De goedkoopste treinreizen Van Antwerpen Naar Roosendaal

Tijden en prijzen weergeven voor 9 dec.

Cheapest

7

Average

7

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Antwerpen naar Roosendaal bedraagt ongeveer € 7 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 7.

goedkoopste
11:50Antwerpen Centraal1u05 12:55Roosendaal
1 changes
71Enkele reis
goedkoopste
18:50Antwerpen Centraal1u05 19:55Roosendaal
1 changes
71Enkele reis
goedkoopste
12:50Antwerpen Centraal1u05 13:55Roosendaal
1 changes
71Enkele reis
goedkoopste
13:50Antwerpen Centraal1u05 14:55Roosendaal
1 changes
71Enkele reis
goedkoopste
14:50Antwerpen Centraal1u05 15:55Roosendaal
1 changes
71Enkele reis

Treintijden & routes Antwerpen naar Roosendaal

Treinen weergeven voor morgen, do 9 dec.
08:50Antwerpen Centraal1u05 09:55Roosendaal
0 changes
09:50Antwerpen Centraal1u05 10:55Roosendaal
0 changes
10:50Antwerpen Centraal1u05 11:55Roosendaal
0 changes
11:50Antwerpen Centraal1u05 12:55Roosendaal
0 changes
12:50Antwerpen Centraal1u05 13:55Roosendaal
0 changes
13:50Antwerpen Centraal1u05 14:55Roosendaal
0 changes
14:50Antwerpen Centraal1u05 15:55Roosendaal
0 changes
15:50Antwerpen Centraal1u05 16:55Roosendaal
0 changes
16:50Antwerpen Centraal1u05 17:55Roosendaal
0 changes
17:50Antwerpen Centraal1u05 18:55Roosendaal
0 changes
18:50Antwerpen Centraal1u05 19:55Roosendaal
0 changes
19:50Antwerpen Centraal1u05 20:55Roosendaal
0 changes

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
8 dec.
7SNCB
do
9 dec.
7SNCB
za
11 dec.
7SNCB

De snelste treinen Van Antwerpen Naar Roosendaal

Tijden en prijzen weergeven voor 9 dec.

Snelste reis

1 u 5 m

Gemiddelde

1 u 5 m

Treinen per dag

12

Afstand busreis

35 km

Het is lastig om van Antwerpen naar Roosendaal te reizen zonder minstens een overstap.

snelste
11:50Antwerpen Centraal1u05 12:55Roosendaal
1 changes
71Enkele reis
snelste
18:50Antwerpen Centraal1u05 19:55Roosendaal
1 changes
71Enkele reis
snelste
12:50Antwerpen Centraal1u05 13:55Roosendaal
1 changes
71Enkele reis
snelste
13:50Antwerpen Centraal1u05 14:55Roosendaal
1 changes
71Enkele reis
snelste
14:50Antwerpen Centraal1u05 15:55Roosendaal
1 changes
71Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen van Antwerpen naar Roosendaal

distanceAfstand34 km
durationGemiddelde treinduur47 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 7
frequencyTren frequentie16 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 16 directe treinen per dag
carriersTreinmaatschappijenSNCB of SNCB | IC

Met treinen van Antwerpen naar Roosendaal leg je reis 34 km af wat gemiddeld 47 min duurt bij onze reispartners zoals SNCB of SNCB | IC. Normaalgesproken zijn er er zijn 16 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 7 kost, vind je het goedkoopste treinticket zelfs al voor € 7. Reizigers vertrekken het vaakst van Antwerp en arriveren in Roosendaal.

Treinreisaanbieders

Reis met SNCB tussen Antwerpen en Roosendaal

SNCB geeft je vanaf € 7 tickets voor treinen tussen Antwerpen en Roosendaal. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een tren vinden.

SNCB

SNCB is de belangrijkste treinmaatschappij van België en biedt eersteklas- of tweedeklastickets aan voor jouw tren tussen Antwerpen en Roosendaal.

Vind de perfecte tren tussen Antwerpen en Roosendaal bij SNCB voor een vlotte en ontspannen reis. Omio maakt het je gemakkelijk om de nieuwste dienstregelingen bij SNCB voor de tren te bekijken en de goedkoopste, snelste of vroegste tren tussen Antwerpen en Roosendaal te vergelijken. Je kunt ook relevante reisinformatie bekijken voor de tren van SNCB, zoals toegestane bagage en voorzieningen die aan boord worden aangeboden, afhankelijk van het tarief dat je kiest. Zodra je de ideale route hebt gevonden, boek je je goedkope tickets voor de tren van SNCB online. Je kunt verwachten rond 34 km te reizen op deze trip en je ticket bij SNCB van Antwerpen naar Roosendaal met de trein kan slechts € 7 enkele reis kosten als je van tevoren boekt. Als je in de Omio-app zoekt naar tussen Antwerpen en Roosendaal tickets van SNCB kun je snel zien of het mobiele tickets zijn, zodat je papierloos kunt reizen. Koop je officiële tickets voor de trein van SNCB snel en gemakkelijk online op Omio en geniet van de reiservaring!

Welke treinen rijden er van Antwerpen naar Roosendaal?

  • Je reist met de treinen van het Belgische NMBS
  • Er is een directe treinverbinding tussen beide steden
  • De intercity brengt je in ongeveer een half uur naar Roosendaal
  • Voor minder dan 7 euro zijn er al goedkope treintickets verkrijgbaar
  • De trein is op dit traject de snelste én goedkoopste optie

Welke treinen van NMBS maken een treinreis van Antwerpen naar Roosendaal?

Tussen Antwerpen en Roosendaal rijden zowel stoptreinen als intercity's. En al deze treinen gaan rechtstreeks naar je eindbestemming. Een reis met de intercity's duurt een klein half uur. Reizigers die instappen bij een stoptrein zijn bijna 50 minuten onderweg.

De treinen van NMBS rijden van maandag tot en met zondag volgens dezelfde dienstregeling. Maak je 's ochtends graag zo vroeg mogelijk een treinreis naar Roosendaal? Stap dan rond 5.45 uur in bij de eerste stoptrein van de dag. De eerste intercity vertrekt een uur later. Wie liever 's avonds reist, kan tot 21.45 uur met de trein vanuit Antwerpen vertrekken. De stoptreinen en intercity's rijden één keer per uur. Doordat de treinen vlak na elkaar uit Antwerpen Centraal wegrijden, is het wel verstandig om de dienstregeling goed te bekijken voor je aan de reis begint.

Vanaf welke treinstations vertrekken treinen in Antwerpen?

Voor de rechtstreekse intercity's naar Roosendaal kun je opstappen op station Antwerpen Centraal of Antwerpen Berchem. Maar de stoptrein komt langs meer treinstations in de stad. Hierdoor kun je ook één keer per uur vanaf Antwerpen Zuid, Antwerpen Luchtbal en Antwerpen Noorderdokken richting Roosendaal reizen.

Op welk treinstation komen treinen aan in Roosendaal?

De stad Roosendaal heeft maar één treinstation. En hier komen alle treinen binnen die vanuit Antwerpen naar Nederland gaan. Station Roosendaal ligt net iets ten noorden van het centrum. Toch kun je hier vandaan heel gemakkelijk met het openbaar vervoer naar de binnenstad reizen. Op het naastgelegen busstation stoppen namelijk bussen van meer dan tien verschillende lijnen. Veel van deze bussen rijden door het centrum van Roosendaal. Maar ook de andere wijken in de stad zijn goed met het openbaar vervoer te bereiken.

Reistips

Treinreizen van Antwerpen naar Roosendaal
Reis eenvoudig met de trein naar Roosendaal. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Antwerpen naar Roosendaal te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan een tren van Antwerpen naar Roosendaal zijn?
Het goedkoopst mogelijke treintickets van Antwerpen naar Roosendaal is € 7. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Antwerpen naar Roosendaal boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Wat kost de tren van Antwerpen naar Roosendaal gemiddeld?
De tren prijs tussen Antwerpen en Roosendaal is gemiddeld € 7  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende 7 dagen.
Hoeveel kilometer is het van Antwerpen naar Roosendaal met de tren?
Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Antwerpen en Roosendaal per trein ongeveer 34 km  is.
Hoe lang doet de tren van Antwerpen naar Roosendaal erover?
The gemiddelde reistijd per trein van Antwerpen naar Roosendaal is 47 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je treintickets koopt van Antwerpen naar Roosendaal.
Wat zijn de door reizigers meest gebruikte treinstations voor een trip naar Roosendaal naar Antwerpen?

Voordat je instapt voor je reis per trein van Antwerpen naar Roosendaal is het heel fijn om te weten dat Antwerp het meest populaire tren station is voor reizigers die van Antwerpen vertrekken en dat Roosendaal het meest populaire treinstation is voor reizigers die aankomen in Roosendaal.

Waar is het treinstation in Antwerpen? Waar is het treinstation in Roosendaal?

Passagiers nemen de tren het meest vanaf Antwerp, wat ongeveer 86 m ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de tren op Roosendaal, dat 1.2 km ligt van het stadscentrum.

Welke treinmaatschappijen bieden vervoer aan van Antwerpen naar Roosendaal?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Antwerpen naar Roosendaal kun je een tren nemen van SNCB of SNCB | IC. Check ook zeker alle andere treinmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Antwerpen naar Roosendaal om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Is er een rechtstreekse tren van Antwerpen naar Roosendaal?
Ja, er zijn 16 directe treinen per dag van Antwerpen naar Roosendaal met SNCB, en dan hoef je niet over te stappen. Directe tren lijnen bieden meestal meer gemak en je bespaart tijd als je naar je bestemming reist, dus is het de moeite waard op te letten voordat je je treintickets gaat aanschaffen.
Hoeveel treinen per dag zijn er tussen Antwerpen en Roosendaal?
Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Antwerpen naar Roosendaal is 16 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Hoeveel tijd van tevoren moet ik een treintickets van Antwerpen naar Roosendaal kopen om de beste aanbieding te krijgen?
Je kunt zien dat een tren van Antwerpen naar Roosendaal gemiddeld € 7 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je treintickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een tren van Antwerpen naar Roosendaal over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.
Als ik aankom in Roosendaal vanuit Antwerpen per trein, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Roosendaal?
Voor veel van onze klanten die per trein van Antwerpen naar Roosendaal reizen, is Roosendaal niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Roosendaal die een bezoek waard zijn, zijn Brussel, Amsterdam of Rotterdam. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!
Wat is de beste manier om te reizen van Antwerpen naar Roosendaal per trein met de Omio-app?
Als je per trein wilt reizen van Antwerpen naar Roosendaal met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Antwerpen en Roosendaal, zowel vooraf als tijdens je reis.
Hoe kom ik van Antwerpen naar Roosendaal als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een tren nemen?
Het is goed mogelijk om van Antwerpen naar Roosendaal te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Antwerpen naar Roosendaal te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Antwerpen
Roosendaal
Antwerpen Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Er rijden treinen en bussen tussen Antwerpen Centraal en het station Antwerpen-Berchem. Vanuit daar kan men verder met de buslijnen 51 en 53 naar de luchthaven.
Antwerpen-Berchem
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Er rijden treinen en bussen tussen Antwerpen Centraal en het station Antwerpen-Berchem. Vanuit daar kan men verder met de buslijnen 51 en 53 naar de luchthaven.

Alternatieven voor treinen Antwerpen - Roosendaal

Bekijk gerelateerde reisinformatie: