Goedkope tickets voor trein naar Antwerpen

wo 18 sep.
Eenvoudig vinden
Kies de goedkoopste en snelste routes van ruim 800 officiële partners
Reis op je eigen manier
Geniet van reizen met een trein, bus en vlucht in Europa
Tickets voor je reis
We staan voor je klaar

Deze bedrijven vertrouwen ons.
We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Trein naar Antwerpen: reisinformatie

Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen en de belangrijkste havenstad van België. Met haar grote religieuze verleden, vele pleinen, winkelstraten en aanbod aan café's en restaurants, maakt het dat Antwerpen zich perfect leent voor een weekendje weg. Vanuit Nederland is Antwerpen gemakkelijk per trein te bereiken. Zowel de Thalys als NS International bieden rechtstreekse treinen op het traject Amsterdam Antwerpen aan aan. NS International brengt men in een kleine 2,5 uur naar Antwerpen, en de Thalys in iets meer dan 1 uur. Ook vanuit Rotterdam vertrekken zowel treinen van NS International en Thalys. Vanaf hier is men in respectievelijk 1 uur en een half uur op bestemming.

Grootste stations in Antwerpen

Treinen naar Antwerpen vanuit Nederland komen aan op Station Antwerpen Centraal. Dit station is een van de vele stations die Antwerpen kent. Antwerpen Zuid en Antwerpen-Berchem zijn onder andere nog twee stations die aangeboden worden door de NMBS. Eenmaal aangekomen op Antwerpen Centraal kan men verschillende aansluitingen vinden richting het stadscentrum of naar andere steden in België. Het station is direct verbonden met de premetrostations Astrid en Diamant waar de tramlijnen 2, 3, 5, 6, 8, 9 en 15 genomen kunnen worden. Bovengronds bevindt zich het Koningin Astridplein waar de trams 10, 11, 12 en 24 vandaan vertrekken. Op korte afstand vindt men het knooppunt van streekbusvervoer, en de Franklin Rooseveltplaats.

Over Antwerpen

De diamantstad Antwerpen, gelegen aan de Schelde, biedt vele mogelijkheden. Het aanbod aan winkels, de immens gote bioscoop 'Metropolis' en het bruisende uitgaansleven, werken allemaal mee aan het leuke imago dat Antwerpen heeft. Zo is er een groot scala aan musea voor cultuurliefhebbers, en een verfijnde Franse keuken voor de bourgondiër. Neem absoluut een kijkje bij het Onze-Lieve-Vrouwekathedraal om hierna te eindigen op een van de heerlijke terrassen die Antwerpen heeft.

Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis
Antwerpen
TrainAntwerpen-Berchem

Voorzieningen

Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Waar is het treinstation en hoe kom je er?
TrainAntwerpen Centraal

Voorzieningen

Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Waar is het treinstation en hoe kom je er?

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone

We gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren, gebruikersgedrag te analyseren en voor de retargeting van Omio's advertenties op andere websites. Als je doorgaat, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met onze privacyvoorwaarden. Je kunt op elk moment kiezen voor een opt-out.