VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
24 jun.
20
vr
25 jun.
20
zo
27 jun.
20
wo
30 jun.
20
do
1 jul.
20
vr
2 jul.
20
zo
4 jul.
20

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Wed, Jun 23
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Amsterdam naar Zwolle

Gem. reistijd
1 uren 27 minuten
Gem. treinticket: 20
Vertrekstation trein:Amsterdam
Eindstation trein:Zwolle
Afstand treinreis:83 km

Trein van Amsterdam naar Zwolle: reisinformatie

Reizigers vanuit Amsterdam kunnen gemiddeld 5 tot 6 keer per uur de trein naar Zwolle nemen. Voor deze treinreis kan men gebruik maken van de intercity's of de sprinters. De trein Amsterdam Zwolle rijdt tussen 5.30 uur 's ochtends en 23.30 uur 's avonds. In het weekend komt de treindienst echter een uur later op gang. De intercity's komen na ongeveer 1 uur en 10 minuten aan op de eindbestemming. Reizigers moeten onderweg meestal wel overstappen in Almere of Amersfoort. Het voordeel van de sprinter is dat deze rechtstreeks van Amsterdam naar Zwolle gaat. Door de vele tussenstops duurt de rit echter wel een kwartier langer.

Reistips

Treinreizen van Amsterdam naar Zwolle
Reis eenvoudig met de trein naar Zwolle. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Zwolle te reizen.
FAQs
Wat is het goekoopst mogelijke trein ticket van Amsterdam naar Zwolle?
Het goedkoopst mogelijke trein ticket van Amsterdam naar Zwolle is € 20. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Amsterdam naar Zwolle boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je trein tickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Wat kost de tren van Amsterdam naar Zwolle gemiddeld?
Gemiddeld geven mensen ongeveer € 20 uit voor de tren van Amsterdam naar Zwolle. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op de beste deals voor goedkope tickets naar Zwolle from Amsterdam.
Hoe ver is Zwolle van Amsterdam als ik per trein wil reizen?
Voordat je plannen gaat maken om te reizen van Amsterdam naar Zwolle, is het handig om te weten dat Zwolle ongeveer 83 km is van Amsterdam als je reist per trein. Om de beste deal te krijgen voor je reis van Amsterdam naar Zwolle, is het het beste om je trein tickets bij Omio zo vroeg mogelijk te boeken.
Hoe lang duurt het om te reizen van Amsterdam naar Zwolle per trein?
De reisduur per trein van Amsterdam naar Zwolle kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 1 h 5 min.
Vanaf welk in Amsterdam zou ik moeten reizen? Naar welk in Zwolle zou ik moeten reizen?

Als je per tren van Amsterdam naar Zwolle reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Amsterdam vertrekken van Amsterdam Centraal en dat de meeste mensen in Zwolle uitstappen op Zwolle Stadshagen.

Waar stap ik op op de tren van Amsterdam naar Zwolle?

Je kunt een tren nemen vanaf Amsterdam op Amsterdam Centraal, dat 0 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Zwolle is het meest gebruikte door reizigers Zwolle Stadshagen, dat 0 km van het centrum ligt.

Welke bieden vervoer aan van Amsterdam naar Zwolle?
Voor de beste tren van Amsterdam naar Zwolle, kun je terecht bij de volgende: NS of NS International | IC. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken met vervoersdiensten van Amsterdam naar Zwolle om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Hoe vind ik een directe tren verbinding van Amsterdam naar Zwolle?
Als je op zoek bent naar goedkope tickets van Amsterdam naar Zwolle, check dan of er directe treinen zijn van Amsterdam naar Zwolle bij. Als je geen perfecte tren kunt vinden van Amsterdam naar Zwolle, check dan alle vervoersaanbiedingen op Omio en combineer wat het beste is voor jou.
Kan Omio me helpen om last-minute trein tickets van Amsterdam naar Zwolle te kopen?
Het is nu makkelijker dan ooit om betaalbare enkele reis of retour tickets per trein ter kopen van Amsterdam naar Zwolle dankzij Omio. Vul gewoon je reisgegevens in en koop het beste enkele reis of retour ticket voor je reis. Ook kun je in de Omio app al je reisinformatie gemakkelijk op een plek bewaren.
Ben je van plan om van Amsterdam naar Zwolle te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Zwolle, die je ook zou kunnen bezoeken.
Je trein trip van Amsterdam naar Zwolle hoeft niet te eindigen in Zwolle. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Zwolle die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Groningen, Berlijn of Eindhoven. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Groningen, Berlijn of Eindhoven te gaan op Omio!
Kan ik van Amsterdam naar Zwolle reizen per trein in plaats van met de auto?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Zwolle van Amsterdam. Check Omio voor de beste beschikbare tren verbindingen van Amsterdam naar Zwolle en koop je voordelige trein tickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Zwolle
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Amsterdam - Zwolle

Bekijk gerelateerde reisinformatie: