Goedkope treinkaartjes van Antwerpen naar Middelburg

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Cheapest

21

Average

21

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Antwerpen naar Middelburg bedraagt ongeveer € 21 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 21.

goedkoopste
06:50Antwerpen Centraal1u54 08:44Middelburg
1 changes
211Enkele reis
goedkoopste
11:50Antwerpen Centraal1u54 13:44Middelburg
1 changes
211Enkele reis
goedkoopste
05:50Antwerpen Centraal1u54 07:44Middelburg
1 changes
211Enkele reis
goedkoopste
10:50Antwerpen Centraal1u54 12:44Middelburg
1 changes
211Enkele reis
goedkoopste
13:50Antwerpen Centraal1u54 15:44Middelburg
1 changes
211Enkele reis

Trein dienstregeling van Antwerpen naar Middelburg

Treinen weergeven voor morgen, ma 23 mei
05:50Antwerpen Centraal1u54 07:44Middelburg
0 changes
06:50Antwerpen Centraal1u54 08:44Middelburg
0 changes
07:50Antwerpen Centraal1u54 09:44Middelburg
0 changes
08:50Antwerpen Centraal1u54 10:44Middelburg
0 changes
09:50Antwerpen Centraal1u54 11:44Middelburg
0 changes
10:50Antwerpen Centraal1u54 12:44Middelburg
0 changes
11:50Antwerpen Centraal1u54 13:44Middelburg
0 changes
12:50Antwerpen Centraal1u54 14:44Middelburg
0 changes
13:50Antwerpen Centraal1u54 15:44Middelburg
0 changes

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
23 mei
21SNCB
do
26 mei
21SNCB
vr
27 mei
21SNCB
za
28 mei
21SNCB

Snelste treinen from Antwerpen naar Middelburg

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Snelste reis

1 u 54 m

Gemiddelde

1 u 54 m

Treinen per dag

9

Afstand busreis

63 km

Het is lastig om van Antwerpen naar Middelburg te reizen zonder minstens een overstap.

snelste
06:50Antwerpen Centraal1u54 08:44Middelburg
1 changes
211Enkele reis
snelste
11:50Antwerpen Centraal1u54 13:44Middelburg
1 changes
211Enkele reis
snelste
05:50Antwerpen Centraal1u54 07:44Middelburg
1 changes
211Enkele reis
snelste
10:50Antwerpen Centraal1u54 12:44Middelburg
1 changes
211Enkele reis
snelste
13:50Antwerpen Centraal1u54 15:44Middelburg
1 changes
211Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Antwerpen naar Middelburg

distanceAfstand63 km
durationGemiddelde treinduur1 h 54 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 21
changesDirecte trenJa
carriersTreinreisaanbiedersSNCB | IC of SNCB

Met treinen van Antwerpen naar Middelburg leg je reis 63 km af wat gemiddeld 1 h 54 min duurt bij onze reispartners zoals SNCB | IC of SNCB. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 21 krijgen, maar een gemiddeld treinticket is € 21. Reizigers vertrekken het vaakst van Antwerp en arriveren in Middelburg.

Treinreisaanbieders: SNCB van Antwerpen naar Middelburg

Vind de beste treinen tussen Antwerpen en Middelburg met Omio's reispartners SNCB vanaf € 21. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste te vergelijken en te boeken.

SNCB

SNCB is de belangrijkste treinmaatschappij van België en biedt eersteklas- of tweedeklastickets aan voor jouw tren tussen Antwerpen en Middelburg.

Omio helpt je bij het vergelijken en boeken van de perfecte tren met een SNCB tussen Antwerpen en Middelburg voor een soepele en ontspannen reis. Bekijk de nieuwste dienstregelingen voor de ideale vertrek- en aankomsttijden van de tren bij SNCB. Bekijk de reisinformatie voor de tren van Antwerpen naar Middelburg en vergelijk met SNCB dingen zoals toegestane bagage en voorzieningen aan boord, de beste verbindingen voor je Antwerpen - Middelburg en boek vervolgens met gemak een goedkope ticket voor de trein. De tussen Antwerpen en Middelburg afstand met trein is 63 km. Je kunt tickets voor deze tren van SNCB voor slechts € 21 enkele reis boeken als je van tevoren boekt. Wanneer je in de Omio-app zoekt naar tussen Antwerpen en Middelburg tickets van SNCB, kun je ook snel en eenvoudig controleren of het mobiele tickets zijn. Zo ja, dan kun je papierloos gaan als je een tren neemt. Boek dat perfecte ticket voor Antwerpen - Middelburg voor de trein online bij SNCB en geniet van je reis!

Trein van Antwerpen naar Middelburg: reisinformatie

Reizigers die met de trein van Antwerpen naar Middelburg reizen, zijn ongeveer 1,5 uur onderweg. De door de NMBS verzorgde treinen rijden met één overstap naar het Centraal Station van Middelburg. De eerste trein vertrekt 's ochtends om 05:50 en de laatste trein gaat 's avonds om 21:45.

De trein nemen vanuit Antwerpen

Wie met de trein vanuit Antwerpen naar Middelburg wil reizen, vertrekt van station Antwerpen Centraal. Dit station ligt midden in de stad en is daardoor gemakkelijk bereikbaar. De meeste mensen maken gebruik van de tram om naar Antwerpen Centraal te reizen. De trams 9 en 15 rijden in een kleine 10 minuten van de Grote Markt naar Antwerpen Centraal meeste stadsbussen doen dit station ook aan.

In Middelburg aankomen met de trein

Eenmaal aangekomen op het Centraal Station van Middelburg kan men met de bus richting stadcentrum of de nabije omgeving rijden. Het centrum is echter niet ver van het station verwijderd, en is dan ook te bewandelen. In het centrum aangekomen kan men zich wagen aan de mooie bezienswaardigheden die de stad kent. Neem een kijkje bij 'Lange Jan', de 90 meter hoge abdijtoren, of bij het imposante stadhuis of drink een drankje op een van de terrassen aan het kanaal van Walcheren. Het openbaar vervoer in Middelburg bestaat voornamelijk uit bussen, bestaande uit 12 lijnen die de verschillende uithoeken in Middelburg en de steden Vlissingen en Domburg aandoen.

Reistips: treinen van Antwerpen tot Middelburg

Reis eenvoudig met de trein naar Middelburg. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Antwerpen naar Middelburg te reizen.
FAQs

Hoeveel kost een voordelig treintickets van Antwerpen naar Middelburg?

Treintickets van Antwerpen naar Middelburg hoeven niet meer dan € 21 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor treintickets van Antwerpen naar Middelburg voor je volgende vakantie.

Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per trein van Antwerpen naar Middelburg?

Als je je enkele reis treinticketsprijs wilt kopen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de tren van Antwerpen naar Middelburg gemiddeld € 21  kost.

Hoe ver is het van Antwerpen naar Middelburg per trein?

De afstand van van Antwerpen naar Middelburg per trein is bij benadering 63 km.

Wat is de gemiddelde reistijd van Antwerpen naar Middelburg per trein?

De reisduur per trein van Antwerpen naar Middelburg kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 1 h 54 min.

Wat zijn de meest gebruikte treinstations in Antwerpen en in Middelburg?

Voordat je instapt voor je reis per trein van Antwerpen naar Middelburg is het heel fijn om te weten dat Antwerp het meest populaire tren station is voor reizigers die van Antwerpen vertrekken en dat Middelburg het meest populaire treinstation is voor reizigers die aankomen in Middelburg.

Waar vind ik de Antwerpen treinstation naar Middelburg? Waar is de Middelburg treinstation?

Passagiers nemen de tren het meest vanaf Antwerp, wat ongeveer 86 m ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de tren op Middelburg, dat 4.6 km ligt van het stadscentrum.

Welke treinreisaanbieders zijn actief op de route van Antwerpen van Middelburg?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Antwerpen naar Middelburg kun je een tren nemen van SNCB | IC of SNCB. Check ook zeker alle andere treinmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Antwerpen naar Middelburg om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Hoe laat is een vroegste tren van Antwerpen naar Middelburg? Hoe laat is een laatste tren van Antwerpen naar Middelburg?

Je kunt een eerste tren van Antwerpen naar Middelburg nemen om 06: 50   of neem een laatste tren van Antwerpen naar Middelburg vertrekkend om 21: 30. Kijk voor het recentste Antwerpen Middelburg tren dienstregeling op Omio en boek de beste tijd voor een trein op deze reis.

Hoe ver van tevoren moet ik reserveren om treintickets tussen Antwerpen en Middelburg te scoren met de beste prijs?

Over het algemeen, raden we aan tickets voor treinen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke treinmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je treintickets van Antwerpen naar Middelburg gaat reserveren binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 21 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je treintickets van Antwerpen naar Middelburg een paar maanden van tevoren te boeken.

Als ik eenmaal ben aangekomen in Middelburg vanuit Antwerpen per trein, zijn er dan in de buurt van Middelburg nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?

Veel reizigers die in Middelburg aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Keulen, Amsterdam of Düsseldorf. Als je erover denkt om Keulen, Amsterdam of Düsseldorf te verkennen vanuit Middelburg, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.

Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Antwerpen naar Middelburg per trein?

Je kunt je treintickets van Antwerpen naar Middelburg zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Antwerpen naar Middelburg tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.

Hoe kan ik de beste tren route vinden om zonder auto van Antwerpen naar Middelburg te komen?

Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Antwerpen naar Middelburg wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Antwerpen
Middelburg
Antwerpen Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Er rijden treinen en bussen tussen Antwerpen Centraal en het station Antwerpen-Berchem. Vanuit daar kan men verder met de buslijnen 51 en 53 naar de luchthaven.
Antwerpen-Berchem
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Er rijden treinen en bussen tussen Antwerpen Centraal en het station Antwerpen-Berchem. Vanuit daar kan men verder met de buslijnen 51 en 53 naar de luchthaven.

Meer reisopties per trein van Antwerpen naar Middelburg

Bekijk gerelateerde reisinformatie: