Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
28 mei
8Flixbus

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Antwerpen naar Gorinchem

distanceAfstand79 km
changesDirecte trenJa

Met treinen van Antwerpen naar Gorinchem leg je reis 79 km af met onze reispartners zoals. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Antwerp en arriveren in Gorinchem.

Reistips: treinen van Antwerpen tot Gorinchem

Reis eenvoudig met de trein naar Gorinchem. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Antwerpen naar Gorinchem te reizen.
FAQs

Hoe ver is Gorinchem van Antwerpen als ik per trein wil reizen?

De afstand van van Antwerpen naar Gorinchem per trein is bij benadering 79 km.

Vanaf welk treinstation in Antwerpen zou ik moeten reizen? Naar welk treinstation in Gorinchem zou ik moeten reizen?

Voordat je instapt voor je reis per trein van Antwerpen naar Gorinchem is het heel fijn om te weten dat Antwerp het meest populaire tren station is voor reizigers die van Antwerpen vertrekken en dat Gorinchem het meest populaire treinstation is voor reizigers die aankomen in Gorinchem.

Waar is het treinstation om van te vertrekken in Antwerpen gesitueerd? Waar is treinstation om aan te komen in Gorinchem gesitueerd?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun treinen op Antwerp en moeten ongeveer 86 m reizen vanaf het stadscentrum om naar dit treinstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Gorinchem arriveren het meest op Gorinchem en moeten circa 1.1 km reizen vanaf dit treinstation naar het stadscentrum.

Ik ben mijn geplande reis van Antwerpen naar Gorinchem per trein aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Gorinchem, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Je trein trip van Antwerpen naar Gorinchem hoeft niet te eindigen in Gorinchem. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Gorinchem die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Rotterdam, Amsterdam of Eindhoven. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Rotterdam, Amsterdam of Eindhoven te gaan op Omio!

Wat is de beste manier om te reizen van Antwerpen naar Gorinchem per trein met de Omio-app?

Je kunt je treintickets van Antwerpen naar Gorinchem zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Antwerpen naar Gorinchem tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.

Kan ik met de treinreisen in plaats van met de auto van Antwerpen naar Gorinchem?

Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per trein van Antwerpen naar Gorinchem te reizen. Omio kan de beste treinverbindingen van Antwerpen naar Gorinchem vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Antwerpen
Gorinchem
Antwerpen Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Er rijden treinen en bussen tussen Antwerpen Centraal en het station Antwerpen-Berchem. Vanuit daar kan men verder met de buslijnen 51 en 53 naar de luchthaven.
Antwerpen-Berchem
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Er rijden treinen en bussen tussen Antwerpen Centraal en het station Antwerpen-Berchem. Vanuit daar kan men verder met de buslijnen 51 en 53 naar de luchthaven.

Meer reisopties per trein van Antwerpen naar Gorinchem

Bekijk gerelateerde reisinformatie: