Trein van Antwerpen naar Londen

De goedkoopste treinreizen Van Antwerpen Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Goedkoopst

196

Gemiddelde

242

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
13:33Antwerpen Centraal3u24 15:57Londen St Pancras
1 overstap
1961Enkele reis
14:33Antwerpen Centraal3u24 16:57Londen St Pancras
1 overstap
2551Enkele reis
11:33Antwerpen Centraal3u24 13:57Londen St Pancras
1 overstap
2761Enkele reis

Treintijden & routes Antwerpen naar Londen

Treinen weergeven voor morgen, donderdag 18 augustus
11:33Antwerpen Centraal3u24 13:57Londen St Pancras
1 overstap
13:33Antwerpen Centraal3u24 15:57Londen St Pancras
1 overstap
14:33Antwerpen Centraal3u24 16:57Londen St Pancras
1 overstap

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.
ma
05 sep.
di
06 sep.
wo
07 sep.

De snelste treinen Van Antwerpen Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Snelste reis

3 u 24 m

Gemiddelde

3 u 24 m

Treinen per dag

3

Afstand busreis

316 km

Het is lastig om van Antwerpen naar Londen te reizen zonder minstens een overstap.

snelste
11:33Antwerpen Centraal3u24 13:57Londen St Pancras
1 overstap
2761Enkele reis
snelste
13:33Antwerpen Centraal3u24 15:57Londen St Pancras
1 overstap
1961Enkele reis
snelste
14:33Antwerpen Centraal3u24 16:57Londen St Pancras
1 overstap
2551Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Antwerpen naar Londen

distanceAfstand316 km
durationGemiddelde treinduur3 h 24 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 205
frequencyTren frequentie6 per dag
changesDirecte trenNee
carriersTreinmaatschappijenEurostar, Thalys of Belgian Railways (NMBS/SNCB)

Met treinen van Antwerpen naar Londen leg je reis 316 km af wat gemiddeld 3 h 24 min duurt bij onze reispartners zoals Eurostar, Thalys of Belgian Railways (NMBS/SNCB). Normaalgesproken zijn er er zijn 6 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 131 krijgen, maar een gemiddeld treinkaartje is € 205. Reizigers vertrekken het vaakst van Antwerp en arriveren in London Victoria.

Treinreisaanbieders: Thalys, SNCB en Eurostar van Antwerpen naar Londen

Koop je officiële tickets voor de tren tussen Antwerpen en Londen bij Thalys, SNCB en Eurostar vanaf € 131 met Omio. Vind tijden en tickets voor de tren bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest handig te vergelijken en te boeken.

SNCB
Thalys
Eurostar

SNCB is de belangrijkste treinmaatschappij van België en biedt eersteklas- of tweedeklastickets aan voor jouw tren van Antwerpen naar Londen.

Bespaar tijd en geld door je tren tussen Antwerpen en Londen van SNCB online te zoeken en te boeken bij Omio! Als je op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste tren van Antwerpen naar Londen van SNCB kan Omio je bij elke stap helpen. Bekijk de huidige dienstregelingen van SNCB voor de ideale vertrek- en aankomsttijden, vergelijk ook de beste verbindingen voor de van Antwerpen naar Londen. Bekijk ook de informatie voor de tren (zoals bagagebeleid en voorzieningen die aan boord worden aangeboden) en boek vervolgens een goedkoop ticket voor een trein allemaal op één handige plek. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar treinen tussen Antwerpen en Londen, kun je meteen controleren of het ticket van SNCB een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen zonder dat je persoonlijk kaartjes hoeft te kopen bij het treinstation. Koop je officiële ticket voor de trein van SNCB van Antwerpen naar Londen snel en gemakkelijk online op Omio en geniet van de reiservaring!

SNCB van Antwerpen naar Londen tren, informatie:

  • Gemiddelde duur: 49 min
  • SNCB frequentie: 4 per dag

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren tussen Antwerpen en Londen met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Vind goedkope tickets voor de treinen tussen Antwerpen en Londen van Thalys op Omio. Omio kan je helpen de beste deals en prijzen te vinden voor een tren en dat allemaal op één plek. We tonen je de meest actuele dienstregeling voor Antwerpen naar Londen met de tren van Thalys, de nieuwste ticketaanbiedingen voor trein en andere reisinformatie. Voor de tussen Antwerpen en Londen, inclusief informatie over bagagebeleid en voorzieningen aangeboden aan boord, zit je goed bij Omio. Als je zoekt naar treinen van Antwerpen naar Londen in de Omio-app, kun je controleren of de beschikbare tickets van Thalys mobiele tickets voor de treinen zijn, wat het nog handiger voor je maakt om papierloos op reis te gaan. Bekijk de dienstregeling voor een tren van Thalys voor je ideale vertrek- en aankomsttijden, vergelijk de beste beschikbare route om vanaf Antwerpen naar Londen te gaan en boek gemakkelijk vervolgens een goedkope ticket voor de tren afhankelijk van het klassetarief dat je kiest. Leun achterover en geniet van je aanstaande tren van Antwerpen naar Londen met Thalys!

Thalys Antwerpen naar Londen tren informatie:

  • Gemiddelde duur: 36 min
  • Thalys frequentie: 1 per dag

Eurostar is de belangrijkste hogesnelheidstrein die het Verenigd Koninkrijk met Europa verbindt via de Kanaaltunnel. Er zijn reizen die London St Pancras International verbinden met Parijs, Brussel en Amsterdam, naast andere populaire Europese steden. Met zijn hogesnelheidsdienst die snelheden tot 322 km/h (200 mph) bereikt, maakt de Eurostar reizen tussen het VK en Europa zo soepel en gemakkelijk mogelijk. Wanneer je je tren van Antwerpen boekt naar Londen, kun je kiezen tussen tickettypes zoals standaard, Standard Premier (met ruime zitplaatsen en lichte versnaperingen en geserveerde plaatsen) en Business Premier (met flexibele reisopties, ruime stoelen, toegang tot lounges, warme maaltijden geserveerd en instappen met prioriteit).

Trein van Antwerpen naar Londen

Voor de reis met de trein van Antwerpen naar Londen zijn er diverse opties. De snelste manier is om met de Intercity vanuit Antwerpen naar Brussel-Zuid (Bruxelles Midi) te rijden. Vervolgens stap je daar over op de Eurostar en kom je binnen 2 uur op aan op Londen St. Pancras International. Binnenkort zal Eurostar zijn traject uitbreiden, waardoor het mogelijk wordt om in Antwerpen de Eurostar-trein te nemen, zodat overstappen in Brussel overbodig wordt. Er dient wel rekening gehouden te worden met het feit dat in Brussel een paspoortcontrole plaatsvindt, aangezien het Verenigd Koninkrijk niet tot de Schengenlanden behoort.

Trein vanaf Antwerpen

Antwerpen heeft twee treinstations: Antwerpen Centraal en Antwerpen-Berchem. Vanuit beide stations vertrekken treinen naar Brussel-Zuid. Het grootste en belangrijkste station is echter Antwerpen Centraal. Dit station is centraal gelegen en met het openbaar vervoer als de ondergrondse tramlijn 2, 3, 5, 6, 8, 9 en 15 en verschillende stads- en streekbussen eenvoudig en snel bereikbaar. Daarnaast is er ook een deels bewaakte ondergrondse fietsenstalling en een parkeerplaats voor auto's. Het station is goed bereikbaar per taxi.

Eurostar naar Londen

Treinen naar Londen doen er minder dan 3 uur over om Londen te bereiken. Reizigers die de trein van Antwerpen naar Londen nemen arriveren op London St. Pancras International. Het station is te vinden in hartje Londen en is zowel per openbaar vervoer als met de auto, taxi en fiets goed bereikbaar. Naast de Eurostar rijden hier ook spoorwegmaatschappijen de East Midlands Trains, First Capital Connect en de Southeastern High Speed. De metrolijnen Circle, Piccadilly, Hammersmith & City, Northern, Metropolitan en Victoria zorgen voor verbindingen met de rest van de stad. Aangezien Londen een wereldstad is, is openbaar vervoer tot diep in de nacht gegarandeerd. De Britse hoofdstad geldt sinds eeuwen als het economische en culturele middelpunt van het Verenigd Koninkrijk. Zowel voor toeristen als zakelijke reizigers biedt de stad tal van mogelijkheden om te ontspannen of zaken te doen.

Treinkaartjes

Er is een speciaal treinkaartje te koop op elk Belgisch treinstation waarmee je voor een kleine toeslag van 6,50 euro (standaard klasse) binnen België kan reizen. Gemiddeld rijdt Eurostar 10 keer per dag, waardoor nagenoeg elk uur een trein van Antwerpen naar Londen vertrekt.

Reistips: treinen van Antwerpen tot Londen

Reis eenvoudig met de trein naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Antwerpen naar Londen te reizen.
FAQs
Voordelige treintickets van Antwerpen naar Londen zijn al verkrijgbaar vanaf € 131, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste treinticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Als je je treintickets in de komende week wilt reserveren, kun je voor een enkele reis van Antwerpen naar Londen voor een tren ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 205.
De afstand van Antwerpen naar Londen per trein is ongeveer 316 km.
De reisduur per trein van Antwerpen naar Londen kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 3 h 24 min.

Voordat je je trip van Antwerpen naar Londen gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Antwerpen, vertrekken van Antwerp en op London Victoria aankomen in Londen.

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Antwerp en reizen ongeveer 6 m van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op London Victoria en moeten ongeveer 2.9 km reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Londen.

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Antwerpen naar Londen kun je een tren nemen van Eurostar, Thalys of Belgian Railways (NMBS/SNCB). Check ook zeker alle andere treinreisaanbieders die vervoer bieden op de route van Antwerpen naar Londen om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Antwerpen naar Londen is 6 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Je kunt een eerste tren van Antwerpen naar Londen nemen om 05: 08   of neem een laatste tren van Antwerpen naar Londen vertrekkend om 17: 33. Kijk voor het recentste Antwerpen Londen tren dienstregeling op Omio en boek de beste tijd voor een trein op deze reis.
Je kunt zien dat een tren van Antwerpen naar Londen gemiddeld € 205 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je treintickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een tren van Antwerpen naar Londen over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.
Veel van onze klanten die een reis naar Londen per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Amsterdam of Brussel. Check Omio voor de beste verbindingen van Londen naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Als je wilt reizen van Antwerpen naar Londen per trein, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je treintickets van Antwerpen naar Londen boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je tren, zowel voor als tijdens je reis.
Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Antwerpen naar Londen wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Antwerpen
Londen

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal