Trein van Antwerpen naar Berlijn

De goedkoopste treinreizen Van Antwerpen Naar Berlijn

Tijden en prijzen weergeven voor 18 mei

Goedkoopst

79

Gemiddelde

127

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn
20:25Antwerpen14u30 10:55Berlijn
0 overstappen
791Enkele reis
Deutsche Bahn
21:25Antwerpen14u30 11:55Berlijn
0 overstappen
991Enkele reis
Deutsche Bahn
11:54Antwerpen7u15 19:09Berlijn
0 overstappen
1301Enkele reis
Deutsche Bahn
13:25Antwerpen7u45 21:10Berlijn
0 overstappen
1451Enkele reis
Deutsche Bahn
03:06Antwerpen8u04 11:10Berlijn
0 overstappen
1451Enkele reis

Treintijden & routes Antwerpen naar Berlijn

Treinen weergeven voor morgen, woensdag 18 mei
Deutsche Bahn
03:06Antwerpen8u04 11:10Berlijn
0 overstappen
Deutsche Bahn
05:37Antwerpen7u33 13:10Berlijn
0 overstappen
Deutsche Bahn
07:54Antwerpen7u16 15:10Berlijn
0 overstappen
Deutsche Bahn
11:54Antwerpen7u15 19:09Berlijn
0 overstappen
Deutsche Bahn
13:25Antwerpen7u45 21:10Berlijn
0 overstappen
Deutsche Bahn
20:25Antwerpen14u30 10:55Berlijn
0 overstappen
Deutsche Bahn
21:25Antwerpen14u30 11:55Berlijn
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
18 mei
do
19 mei
vr
20 mei
za
21 mei
zo
22 mei
ma
23 mei
di
24 mei
wo
25 mei
do
26 mei
vr
27 mei
za
28 mei
zo
29 mei
ma
30 mei
di
31 mei
wo
01 jun.
do
02 jun.
vr
03 jun.
za
04 jun.
zo
05 jun.
ma
06 jun.
di
07 jun.

De snelste treinen Van Antwerpen Naar Berlijn

Tijden en prijzen weergeven voor 18 mei

Snelste reis

7 u 15 m

Gemiddelde

9 u 33 m

Treinen per dag

7

Afstand busreis

635 km

Van de 7 treinen die elke dag vertrekken vanaf Antwerpen naar Berlijn rijden 7 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn
11:54Antwerpen7u15 19:09Berlijn
0 overstappen
1301Enkele reis
Deutsche Bahn
07:54Antwerpen7u16 15:10Berlijn
0 overstappen
1451Enkele reis
Deutsche Bahn
05:37Antwerpen7u33 13:10Berlijn
0 overstappen
1451Enkele reis
Deutsche Bahn
13:25Antwerpen7u45 21:10Berlijn
0 overstappen
1451Enkele reis
Deutsche Bahn
03:06Antwerpen8u04 11:10Berlijn
0 overstappen
1451Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Antwerpen naar Berlijn

distanceAfstand634 km
durationGemiddelde treinduur7 h 17 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 82
frequencyTren frequentie25 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 25 directe treinen per dag
carriersTreinreisaanbiedersFlixTrain, Deutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn

Met treinen van Antwerpen naar Berlijn leg je reis 634 km af wat gemiddeld 7 h 17 min duurt bij onze reispartners zoals FlixTrain, Deutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn. Normaalgesproken zijn er er zijn 25 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 82 kost, vind je het goedkoopste treinkaartje zelfs al voor € 40. Reizigers vertrekken het vaakst van Antwerp en arriveren in Berlin Hbf.

Treinmaatschappijen: Deutsche Bahn van Antwerpen naar Berlijn

Vind de beste treinen tussen Antwerpen en Berlijn met Omio's reispartners Deutsche Bahn vanaf € 40. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste te vergelijken en te boeken.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van tren in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren tussen Antwerpen en Berlijn. DB gebruikt verschillende soorten treinen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treinen.

Deutsche Bahn treinen van Antwerpen tot Berlijn, informatie:

 • Gemiddelde duur: 8 h 30 min
 • Gemiddelde prijs: € 96
 • Deutsche Bahn frequentie: 25 per dag

Welke treinen rijden er van Antwerpen naar Berlijn?

 • Welke spoorwegmaatschappijen bieden treinen van Antwerpen naar Berlijn aan?
 • Als je een trein van Antwerpen naar Berlijn wilt nemen, heb je de optie om te reizen met Flixtrain en DB. Flixtrain is daarbij de goedkoopste aanbieder, DB biedt je de snelste verbinding.
 • Rijden er rechtstreekse treinen van Antwerpen naar Berlijn?
 • Er rijden geen rechtstreekse treinen van Antwerpen naar Berlijn. Je moet minimaal één keer een overstap maken.
 • Hoe lang duurt de kortste treinreis?
 • De kortste treinreis op het traject Antwerpen-Berlijn duurt ongeveer 7 uur en 25 minuten, een rit waarbij je twee keer over moet stappen.
 • Hoeveel maanden van tevoren zijn er treintickets beschikbaar?
 • Treintickets voor Flixtrain en DB van Antwerpen naar Berlijn kun je ruim een half jaar van tevoren boeken. Omdat er veel treinen op dit traject beschikbaar zijn en de treinen op vaste tijden rijden, kun je altijd wel een ticket boeken.
 • Zijn er treintickets van Flixtrain bij Omio beschikbaar?
 • Je kunt via Omio je treinkaartje van Flixtrain voor het traject Antwerpen – Berlijn bestellen. Er zijn zowel doordeweeks als in het weekend tickets beschikbaar. Door het beperkte aantal treinen van Flixtrain (3 per dag) op deze route, kunnen tickets echter snel uitverkocht zijn in bepaalde periodes.
 •  Zijn er treintickets van DB bij Omio beschikbaar?
 • Je kunt via Omio je goedkope treinkaartje van DB voor het traject Antwerpen – Berlijn bestellen. Er rijden meerdere treinen op een dag.

Welke treinen van Flixtrain maken een treinreis van Antwerpen naar Berlijn? 

Van Antwerpen reis je naar Berlijn in een Flixtrain trein in ongeveer 10 uur. Flixtrain is de goedkoopste aanbieder op dit traject, maar niet de snelste. Ook rijden er dagelijks maar een beperkt aantal treinen van deze aanbieder op het traject.

Welke treinen van DB maken een treinreis van Antwerpen naar Berlijn? 

Van Antwerpen reis je per trein naar Berlijn met DB in ongeveer 7 uur en 10 minuten. Daarmee biedt DB de snelste verbinding op dit traject. Ook rijden er dagelijks voldoende treinen, verspreid over de dag.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Antwerpen? 

Je trein van Antwerpen naar Berlijn vertrekt in principe vanaf het centraal station in Antwerpen, maar de treinen van Flixtrain vertrekken ook vanaf station Antwerpen Koningin Astridplein. Beide stations zijn goed te bereiken met de auto en taxi, maar tevens optimaal met het openbaar vervoer.

In welk treinstation komen treinen aan in Berlijn? 

Als je met DB reist dan arriveert je trein uit Antwerpen in Berlijn altijd op Hauptbahnhof Berlin, het centraal station in Berlijn. Treinen van Flixtrain kunnen daar ook aankomen, maar arriveren ook op Spandau Bahnhof of Bahnhof Südkreuz.

Reistips: treinen van Antwerpen tot Berlijn

Reis eenvoudig met de trein naar Berlijn. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Antwerpen naar Berlijn te reizen.
FAQs
Het goedkoopst mogelijke treintickets van Antwerpen naar Berlijn is € 40. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Antwerpen naar Berlijn boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
De Antwerpen naar Berlijn treinticketsprijs is gemiddeld € 82  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende week.
De afstand van Antwerpen naar Berlijn per trein is ongeveer 634 km.
De reis per trein van Antwerpen naar Berlijn duurt gemiddeld 7 h 17 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Antwerpen naar Berlijn.

Het meest populaire treinstation voor reizigers uit Antwerpen is Antwerp. In Berlijn is het meest populaire treinstation onder reizigers Berlin Hbf.

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun treinen op Antwerp en moeten ongeveer 86 m reizen vanaf het stadscentrum om naar dit treinstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Berlijn arriveren het meest op Berlin Hbf en moeten circa 5.6 km reizen vanaf dit treinstation naar het stadscentrum.

Voor de beste tren van Antwerpen naar Berlijn, kun je terecht bij de volgende treinreisaanbieders: FlixTrain, Deutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinreisaanbieders te checken met vervoersdiensten van Antwerpen naar Berlijn om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Gemiddeld, er zijn 25 treinen keer per dag van Antwerpen naar Berlijn. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Als je liever vroeg in de ochtend treinen pakt van Antwerpen naar Berlijn, een eerste tren vertrekt om 05: 37. Als je liever nacht treinen van Antwerpen naar Berlijn, een laatste tren van de dag vertrekt om 21: 25. Omio toont jou een recentste tren van Antwerpen naar Berlijn tijden om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Als je een treintickets van Antwerpen naar Berlijn gaat reserveren in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 82 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je tren vooruit koopt voor de beste prijzen. Treintickets tussen Antwerpen en Berlijn zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.
Je trein trip van Antwerpen naar Berlijn hoeft niet te eindigen in Berlijn. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Berlijn die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Praag of Parijs. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Praag of Parijs te gaan op Omio!
Als je per trein wilt reizen van Antwerpen naar Berlijn met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Antwerpen en Berlijn, zowel vooraf als tijdens je reis.
Reizen van Antwerpen naar Berlijn zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Antwerpen naar Berlijn.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Antwerpen
Berlijn

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal