[menuItemContent][menuItemRightSideContent]
Valuta

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
23 jun.
7SNCB
vr
25 jun.
7SNCB
za
26 jun.
7SNCB
zo
27 jun.
7SNCB

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Wed, Jun 23
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Antwerpen naar Roosendaal

Gem. reistijd
52 minuten
Gem. treinticket: 8
Vertrekstation trein:Antwerpen
Eindstation trein:Roosendaal
Afstand treinreis:35 km
Treinmaatschappijen:SNCB, SNCB | IC

Welke treinen rijden er van Antwerpen naar Roosendaal?

  • Je reist met de treinen van het Belgische NMBS
  • Er is een directe treinverbinding tussen beide steden
  • De intercity brengt je in ongeveer een half uur naar Roosendaal
  • Voor minder dan 7 euro zijn er al goedkope treintickets verkrijgbaar
  • De trein is op dit traject de snelste én goedkoopste optie

Welke treinen van NMBS maken een treinreis van Antwerpen naar Roosendaal?

Tussen Antwerpen en Roosendaal rijden zowel stoptreinen als intercity's. En al deze treinen gaan rechtstreeks naar je eindbestemming. Een reis met de intercity's duurt een klein half uur. Reizigers die instappen bij een stoptrein zijn bijna 50 minuten onderweg.

De treinen van NMBS rijden van maandag tot en met zondag volgens dezelfde dienstregeling. Maak je 's ochtends graag zo vroeg mogelijk een treinreis naar Roosendaal? Stap dan rond 5.45 uur in bij de eerste stoptrein van de dag. De eerste intercity vertrekt een uur later. Wie liever 's avonds reist, kan tot 21.45 uur met de trein vanuit Antwerpen vertrekken. De stoptreinen en intercity's rijden één keer per uur. Doordat de treinen vlak na elkaar uit Antwerpen Centraal wegrijden, is het wel verstandig om de dienstregeling goed te bekijken voor je aan de reis begint.

Vanaf welke treinstations vertrekken treinen in Antwerpen?

Voor de rechtstreekse intercity's naar Roosendaal kun je opstappen op station Antwerpen Centraal of Antwerpen Berchem. Maar de stoptrein komt langs meer treinstations in de stad. Hierdoor kun je ook één keer per uur vanaf Antwerpen Zuid, Antwerpen Luchtbal en Antwerpen Noorderdokken richting Roosendaal reizen.

Op welk treinstation komen treinen aan in Roosendaal?

De stad Roosendaal heeft maar één treinstation. En hier komen alle treinen binnen die vanuit Antwerpen naar Nederland gaan. Station Roosendaal ligt net iets ten noorden van het centrum. Toch kun je hier vandaan heel gemakkelijk met het openbaar vervoer naar de binnenstad reizen. Op het naastgelegen busstation stoppen namelijk bussen van meer dan tien verschillende lijnen. Veel van deze bussen rijden door het centrum van Roosendaal. Maar ook de andere wijken in de stad zijn goed met het openbaar vervoer te bereiken.

Reistips

Treinreizen van Antwerpen naar Roosendaal
Reis eenvoudig met de trein naar Roosendaal. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Antwerpen naar Roosendaal te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope trein tickets van Antwerpen naar Roosendaal?
Trein tickets van Antwerpen naar Roosendaal zijn al verkrijgbaar vanaf € 7 afhankelijk van hoe lang van tevoren je deze trein tickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per tren van Antwerpen naar Roosendaal?
Als je je trein kaartjes boekt, is het handig om te weten wat de gemiddelde prijs is. Als je reist per tren van Antwerpen naar Roosendaal, kun je rekenen op een bedrag van € 7 gemiddeld. We raden aan om trein tickets vroeg te boeken, om de laagst mogelijke prijs te betalen.
Hoe ver is het van Antwerpen naar Roosendaal per trein?
Als je reist van Antwerpen naar Roosendaal per trein, reken dan op een reisafstand tussen Antwerpen en Roosendaal van ongeveer 34 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope trein tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde reistijd per trein van Antwerpen naar Roosendaal?
De reisduur per trein van Antwerpen naar Roosendaal kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 48 min.
Als ik per tren wil reizen, welke in Antwerpen en Roosendaal zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Voordat je instapt voor je reis per tren van Antwerpen naar Roosendaal is het heel fijn om te weten dat Antwerp het meest populaire tren station is voor reizigers die van Antwerpen vertrekken en dat Roosendaal het meest populaire is voor reizigers die aankomen in Roosendaal.

Hoe ver van het centrum in Antwerpen en Roosendaal zijn de belangrijkste?

Je vindt Antwerp, het door Omio reizigers meest gebruikte in Antwerpen, op 0 km van het centrum, en het bij reizigers populairste in Roosendaal is Roosendaal, dat 0 km ligt van het centrum.

Met wie kan ik reizen van Antwerpen naar Roosendaal per tren?
Als je de tren neemt van Antwerpen naar Roosendaal, biedt SNCB de beste manier om snel naar Roosendaal te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Antwerpen naar Roosendaal en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Hoe kan ik een goedkoop trein ticket kopen om te reizen van Antwerpen naar Roosendaal?
Bespaar geld en laat Omio de beste trein tickets enkele reis of retour zoeken van Antwerpen naar Roosendaal. Bovendien vind je in onze app alle reisinformatie op een plek om je geplande reis van Antwerpen naar Roosendaal zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Ik ben mijn geplande reis van Antwerpen naar Roosendaal per tren aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Roosendaal, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?
Veel reizigers die in Roosendaal aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Brussel, Amsterdam of Rotterdam. Als je erover denkt om Brussel, Amsterdam of Rotterdam te verkennen vanuit Roosendaal, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Kan ik met de trein reizen in plaats van met de auto van Antwerpen naar Roosendaal?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Roosendaal van Antwerpen. Check Omio voor de beste beschikbare tren verbindingen van Antwerpen naar Roosendaal en koop je voordelige trein tickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Antwerpen
Roosendaal
Antwerpen Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Er rijden treinen en bussen tussen Antwerpen Centraal en het station Antwerpen-Berchem. Vanuit daar kan men verder met de buslijnen 51 en 53 naar de luchthaven.
Antwerpen-Berchem
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Er rijden treinen en bussen tussen Antwerpen Centraal en het station Antwerpen-Berchem. Vanuit daar kan men verder met de buslijnen 51 en 53 naar de luchthaven.

Alternatieven voor treinen Antwerpen - Roosendaal

Bekijk gerelateerde reisinformatie: