VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
25 jan.
154Eurostar
Vind prijzen
wo
26 jan.
131Eurostar
Vind prijzen
do
27 jan.
154Eurostar
Vind prijzen
vr
28 jan.
240Eurostar
48Union Ivkoni International
za
29 jan.
131Eurostar
Vind prijzen
zo
30 jan.
240Eurostar
46Union Ivkoni International
ma
31 jan.
154Eurostar
Vind prijzen
di
1 feb.
154Eurostar
Vind prijzen
wo
2 feb.
154Eurostar
Vind prijzen
do
3 feb.
131Eurostar
Vind prijzen
vr
4 feb.
240Eurostar
46Union Ivkoni International
za
5 feb.
131Eurostar
Vind prijzen
zo
6 feb.
113Eurostar
46Union Ivkoni International
ma
7 feb.
79Eurostar
Vind prijzen
di
8 feb.
67Eurostar
Vind prijzen
wo
9 feb.
79Eurostar
Vind prijzen
do
10 feb.
79Eurostar
Vind prijzen
vr
11 feb.
113Eurostar
32Flixbus
za
12 feb.
67Eurostar
Vind prijzen
zo
13 feb.
113Eurostar
46Union Ivkoni International

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen tussen Antwerpen en Londen

distanceAfstand316 km
durationGemiddelde treinduur3 h 37 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 178
frequencyTren frequentie1 per dag
changesDirecte trenJa, er is 1 een directe tren per dag
carriersTreinmaatschappijenEurostar, TGV, Deutsche Bahn of IC Bus

Met treinen van Antwerpen naar Londen leg je reis 316 km af wat gemiddeld 3 h 37 min duurt bij onze reispartners zoals Eurostar, TGV, Deutsche Bahn of IC Bus. Normaalgesproken zijn er er is 1 een tren diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 131 krijgen, maar een gemiddeld treinticket is € 178. Reizigers vertrekken het vaakst van Antwerp en arriveren in London Victoria.

Treinreisaanbieders: Reis met Eurostar en Deutsche Bahn tussen Antwerpen en Londen

Koop je officiële tickets voor de tren tussen Antwerpen en Londen bij Eurostar en Deutsche Bahn vanaf € 131 met Omio. Vind tijden en tickets voor de tren bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest populair te vergelijken en te boeken.

Deutsche Bahn
Eurostar

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de tren in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van treinen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Antwerpen naar Londen.

Trein van Antwerpen naar Londen

Voor de reis met de trein van Antwerpen naar Londen zijn er diverse opties. De snelste manier is om met de Intercity vanuit Antwerpen naar Brussel-Zuid (Bruxelles Midi) te rijden. Vervolgens stap je daar over op de Eurostar en kom je binnen 2 uur op aan op Londen St. Pancras International. Binnenkort zal Eurostar zijn traject uitbreiden, waardoor het mogelijk wordt om in Antwerpen de Eurostar-trein te nemen, zodat overstappen in Brussel overbodig wordt. Er dient wel rekening gehouden te worden met het feit dat in Brussel een paspoortcontrole plaatsvindt, aangezien het Verenigd Koninkrijk niet tot de Schengenlanden behoort.

Trein vanaf Antwerpen

Antwerpen heeft twee treinstations: Antwerpen Centraal en Antwerpen-Berchem. Vanuit beide stations vertrekken treinen naar Brussel-Zuid. Het grootste en belangrijkste station is echter Antwerpen Centraal. Dit station is centraal gelegen en met het openbaar vervoer als de ondergrondse tramlijn 2, 3, 5, 6, 8, 9 en 15 en verschillende stads- en streekbussen eenvoudig en snel bereikbaar. Daarnaast is er ook een deels bewaakte ondergrondse fietsenstalling en een parkeerplaats voor auto's. Het station is goed bereikbaar per taxi.

Eurostar naar Londen

Treinen naar Londen doen er minder dan 3 uur over om Londen te bereiken. Reizigers die de trein van Antwerpen naar Londen nemen arriveren op London St. Pancras International. Het station is te vinden in hartje Londen en is zowel per openbaar vervoer als met de auto, taxi en fiets goed bereikbaar. Naast de Eurostar rijden hier ook spoorwegmaatschappijen de East Midlands Trains, First Capital Connect en de Southeastern High Speed. De metrolijnen Circle, Piccadilly, Hammersmith & City, Northern, Metropolitan en Victoria zorgen voor verbindingen met de rest van de stad. Aangezien Londen een wereldstad is, is openbaar vervoer tot diep in de nacht gegarandeerd. De Britse hoofdstad geldt sinds eeuwen als het economische en culturele middelpunt van het Verenigd Koninkrijk. Zowel voor toeristen als zakelijke reizigers biedt de stad tal van mogelijkheden om te ontspannen of zaken te doen.

Treinkaartjes

Er is een speciaal treinkaartje te koop op elk Belgisch treinstation waarmee je voor een kleine toeslag van 6,50 euro (standaard klasse) binnen België kan reizen. Gemiddeld rijdt Eurostar 10 keer per dag, waardoor nagenoeg elk uur een trein van Antwerpen naar Londen vertrekt.

Reistips: Treinreizen van Antwerpen naar Londen

Reis eenvoudig met de trein naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Antwerpen naar Londen te reizen.
FAQs

Hoeveel kost een voordelig treintickets van Antwerpen naar Londen?

Treintickets van Antwerpen naar Londen hoeven niet meer dan € 131 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor treintickets van Antwerpen naar Londen voor je volgende vakantie.

Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de tren van Antwerpen naar Londen?

Als je je treintickets in de komende week wilt kopen, kun je voor een enkele reis van Antwerpen naar Londen voor een tren ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 178.

Wat is de afstand naar Londen van Antwerpen per trein?

Je moet erop rekenen ongeveer 316 km  af te leggen tussen Antwerpen en Londen per trein.

Wat is de gemiddelde reistijd per trein van Antwerpen naar Londen?

De reisduur per trein van Antwerpen naar Londen kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 3 h 37 min.

Als ik per trein wil reizen, welke treinstations in Antwerpen en Londen zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Als je per trein van Antwerpen naar Londen reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Antwerpen vertrekken van Antwerp en dat de meeste mensen in Londen uitstappen op London Victoria.

Waar is het treinstation in Antwerpen om naar Londen te gaan? Waar is het treinstation in Londen gelegen?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun treinen op Antwerp en moeten ongeveer 86 m reizen vanaf het stadscentrum om naar dit treinstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Londen arriveren het meest op London Victoria en moeten circa 2 km reizen vanaf dit treinstation naar het stadscentrum.

Met wie kan ik reizen van Antwerpen naar Londen per trein?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Antwerpen naar Londen kun je een tren nemen van Eurostar, TGV, Deutsche Bahn of IC Bus. Check ook zeker alle andere treinmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Antwerpen naar Londen om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Hoeveel treinen zijn er van Antwerpen naar Londen per dag?

Gemiddeld, er is 1 een tren keer per dag van Antwerpen naar Londen. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.

Wanneer moet ik kopen om de beste deals voor Antwerpen Londen treintickets te krijgen?

Let een paar maanden van te voren op wanneer deze treintickets voor deze in de verkoop gaan.

Ik wil per treinreisen van Antwerpen naar Londen. Welke andere plaatsen in de buurt van Londen zijn het waard om te bezoeken?

Veel van onze klanten die een reis naar Londen per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Amsterdam of Brussel. Check Omio voor de beste verbindingen van Londen naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Wat is de beste manier om te reizen van Antwerpen naar Londen per trein met de Omio-app?

Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Antwerpen naar Londen zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Antwerpen naar Londen te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Kan ik met de treinreisen in plaats van met de auto van Antwerpen naar Londen?

Het is goed mogelijk om van Antwerpen naar Londen te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Antwerpen naar Londen te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Antwerpen
Londen
Antwerpen Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Er rijden treinen en bussen tussen Antwerpen Centraal en het station Antwerpen-Berchem. Vanuit daar kan men verder met de buslijnen 51 en 53 naar de luchthaven.
Antwerpen-Berchem
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Er rijden treinen en bussen tussen Antwerpen Centraal en het station Antwerpen-Berchem. Vanuit daar kan men verder met de buslijnen 51 en 53 naar de luchthaven.