Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen tussen Antwerpen en Groningen

distanceAfstand266 km
durationGemiddelde treinduur3 h 58 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 27
frequencyTren frequentie8 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 8 directe treinen per dag
carriersTreinmaatschappijenSNCB | IC

Met treinen van Antwerpen naar Groningen leg je reis 266 km af wat gemiddeld 3 h 58 min duurt bij onze reispartners zoals SNCB | IC. Normaalgesproken zijn er er zijn 8 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 27 krijgen, maar een gemiddeld treinkaartje is € 27. Reizigers vertrekken het vaakst van Antwerp en arriveren in Groningen.

Reistips: Treinreizen van Antwerpen naar Groningen

Reis eenvoudig met de trein naar Groningen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Antwerpen naar Groningen te reizen.
FAQs

Hoeveel kost een voordelig treintickets van Antwerpen naar Groningen?

Voordelige treintickets van Antwerpen naar Groningen zijn al verkrijgbaar vanaf € 27, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste treinkaartje te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.

Wat kost de tren van Antwerpen naar Groningen gemiddeld?

Als je je enkele reis treinticketsprijs wilt aanschaffen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de tren van Antwerpen naar Groningen gemiddeld € 27  kost.

Hoe ver is het van Antwerpen naar Groningen per trein?

De afstand van Antwerpen naar Groningen per trein is ongeveer 266 km.

Hoe lang doet de tren van Antwerpen naar Groningen erover?

De reis per trein van Antwerpen naar Groningen duurt gemiddeld 3 h 58 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Antwerpen naar Groningen.

Wat zijn de meest gebruikte treinstations in Antwerpen en in Groningen?

Voordat je je trip van Antwerpen naar Groningen gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Antwerpen, vertrekken van Antwerp en op Groningen aankomen in Groningen.

Waar is het treinstation in Antwerpen om naar Groningen te gaan? Waar is het treinstation in Groningen gelegen?

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, Antwerp, vinden op ongeveer 86 m van het stadscentrum van Antwerpen. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Groningen, heet Groningen, en is ongeveer 958 m gelegen van zijn stadscentrum.

Welke treinmaatschappijen zijn actief op de route van Antwerpen van Groningen?

Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Antwerpen naar Groningen, kun je vertrouwen op SNCB | IC om snel naar Groningen te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke treinmaatschappijen voor de reis van Antwerpen naar Groningen te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.

Hoeveel treinen per dag zijn er tussen Antwerpen en Groningen?

Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Antwerpen naar Groningen is 8 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.

Hoe ver van tevoren moet ik aanschaffen om treintickets tussen Antwerpen en Groningen te scoren met de beste prijs?

Let een paar maanden van te voren op wanneer deze treintickets voor deze in de verkoop gaan.

Als ik aankom in Groningen vanuit Antwerpen per trein, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Groningen?

Veel reizigers die in Groningen aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Amsterdam, Hamburg of Bremen. Als je erover denkt om Amsterdam, Hamburg of Bremen te verkennen vanuit Groningen, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.

Kan ik tickets vor direkte treinen kopen met de Omio-app als ik een trein wil nemen van Antwerpen naar Groningen?

Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een treintickets van Antwerpen naar Groningen om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw treintickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Antwerpen naar Groningen tren, zowel voor als tijdens de reis.

Kan ik van Antwerpen naar Groningen reizen per trein in plaats van met de auto?

Reizen van Antwerpen naar Groningen zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Antwerpen naar Groningen.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Antwerpen
Groningen
Antwerpen Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Er rijden treinen en bussen tussen Antwerpen Centraal en het station Antwerpen-Berchem. Vanuit daar kan men verder met de buslijnen 51 en 53 naar de luchthaven.
Antwerpen-Berchem
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Er rijden treinen en bussen tussen Antwerpen Centraal en het station Antwerpen-Berchem. Vanuit daar kan men verder met de buslijnen 51 en 53 naar de luchthaven.

Alternatieven voor treinen Antwerpen - Groningen

Bekijk gerelateerde reisinformatie: