Trein van Antwerpen naar Londen

De goedkoopste treinreizen Van Antwerpen Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Goedkoopst

131

Gemiddelde

217

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
08:08Antwerpen Centraal3u52 11:00Londen St Pancras
1 overstap
1311Enkele reis
16:25Antwerpen Centraal3u35 19:00Londen St Pancras
1 overstap
2001Enkele reis
14:24Antwerpen Centraal3u33 16:57Londen St Pancras
1 overstap
2231Enkele reis
11:25Antwerpen Centraal3u32 13:57Londen St Pancras
1 overstap
2231Enkele reis
11:33Antwerpen Centraal3u24 13:57Londen St Pancras
1 overstap
3081Enkele reis

Treintijden & routes Antwerpen naar Londen

Treinen weergeven voor morgen, donderdag 2 februari
08:08Antwerpen Centraal3u52 11:00Londen St Pancras
1 overstap
11:25Antwerpen Centraal3u32 13:57Londen St Pancras
1 overstap
11:33Antwerpen Centraal3u24 13:57Londen St Pancras
1 overstap
14:24Antwerpen Centraal3u33 16:57Londen St Pancras
1 overstap
16:25Antwerpen Centraal3u35 19:00Londen St Pancras
1 overstap

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
02 feb.
vr
03 feb.
za
04 feb.
zo
05 feb.
ma
06 feb.
di
07 feb.
wo
08 feb.
do
09 feb.
vr
10 feb.
za
11 feb.
zo
12 feb.
ma
13 feb.
di
14 feb.
wo
15 feb.
do
16 feb.
vr
17 feb.
za
18 feb.
zo
19 feb.
ma
20 feb.
di
21 feb.
wo
22 feb.

De snelste treinen Van Antwerpen Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Snelste reis

3 u 24 m

Gemiddelde

3 u 35 m

Treinen per dag

5

Afstand busreis

316 km

Het is lastig om van Antwerpen naar Londen te reizen zonder minstens een overstap.

snelste
11:33Antwerpen Centraal3u24 13:57Londen St Pancras
1 overstap
3081Enkele reis
11:25Antwerpen Centraal3u32 13:57Londen St Pancras
1 overstap
2231Enkele reis
14:24Antwerpen Centraal3u33 16:57Londen St Pancras
1 overstap
2231Enkele reis
16:25Antwerpen Centraal3u35 19:00Londen St Pancras
1 overstap
2001Enkele reis
08:08Antwerpen Centraal3u52 11:00Londen St Pancras
1 overstap
1311Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Antwerpen naar Londen

distanceAfstand316 km
durationGemiddelde reistijd met de trein3 u 27 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 130
frequencyFrequentie5 per dag
changesDirecte verbindingenNee
carriersTreinreisaanbiedersEurostar, Thalys of Belgian Railways (NMBS/SNCB)

Bij treinreizen van Antwerpen naar Londen leg je 316 km af, wat bij onze reispartners zoals Eurostar, Thalys of Belgian Railways (NMBS/SNCB) gemiddeld 3 u 27 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 5 treinreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 130 ligt, vind je het goedkoopste treinticket al voor € 97. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Antwerp en arriveren in London Victoria.

Treinmaatschappijen: Thalys, SNCB en Eurostar van Antwerpen naar Londen

Je kunt bij Thalys, SNCB en Eurostar met de trein van Antwerpen naar Londen reizen voor slechts € 97. Bij Omio zit je goed voor de beste prijs voor je reis en zie je meteen duidelijk alle dienstregelingen.

SNCB
Thalys
Eurostar

SNCB is de belangrijkste treinmaatschappij van België en biedt eersteklas- of tweedeklastickets voor je reis met de trein van Antwerpen naar Londen.

Maak je plannen om van Antwerpen naar Londen te reizen? Waarom neem je de trein van SNCB niet? Omio kan je actuele tijden, tickets, reisinformatie (zoals bagagebeleid en aangeboden voorzieningen aan boord) en prijzen voor reizen met de trein van SNCB laten zien, zodat je op één plek de beste deals kunt vinden voor reizen van Antwerpen naar Londen. Met de trein van SNCB leg je van Antwerpen naar Londen 316 km af. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar treinreizen van Antwerpen naar Londen, kunt je snel zien of het ticket van SNCB een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan reizen. Zodra je je perfecte enkele reis voor de trein van Antwerpen naar Londen bij SNCB hebt gevonden, boek je je goedkope ticket voor trein snel en gemakkelijk online op Omio of in de Omio-app. En daarna kun je lekker gaan genieten van de voorpret.

Informatie over SNCB, Antwerpen naar Londen met de trein:

  • Gemiddelde duur: 3 u 58 min
  • Frequentie van SNCB: 5 per dag

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende reis met de trein van Antwerpen naar Londen met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Maak je plannen om van Antwerpen naar Londen te reizen? Waarom neem je de trein van Thalys niet? Omio kan je actuele tijden, tickets, reisinformatie (zoals bagagebeleid en aangeboden voorzieningen aan boord) en prijzen voor reizen met de trein van Thalys laten zien, zodat je op één plek de beste deals kunt vinden voor reizen van Antwerpen naar Londen. Met de trein van Thalys leg je van Antwerpen naar Londen 316 km af. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar treinreizen van Antwerpen naar Londen, kunt je snel zien of het ticket van Thalys een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan reizen. Zodra je je perfecte enkele reis voor de trein van Antwerpen naar Londen bij Thalys hebt gevonden, boek je je goedkope ticket voor trein snel en gemakkelijk online op Omio of in de Omio-app. En daarna kun je lekker gaan genieten van de voorpret.

Informatie over Thalys, Antwerpen naar Londen met de trein:

  • Gemiddelde duur: 2 u 46 min
  • Frequentie van Thalys: 5 per dag

Eurostar is de exclusieve hogesnelheidstrein die het Verenigd Koninkrijk verbindt met landen in Europa als Frankrijk, België en Nederland. De meeste Eurostar- treinreizen gaan door de Kanaaltunnel tussen het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, met topsnelheden van 322 km/u. Een reis met de trein van Antwerpen naar Londen verloopt in ultiem comfort dankzij de moderne, comfortabele stoelen en grote ramen. Bij het boeken van je reis met de trein Eurostar van Antwerpen naar Londen kun je kiezen uit drie soorten tickets: Standard, Standard Premier (met lichte versnaperingen en ruime zitplaatsen) en Business Premier (met flexibele reisopties, ruime zitplaatsen, toegang tot de lounge, voorrang bij het instappen en een warme maaltijd).

Trein van Antwerpen naar Londen

Voor de reis met de trein van Antwerpen naar Londen zijn er diverse opties. De snelste manier is om met de Intercity vanuit Antwerpen naar Brussel-Zuid (Bruxelles Midi) te rijden. Vervolgens stap je daar over op de Eurostar en kom je binnen 2 uur op aan op Londen St. Pancras International. Binnenkort zal Eurostar zijn traject uitbreiden, waardoor het mogelijk wordt om in Antwerpen de Eurostar-trein te nemen, zodat overstappen in Brussel overbodig wordt. Er dient wel rekening gehouden te worden met het feit dat in Brussel een paspoortcontrole plaatsvindt, aangezien het Verenigd Koninkrijk niet tot de Schengenlanden behoort.

Trein vanaf Antwerpen

Antwerpen heeft twee treinstations: Antwerpen Centraal en Antwerpen-Berchem. Vanuit beide stations vertrekken treinen naar Brussel-Zuid. Het grootste en belangrijkste station is echter Antwerpen Centraal. Dit station is centraal gelegen en met het openbaar vervoer als de ondergrondse tramlijn 2, 3, 5, 6, 8, 9 en 15 en verschillende stads- en streekbussen eenvoudig en snel bereikbaar. Daarnaast is er ook een deels bewaakte ondergrondse fietsenstalling en een parkeerplaats voor auto's. Het station is goed bereikbaar per taxi.

Eurostar naar Londen

Treinen naar Londen doen er minder dan 3 uur over om Londen te bereiken. Reizigers die de trein van Antwerpen naar Londen nemen arriveren op London St. Pancras International. Het station is te vinden in hartje Londen en is zowel per openbaar vervoer als met de auto, taxi en fiets goed bereikbaar. Naast de Eurostar rijden hier ook spoorwegmaatschappijen de East Midlands Trains, First Capital Connect en de Southeastern High Speed. De metrolijnen Circle, Piccadilly, Hammersmith & City, Northern, Metropolitan en Victoria zorgen voor verbindingen met de rest van de stad. Aangezien Londen een wereldstad is, is openbaar vervoer tot diep in de nacht gegarandeerd. De Britse hoofdstad geldt sinds eeuwen als het economische en culturele middelpunt van het Verenigd Koninkrijk. Zowel voor toeristen als zakelijke reizigers biedt de stad tal van mogelijkheden om te ontspannen of zaken te doen.

Treinkaartjes

Er is een speciaal treinkaartje te koop op elk Belgisch treinstation waarmee je voor een kleine toeslag van 6,50 euro (standaard klasse) binnen België kan reizen. Gemiddeld rijdt Eurostar 10 keer per dag, waardoor nagenoeg elk uur een trein van Antwerpen naar Londen vertrekt.

Reistips: treinen van Antwerpen tot Londen

Reistips: Reis eenvoudig met de trein naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Antwerpen naar Londen te reizen.
FAQs
De goedkoopste treintickets van Antwerpen naar Londen zijn € 97. De prijs hangt wel af van hoe ver van tevoren je je tickets voor je reis van Antwerpen naar Londen boekt. Als je zo veel mogelijk geld wilt besparen, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken. Omio kan je daarbij helpen!
In de komende 7 dagen kun je erop rekenen gemiddeld € 130  te betalen voor een ticket voor de trein.
De afstand van Antwerpen naar Londen per trein is ongeveer 316 km.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Antwerpen naar Londen als je met de trein reist bedraagt 3 u 27 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt voor jou de tickets die zo vroeg mogelijk te verkrijgen zijn.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de trein van Antwerpen naar Londen reizen, vertrekken in Antwerpen vanaf Antwerp en stappen in Londen uit op London Victoria.

De meeste mensen pakken de trein vanaf Antwerp, wat op ongeveer 6 m van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar London Victoria, dat op 2.9 km van het stadscentrum ligt.

Als je de trein van Antwerpen naar Londen, neemt biedt Eurostar, Thalys of Belgian Railways (NMBS/SNCB) de beste manier om snel naar Londen te komen. Je kunt ook alle treinmaatschappijen bekijken die vervoersdiensten van Antwerpen naar Londen aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Gemiddeld er zijn 5 treinreizen per dag van Antwerpen naar Londen. De vertrektijden van de trein op weekenden en feestdagen kunnen afwijken.
Pak je iever vroeg in de ochtend treinreizen pakt van Antwerpen naar Londen? De trein dat het vroegst vertrekt, gaat om 10: 25. Als je liever nacht treinreizen van Antwerpen naar Londen hebt, neem je de trein dat het laatst vertrekt, om 10: 25. Omio toont jou een recentste de trein van Antwerpen naar Londen, zodat je de ideale vertrektijd voor deze reis kunt boeken.
De prijs van een treintickets enkele reis van Antwerpen naar Londen kost gemiddeld € 130 als je de komende week gaat boeken. We raden je aan om je tickets op tijd te boeken, want dan krijg je de beste prijs voor treinreizen bij de verschillende treinreisaanbieders die deze reis aanbieden. Normaal gesproken kun je treintickets van Antwerpen naar Londen een paar maanden van te voren boeken.
Je trein trip van Antwerpen naar Londen hoeft helemaal niet te eindigen in Londen. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Londen die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Parijs, Amsterdam of Brussel. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Parijs, Amsterdam of Brussel te gaan op Omio!

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal