VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
14 jun.
16SNCB | IC
di
15 jun.
16SNCB | IC
do
17 jun.
16SNCB | IC
vr
18 jun.
16SNCB | IC

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Tue, Jun 15
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Antwerpen naar Breda

Gem. reistijd
34 minuten
Gem. treinticket: 12
Vertrekstation trein:Antwerpen
Eindstation trein:Breda
Afstand treinreis:48 km
Treinmaatschappijen:SNCB | IC

Welke treinen rijden er van Antwerpen naar Breda?

 • Welke spoorwegmaatschappijen bieden treinen van Antwerpen naar Breda aan?
 • Als je een trein van Antwerpen naar Breda wilt nemen, heb je de optie om te reizen met NMBS en met de Thalys. Je hebt daarbij de keuze uit een stoptrein en een intercity.
 • Rijden er rechtstreekse treinen van Antwerpen naar Breda?
 • De intercity van NMBS rijdt rechtstreeks naar Breda. Er rijden verspreid over de dag meerdere treinen op dit traject, zowel doordeweeks als in het weekend.
 • Hoe lang duurt de kortste treinreis?
 • De kortste treinreis op het traject Antwerpen-Breda duurt ongeveer 34 minuten. Het betreft hier een rechtstreekse verbinding.
 • Hoeveel maanden van tevoren zijn er treintickets beschikbaar?
 • Treintickets van Antwerpen naar Breda kun je tot 90 dagen van tevoren boeken. Wanneer je je ticket ver van te voren boekt, ben je vaak iets goedkoper uit.
 • Zijn er treintickets van NMBS bij Omio beschikbaar?
 • Je kunt via Omio je treinkaartje van NMBS bestellen voor het traject Antwerpen – Breda. Er zijn zowel doordeweeks als in het weekend tickets beschikbaar.
 • Zijn er treintickets van Thalys bij Omio beschikbaar?
 • Via Omio kun je je goedkope treinkaartje van de Thalys bestellen voor het traject Antwerpen – Breda. De Thalys rijdt alleen ’s avonds laat op dit traject.

Welke treinen van NMBS maken een treinreis van Antwerpen naar Breda? 

Via NMBS reis je met de trein van Antwerpen naar Breda in ongeveer 34 minuten. NMBS is de enige aanbieder van treinreizen op dit traject. Denk er om dat het niet mogelijk is om ’s middag en ’s avonds van Antwerpen naar Breda te reizen met de trein, ook niet in het weekend.

Welke treinen van Thalys maken een treinreis van Antwerpen naar Breda? 

Via Thalys reis je met de trein van Antwerpen naar Breda in ongeveer 1 uur en 7 minuten. De Thalys rijdt alleen ’s avonds laat op dit traject.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Antwerpen? 

Je trein van Antwerpen naar Breda vertrekt in vanaf het centraal station in Antwerpen. Het station is goed met de auto, de taxi en het openbaar vervoer te bereiken. Vanuit het centrum gaan er verschillende stadsbussen naar het centraal station, zodat de reisduur naar het station altijd vrij kort is.

In welk treinstation komen treinen aan in Breda? 

Wanneer je met NMBS reist op het traject van Antwerpen naar Breda dan komen alle treinen aan op het station van Breda. Vanaf dit station kun je gemakkelijk verder reizen per stadsbus. Ook is er een taxi-standplaats bij het station en is het station tevens goed bereikbaar met de auto. 

Reistips

Treinreizen van Antwerpen naar Breda
Reis eenvoudig met de trein naar Breda. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Antwerpen naar Breda te reizen.
FAQs
Wat is het goekoopst mogelijke trein ticket van Antwerpen naar Breda?
Trein tickets van Antwerpen naar Breda hoeven niet meer dan € 16 te kosten, zeker als je tickets voor deze route op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor trein tickets van Antwerpen naar Breda voor je volgende vakantie.
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per tren van Antwerpen naar Breda?
Reizen per tren van Antwerpen naar Breda kost gemiddeld € 16. Prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het tijdstip en jaar en hoe lang van tevoren je boekt. Meestal geldt: hoe eerder, hoe beter!
Wat is de afstand naar Breda van Antwerpen per trein?
Als je per trein reist van Antwerpen naar Breda, is de afstand ongeveer 48 km. Kijk voor goedkope trein tickets van Antwerpen naar Breda ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Wat is de gemiddelde reistijd van Antwerpen naar Breda per trein?
De reisduur per trein van Antwerpen naar Breda kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 34 min.
Wat zijn de meest gebruikte in Antwerpen en in Breda?

Als je per tren van Antwerpen naar Breda reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Antwerpen vertrekken van Antwerp en dat de meeste mensen in Breda uitstappen op Breda.

Waar zijn de in Antwerpen in Breda?

Als je van plan bent een tren vanuit Antwerpen te nemen, hou er dan rekening mee dat je 0 km moet reizen van het centrum naar het populairste tren station, Antwerp. Als je aankomt in Breda per tren, ga er dan vanuit dat je 0 km moet reizen van het belangrijkste tren station, Breda, naar het centrum.

Met wie kan ik reizen van Antwerpen naar Breda per tren?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Antwerpen naar Breda kun je een tren nemen van SNCB. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Antwerpen en Breda om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Zijn er goedkope trein verbindingen zonder overstap naar Breda van Antwerpen?
Als je een rechtstreekse tren wilt nemen van Antwerpen naar Breda, zou je gebruik kunnen maken van SNCB | IC. Als er geen rechtstreekse verbindingen zijn van Antwerpen naar Breda, check dan andere beschikbare verbindingen op Omio en combineer de beste aanbiedingen om snel in Breda te kunnen komen.
Hoe kan ik een goedkoop trein ticket kopen om te reizen van Antwerpen naar Breda?
Het is nu makkelijker dan ooit om betaalbare enkele reis of retour tickets per trein ter kopen van Antwerpen naar Breda dankzij Omio. Vul gewoon je reisgegevens in en koop het beste enkele reis of retour ticket voor je reis. Ook kun je in de Omio app al je reisinformatie gemakkelijk op een plek bewaren.
Ik wil per trein reizen van Antwerpen naar Breda. Welke andere plaatsen in de buurt van Breda zijn het waard om te bezoeken?
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Breda, reizen ook vaak naar Brussel, Amsterdam of Parijs. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Breda en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Kan ik van Antwerpen naar Breda reizen per trein in plaats van met de auto?
Het is goed mogelijk om van Antwerpen naar Breda te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste tren verbindingen te vergelijken en goedkope trein tickets van Antwerpen naar Breda te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Antwerpen
Breda
Antwerpen Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Er rijden treinen en bussen tussen Antwerpen Centraal en het station Antwerpen-Berchem. Vanuit daar kan men verder met de buslijnen 51 en 53 naar de luchthaven.
Antwerpen-Berchem
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Er rijden treinen en bussen tussen Antwerpen Centraal en het station Antwerpen-Berchem. Vanuit daar kan men verder met de buslijnen 51 en 53 naar de luchthaven.

Alternatieven voor treinen Antwerpen - Breda

Bekijk gerelateerde reisinformatie: