VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
25 jan.
109Thalys
20Flixbus
wo
26 jan.
79Thalys
22Flixbus
do
27 jan.
109Thalys
19Flixbus
vr
28 jan.
109Thalys
15Flixbus
za
29 jan.
100Thalys
13Flixbus
zo
30 jan.
100Thalys
15Flixbus
ma
31 jan.
82Thalys
15Flixbus
di
1 feb.
100Thalys
20Flixbus
wo
2 feb.
86Thalys
16Flixbus
do
3 feb.
62Thalys
15Flixbus
vr
4 feb.
76Thalys
13Flixbus
za
5 feb.
76Thalys
15Flixbus
zo
6 feb.
76Thalys
15Flixbus
ma
7 feb.
62Thalys
13Flixbus
di
8 feb.
59Thalys
17Flixbus
wo
9 feb.
53Thalys
16Flixbus
do
10 feb.
59Thalys
15Flixbus
vr
11 feb.
70Thalys
15Flixbus
za
12 feb.
62Thalys
15Flixbus
zo
13 feb.
53Thalys
13Flixbus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen van Antwerpen naar Parijs

distanceAfstand301 km
durationGemiddelde treinduur2 h 47 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 102
frequencyTren frequentie8 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 8 directe treinen per dag
carriersTreinmaatschappijenThalys, SNCB | IC of TGV

Met treinen van Antwerpen naar Parijs leg je reis 301 km af wat gemiddeld 2 h 47 min duurt bij onze reispartners zoals Thalys, SNCB | IC of TGV. Normaalgesproken zijn er er zijn 8 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinkaartje voor deze reis zelfs al voor € 79 krijgen, maar een gemiddeld treinticket is € 102. Reizigers vertrekken het vaakst van Antwerp en arriveren in Paris Gare de Lyon.

Treinreisaanbieders: Tren tussen Antwerpen en Parijs met Thalys

Je kunt reizen met een tren van Antwerpen naar Parijs met Thalys voor slechts € 79. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

Thalys

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren van Antwerpen naar Parijs met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Je zoekt een vlotte en gemakkelijke tren tussen Antwerpen en Parijs, en kijk uiteraard op Omio voor treinen bij Thalys die deze aanbiedt. Of je nu op zoek bent naar de snelste, vroegste of goedkoopste tren voor deze 301 km tussen Antwerpen en Parijs, Omio maakt het gemakkelijker dan ooit om bij Thalys treinen te vinden tegen betaalbare prijzen, en je kunt ook snel tickets voor trein online boeken. Bekijk de huidige dienstregelingen voor de tren van Thalys voor je ideale vertrek- en aankomsttijden, vergelijk de beste van Antwerpen naar Parijs route en relevante ticketinformatie (zoals toegestane bagage en voorzieningen aan boord), en boek je tren van Thalys op Omio. Als je zoekt naar treinen van Antwerpen naar Parijs in de Omio-app, kun je snel zien of de tickets van Thalys mobiele tickets zijn of niet, waardoor het handig voor je is om papierloos op reis te gaan. Met prijzen voor treinen tussen Antwerpen en Parijs vanaf € 79 bij Thalys, koop je jouw officiële Thalys tickets snel en gemakkelijk online bij Omio!

Thalys van Antwerpen naar Parijs tren, informatie:

 • Gemiddelde duur: 2 h 15 min
 • Gemiddelde prijs: € 79
 • Thalys frequentie: 8 per dag

Welke treinen rijden er van Antwerpen naar Parijs?

 • Welke spoorwegmaatschappijen bieden treinen van Antwerpen naar Parijs aan?
 • Als je de trein van Antwerpen naar Parijs wilt nemen, kun je alleen treinkaartjes voor de luxe internationale treinverbinding Thalys kopen.
 • Rijden er rechtstreekse treinen van Antwerpen naar Parijs?
 • De Thalys onderhoudt directe verbindingen tussen Antwerpen en Parijs, maar er zijn ook verbindingen waarbij je één keer overstapt op Brussel-Zuid en van daaruit met een andere Thalys verder rijdt naar Parijs.
 • Hoe lang duurt de kortste treinreis?
 • De snelste trein van Antwerpen naar Parijs doet 2 uur en 2 minuten over de gehele treinreis.
 • Hoeveel maanden van tevoren zijn er treintickets beschikbaar?
 • Bij Thalys is het mogelijk om treintickets voor de trein van Antwerpen naar Parijs tot 4 maanden voor vertrek te boeken.
 • Zijn er treintickets van Thalys bij Omio beschikbaar?
 • Als je jouw treintickets voor de Thalys veilig online bij Omio boekt, heb je alle reisdocumenten gegarandeerd voor vertrek in huis en zijn je zitplaatsen ook gereserveerd.

Welke treinen van Thalys maken een treinreis van Antwerpen naar Parijs?

Je reist tussen Antwerpen en Parijs met een luxe internationale trein van Thalys. Plaatsreservering is verplicht in elke Thalys-trein. De kortste verbinding tussen Antwerpen en Parijs duurt 2 uur en 2 minuten. Deze verbinding is een rechtstreekse verbinding. Kies je voor een Thalys met overstap in Brussel, dan moet je rekening houden met een reistijd van 2 uur en 32 minuten. Je mag rekenen op iets meer dan 20 reismogelijkheden per dag tussen Antwerpen en Parijs. De luxe en comfortabele Thalys biedt je gratis wifi en heeft altijd een aantal restauratiewagens.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Antwerpen?

Je trein naar Parijs vertrekt in Antwerpen vanaf het grote station Antwerpen-Centraal. Om naar Antwerpen-Centraal te komen, maak je het beste gebruik van de uitgebreide mogelijkheden per bus of per tram.

Op welk treinstation komen treinen aan in Parijs?

Je trein arriveert in Parijs op het grote station Gare du Nord. Vanaf Gare du Nord kies je voor stadsbussen, regionale treinen van RER, of je maakt gebruik van het zeer uitgebreide metronetwerk. De Parijse metrodiensten zijn betrouwbaar en je hoeft zelden langer dan 10 minuten te wachten. Je kunt het beste een goedkoop dagticket voor het Parijse openbaar vervoer aanschaffen in één van de automaten.

Reistips: Treinreizen van Antwerpen naar Parijs

Reis eenvoudig met de trein naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Antwerpen naar Parijs te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan ik reizen van Antwerpen naar Parijs per trein?

Voordelige treintickets van Antwerpen naar Parijs zijn al verkrijgbaar vanaf € 79, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste treinkaartje te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.

Wat is de gemiddelde prijs van een treinticket van Antwerpen naar Parijs?

De tren prijs tussen Antwerpen en Parijs is gemiddeld € 102  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende 7 dagen.

Wat is de afstand naar Parijs van Antwerpen per trein?

De afstand van van Antwerpen naar Parijs per trein is bij benadering 301 km.

Wat is de gemiddelde reistijd van Antwerpen naar Parijs per trein?

De reis per trein van Antwerpen naar Parijs duurt gemiddeld 2 h 47 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Antwerpen naar Parijs.

Wat zijn de door reizigers meest gebruikte treinstations voor een trip naar Parijs naar Antwerpen?

Voordat je je trip van Antwerpen naar Parijs gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Antwerpen, vertrekken van Antwerp en op Paris Gare de Lyon aankomen in Parijs.

Waar vind ik de Antwerpen treinstation naar Parijs? Waar is de Parijs treinstation?

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, Antwerp, vinden op ongeveer 86 m van het stadscentrum van Antwerpen. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Parijs, heet Paris Gare de Lyon, en is ongeveer 2.1 km gelegen van zijn stadscentrum.

Welke treinreisaanbieders zijn er die goedkope tickets van Antwerpen naar Parijs aanbieden?

Voor de beste tren van Antwerpen naar Parijs, kun je terecht bij de volgende treinmaatschappijen: Thalys, SNCB | IC of TGV. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen te checken met vervoersdiensten van Antwerpen naar Parijs om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.

Als ik wil reizen van Antwerpen naar Parijs, hoe vind ik dan een directe tren?

Ja, er zijn 8 directe treinen per dag van Antwerpen naar Parijs met Thalys, en dan hoef je niet over te stappen. Directe tren lijnen bieden meestal meer gemak en je bespaart tijd als je naar je bestemming reist, dus is het de moeite waard op te letten voordat je je treintickets gaat reserveren.

Hoeveel treindiensten zijn er van Antwerpen naar Parijs per dag?

Gemiddeld, er zijn 8 treinen keer per dag van Antwerpen naar Parijs. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.

Hoeveel van tevoren is het nodig om te reserveren voor de beste prijzen voor treintickets tussen Antwerpen en Parijs?

Je kunt zien dat een tren van Antwerpen naar Parijs gemiddeld € 102 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je treintickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een tren van Antwerpen naar Parijs over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.

Ben je van plan om van Antwerpen naar Parijs te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Parijs, die je ook zou kunnen bezoeken.

Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Parijs, reizen ook vaak naar Londen, Barcelona of Amsterdam. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Parijs en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Antwerpen naar Parijs per trein?

Als je wilt reizen van Antwerpen naar Parijs per trein, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je treintickets van Antwerpen naar Parijs boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je tren, zowel voor als tijdens je reis.

Hoe kan ik de beste tren route vinden om zonder auto van Antwerpen naar Parijs te komen?

Het is goed mogelijk om van Antwerpen naar Parijs te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Antwerpen naar Parijs te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Antwerpen
Parijs
Antwerpen Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Er rijden treinen en bussen tussen Antwerpen Centraal en het station Antwerpen-Berchem. Vanuit daar kan men verder met de buslijnen 51 en 53 naar de luchthaven.
Antwerpen-Berchem
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Er rijden treinen en bussen tussen Antwerpen Centraal en het station Antwerpen-Berchem. Vanuit daar kan men verder met de buslijnen 51 en 53 naar de luchthaven.