amsterdam naar Zwijndrecht kun je een tren nemen van Thalys of Eurostar. Check ook zeker alle andere treinmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Amsterdam naar Zwijndrecht om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Amsterdam naar Zwijndrecht is 61 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Een eerste Amsterdam naar Zwijndrecht tren vertrekt om 06: 08   en een laatste tren van Amsterdam naar Zwijndrecht vertrekt om 15: 08. Check de laatst bijgewerkte Amsterdam naar Zwijndrecht tren schema op Omio en vind de beste tijd om naar je bestemming te reizen.
Je kunt zien dat een tren van Amsterdam naar Zwijndrecht gemiddeld € 20 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je treintickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een tren van Amsterdam naar Zwijndrecht over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.
Veel reizigers die in Zwijndrecht aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Rotterdam, Utrecht of Antwerpen. Als je erover denkt om Rotterdam, Utrecht of Antwerpen te verkennen vanuit Zwijndrecht, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een treintickets van Amsterdam naar Zwijndrecht om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw treintickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Amsterdam naar Zwijndrecht tren, zowel voor als tijdens de reis.
Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Amsterdam naar Zwijndrecht wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Zwijndrecht

Meer reisopties per trein van Amsterdam naar Zwijndrecht

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal