VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
8 dec.
16SNCB | IC
5Flixbus
do
9 dec.
16SNCB | IC
5Flixbus
vr
10 dec.
16SNCB | IC
5Flixbus
za
11 dec.
13SNCB
5Flixbus
zo
12 dec.
13SNCB
9Flixbus
ma
13 dec.
10SNCB | IC
5Flixbus
di
14 dec.
10SNCB | IC
5Flixbus
wo
15 dec.
10SNCB | IC
6Flixbus
do
16 dec.
10SNCB | IC
5Flixbus
za
18 dec.
12SNCB | IC
6Flixbus
zo
19 dec.
12SNCB | IC
11Flixbus
ma
20 dec.
10SNCB | IC
4Flixbus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen van Antwerpen naar Breda

distanceAfstand48 km
durationGemiddelde treinduur34 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 13
changesDirecte trenJa
carriersTreinmaatschappijenSNCB | IC of SNCB

Met treinen van Antwerpen naar Breda leg je reis 48 km af wat gemiddeld 34 min duurt bij onze reispartners zoals SNCB | IC of SNCB. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste treinkaartje voor deze reis zelfs al voor € 10 krijgen, maar een gemiddeld treinkaartje is € 13. Reizigers vertrekken het vaakst van Antwerp en arriveren in Breda.

Treinreisaanbieders

SNCB tussen Antwerpen en Breda

Vind de beste treinen van Antwerpen naar Breda met Omio's reispartners SNCB vanaf € 10. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste trip te vergelijken en te boeken.

SNCB

SNCB is de belangrijkste treinmaatschappij van België en biedt eersteklas- of tweedeklastickets aan voor jouw tren van Antwerpen naar Breda.

Boek bij SNCB je Antwerpen naar Breda tren op Omio en geniet van een vlotte en ontspannen reis! Controleer SNCB up-to-date dienstregelingen van de tren voor de ideale vertrek- en aankomsttijden, vergelijk de snelste routes van Antwerpen naar Breda en vergelijk de voorzieningen die worden aangeboden in het tarief dat je kiest, en koop de meest betaalbare tickets voor de trein online bij SNCB die bij je budget passen. De van Antwerpen naar Breda afstand is 48 km, en de beste prijs voor een enkele reis Antwerpen - Breda bij SNCB voor een ticket voor de trein begint bij € 13 als je van tevoren boekt. Als je liever je SNCB ticket zoekt in de Omio-app, kun je snel zien of het een mobiel ticket is, zodat je papierloos kunt reizen met trein. Wachten in de rij bij het treinstation om je ticket voor trein te kopen, is verleden tijd. Boek dus snel en gemakkelijk je trein tickets online en geniet van je reis met SNCB!

Welke treinen rijden er van Antwerpen naar Breda?

 • Welke spoorwegmaatschappijen bieden treinen van Antwerpen naar Breda aan?
 • Als je een trein van Antwerpen naar Breda wilt nemen, heb je de optie om te reizen met NMBS en met de Thalys. Je hebt daarbij de keuze uit een stoptrein en een intercity.
 • Rijden er rechtstreekse treinen van Antwerpen naar Breda?
 • De intercity van NMBS rijdt rechtstreeks naar Breda. Er rijden verspreid over de dag meerdere treinen op dit traject, zowel doordeweeks als in het weekend.
 • Hoe lang duurt de kortste treinreis?
 • De kortste treinreis op het traject Antwerpen-Breda duurt ongeveer 34 minuten. Het betreft hier een rechtstreekse verbinding.
 • Hoeveel maanden van tevoren zijn er treintickets beschikbaar?
 • Treintickets van Antwerpen naar Breda kun je tot 90 dagen van tevoren boeken. Wanneer je je ticket ver van te voren boekt, ben je vaak iets goedkoper uit.
 • Zijn er treintickets van NMBS bij Omio beschikbaar?
 • Je kunt via Omio je treinkaartje van NMBS bestellen voor het traject Antwerpen – Breda. Er zijn zowel doordeweeks als in het weekend tickets beschikbaar.
 • Zijn er treintickets van Thalys bij Omio beschikbaar?
 • Via Omio kun je je goedkope treinkaartje van de Thalys bestellen voor het traject Antwerpen – Breda. De Thalys rijdt alleen ’s avonds laat op dit traject.

Welke treinen van NMBS maken een treinreis van Antwerpen naar Breda? 

Via NMBS reis je met de trein van Antwerpen naar Breda in ongeveer 34 minuten. NMBS is de enige aanbieder van treinreizen op dit traject. Denk er om dat het niet mogelijk is om ’s middag en ’s avonds van Antwerpen naar Breda te reizen met de trein, ook niet in het weekend.

Welke treinen van Thalys maken een treinreis van Antwerpen naar Breda? 

Via Thalys reis je met de trein van Antwerpen naar Breda in ongeveer 1 uur en 7 minuten. De Thalys rijdt alleen ’s avonds laat op dit traject.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Antwerpen? 

Je trein van Antwerpen naar Breda vertrekt in vanaf het centraal station in Antwerpen. Het station is goed met de auto, de taxi en het openbaar vervoer te bereiken. Vanuit het centrum gaan er verschillende stadsbussen naar het centraal station, zodat de reisduur naar het station altijd vrij kort is.

In welk treinstation komen treinen aan in Breda? 

Wanneer je met NMBS reist op het traject van Antwerpen naar Breda dan komen alle treinen aan op het station van Breda. Vanaf dit station kun je gemakkelijk verder reizen per stadsbus. Ook is er een taxi-standplaats bij het station en is het station tevens goed bereikbaar met de auto. 

Reistips

Treinreizen van Antwerpen naar Breda
Reis eenvoudig met de trein naar Breda. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Antwerpen naar Breda te reizen.
FAQs
Hoeveel kost een voordelig treintickets van Antwerpen naar Breda?
Treintickets van Antwerpen naar Breda zijn al verkrijgbaar vanaf € 10 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per trein van Antwerpen naar Breda?
De Antwerpen naar Breda treinticketsprijs is gemiddeld € 13  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende week.
Hoe ver is Breda van Antwerpen als ik per trein wil reizen?
De tren afstand van Antwerpen naar Breda is circa 48 km.
Hoe lang doet de tren van Antwerpen naar Breda erover?
De reis per trein van Antwerpen naar Breda duurt gemiddeld 34 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Antwerpen naar Breda.
Wat zijn de door reizigers meest gebruikte treinstations voor een trip naar Breda naar Antwerpen?

Voordat je instapt voor je reis per trein van Antwerpen naar Breda is het heel fijn om te weten dat Antwerp het meest populaire tren station is voor reizigers die van Antwerpen vertrekken en dat Breda het meest populaire treinstation is voor reizigers die aankomen in Breda.

Waar is het treinstation in Antwerpen? Waar is het treinstation in Breda?

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Antwerp en reizen ongeveer 86 m van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Breda en moeten ongeveer 1 km reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Breda.

Welke treinmaatschappijen zijn actief op de route van Antwerpen van Breda?
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Antwerpen naar Breda te brengen per trein. Op de route naar Breda vanuit Antwerpen kun je reizen met SNCB | IC of SNCB. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinreisaanbieders te checken voor de route van Antwerpen naar Breda, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Hoe vroeg moet ik treintickets kopen voor Antwerpen naar Breda om de beste aanbiedingen te krijgen?
De prijs van een treintickets enkele reis van Antwerpen naar Breda kost gemiddeld € 13 als je de komende week gaat reserveren. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor treinen van alle mogelijke treinreisaanbieders die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je treintickets van Antwerpen naar Breda een paar maanden van te voren boeken.
Ik wil per treinreisen van Antwerpen naar Breda. Welke andere plaatsen in de buurt van Breda zijn het waard om te bezoeken?
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Breda, reizen ook vaak naar Brussel, Amsterdam of Parijs. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Breda en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Antwerpen naar Breda per trein?
Je kunt je treintickets van Antwerpen naar Breda zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Antwerpen naar Breda tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.
Kan ik met de treinreisen in plaats van met de auto van Antwerpen naar Breda?
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per trein van Antwerpen naar Breda te reizen. Omio kan de beste treinverbindingen van Antwerpen naar Breda vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Antwerpen
Breda
Antwerpen Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Er rijden treinen en bussen tussen Antwerpen Centraal en het station Antwerpen-Berchem. Vanuit daar kan men verder met de buslijnen 51 en 53 naar de luchthaven.
Antwerpen-Berchem
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Er rijden treinen en bussen tussen Antwerpen Centraal en het station Antwerpen-Berchem. Vanuit daar kan men verder met de buslijnen 51 en 53 naar de luchthaven.

Alternatieven voor treinen Antwerpen - Breda

Bekijk gerelateerde reisinformatie: