Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Reistips

Treinreizen van Amsterdam naar Zwijndrecht
Reis eenvoudig met de trein naar Zwijndrecht. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Zwijndrecht te reizen.
FAQs
Wat is de afstand naar Zwijndrecht van Amsterdam per trein?
Voordat je plannen gaat maken om te reizen van Amsterdam naar Zwijndrecht, is het handig om te weten dat Zwijndrecht ongeveer 64 km is van Amsterdam als je reist per trein. Om de beste deal te krijgen voor je reis van Amsterdam naar Zwijndrecht, is het het beste om je trein tickets bij Omio zo vroeg mogelijk te boeken.
Hoe lang doet de tren van Amsterdam naar Zwijndrecht erover?
De reisduur per trein van Amsterdam naar Zwijndrecht kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 1 h 5 min.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Amsterdam naar Zwijndrecht?

Als je per tren van Amsterdam naar Zwijndrecht reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Amsterdam vertrekken van Amsterdam Centraal en dat de meeste mensen in Zwijndrecht uitstappen op Zwijndrecht.

Waar zijn de in Amsterdam in Zwijndrecht?

Je kunt een tren nemen vanaf Amsterdam op Amsterdam Centraal, dat 0 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Zwijndrecht is het meest gebruikte door reizigers Zwijndrecht, dat 0 km van het centrum ligt.

Als ik eenmaal ben aangekomen in Zwijndrecht vanuit Amsterdam per tren, zijn er dan in de buurt van Zwijndrecht nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Veel van onze klanten die een reis naar Zwijndrecht per tren hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Rotterdam, Utrecht of Antwerpen. Check Omio voor de beste verbindingen van Zwijndrecht naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Hoe kan ik de beste tren route vinden om zonder auto van Amsterdam naar Zwijndrecht te komen?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Zwijndrecht van Amsterdam. Check Omio voor de beste beschikbare tren verbindingen van Amsterdam naar Zwijndrecht en koop je voordelige trein tickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Zwijndrecht
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Amsterdam - Zwijndrecht

Bekijk gerelateerde reisinformatie: