Goedkope treinkaartjes van Antwerpen naar Vlissingen

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Cheapest

22

Average

22

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Antwerpen naar Vlissingen bedraagt ongeveer € 22 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 22.

SNCB
08:50Antwerpen2u13 11:03Vlissingen
0 changes
221Enkele reis

Trein dienstregeling van Antwerpen naar Vlissingen

Treinen weergeven voor morgen, ma 23 mei
SNCB
08:50Antwerpen2u13 11:03Vlissingen
0 changes

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
23 mei
22SNCB
di
24 mei
22SNCB
wo
25 mei
22SNCB
do
26 mei
22SNCB
vr
27 mei
22SNCB
za
28 mei
16SNCB
zo
29 mei
22SNCB

Snelste treinen from Antwerpen naar Vlissingen

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Snelste reis

2 u 13 m

Gemiddelde

2 u 13 m

Treinen per dag

1

Afstand busreis

63 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Antwerpen naar Vlissingen rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe treinen doen gemiddeld 2 u 13 m over de afstand van 63 km. Als je echter de juiste trein kiest, kun je er zelfs in 2 u 13 m zijn.

De langzaamste treinen doen er 2 u 13 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

SNCB
08:50Antwerpen2u13 11:03Vlissingen
0 changes
221Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Antwerpen naar Vlissingen

distanceAfstand62 km
durationGemiddelde treinduur2 h 12 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 22
frequencyTren frequentie16 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 16 directe treinen per dag
carriersTreinreisaanbiedersSNCB | IC, Thalys of SNCB

Met treinen van Antwerpen naar Vlissingen leg je reis 62 km af wat gemiddeld 2 h 12 min duurt bij onze reispartners zoals SNCB | IC, Thalys of SNCB. Normaalgesproken zijn er er zijn 16 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 22 kost, vind je het goedkoopste treinticket zelfs al voor € 22. Reizigers vertrekken het vaakst van Antwerp en arriveren in Vlissingen.

Treinmaatschappijen: Thalys en SNCB van Antwerpen naar Vlissingen

Reis met de tren van Antwerpen naar Vlissingen vanaf € 22 met Omio’s Thalys en SNCB partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest handig te vergelijken en te boeken.

SNCB
Thalys

SNCB is de belangrijkste treinmaatschappij van België en biedt eersteklas- of tweedeklastickets aan voor jouw tren van Antwerpen naar Vlissingen.

Vind de perfecte tren van Antwerpen naar Vlissingen bij SNCB voor een vlotte en ontspannen reis. Omio maakt het je gemakkelijk om de nieuwste dienstregelingen bij SNCB voor de tren te bekijken en de goedkoopste, snelste of vroegste tren tussen Antwerpen en Vlissingen te vergelijken. Je kunt ook relevante reisinformatie bekijken voor de tren van SNCB, zoals toegestane bagage en voorzieningen die aan boord worden aangeboden, afhankelijk van het tarief dat je kiest. Zodra je de ideale route hebt gevonden, boek je je goedkope tickets voor de tren van SNCB online. Je kunt verwachten rond 62 km te reizen op deze en je ticket bij SNCB van Antwerpen naar Vlissingen met de trein kan slechts € 22 enkele reis kosten als je van tevoren boekt. Als je in de Omio-app zoekt naar van Antwerpen naar Vlissingen tickets van SNCB kun je snel zien of het mobiele tickets zijn, zodat je papierloos kunt reizen. Koop je officiële tickets voor de trein van SNCB snel en gemakkelijk online op Omio en geniet van de reiservaring!

Reistips: treinen van Antwerpen tot Vlissingen

Reis eenvoudig met de trein naar Vlissingen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Antwerpen naar Vlissingen te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan ik reizen van Antwerpen naar Vlissingen per trein?

Treintickets van Antwerpen naar Vlissingen zijn al verkrijgbaar vanaf € 22 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!

Wat is de gemiddelde prijs van een treinticket van Antwerpen naar Vlissingen?

De tren prijs tussen Antwerpen en Vlissingen is gemiddeld € 22  als je je tickets wilt reserveren voor deze reis in de komende 7 dagen.

Wat is de afstand naar Vlissingen van Antwerpen per trein?

De afstand van Antwerpen naar Vlissingen per trein is ongeveer 62 km.

Wat is de gemiddelde reistijd per trein van Antwerpen naar Vlissingen?

De reis per trein van Antwerpen naar Vlissingen duurt gemiddeld 2 h 12 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Antwerpen naar Vlissingen.

Vanaf welk treinstation in Antwerpen zou ik moeten reizen? Naar welk treinstation in Vlissingen zou ik moeten reizen?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Antwerpen naar Vlissingen, vertrekken meestal van Antwerp in Antwerpen en komen aan op Vlissingen in Vlissingen. Het is altijd handig om deze treinstations in Antwerpen en Vlissingen te weten voordat je instapt voor je reis per trein.

Waar is het treinstation in Antwerpen? Waar is het treinstation in Vlissingen?

Passagiers nemen de tren het meest vanaf Antwerp, wat ongeveer 86 m ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de tren op Vlissingen, dat 2.9 km ligt van het stadscentrum.

Welke treinmaatschappijen zijn er die goedkope tickets van Antwerpen naar Vlissingen aanbieden?

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Antwerpen naar Vlissingen te brengen per trein. Op de route naar Vlissingen vanuit Antwerpen kun je reizen met SNCB | IC, Thalys of SNCB. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen te checken voor de route van Antwerpen naar Vlissingen, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.

Hoeveel treinen zijn er van Antwerpen naar Vlissingen per dag?

Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Antwerpen naar Vlissingen is 16 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.

Wanneer gaat een eerste tren van Antwerpen naar Vlissingen? Wanneer gaat een laatste tren van Antwerpen naar Vlissingen?

Een vroegste tren vertrekkend vanaf Antwerpen naar Vlissingen vertrekt om 06: 50. Een laatste tren vertrekkend vanaf Antwerpen naar Vlissingen vertrekt om 20: 30. Je vindt de recentste Antwerpen naar Vlissingen tren dienstregeling op Omio en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.

Hoeveel van tevoren is het nodig om te kopen voor de beste prijzen voor treintickets van Antwerpen naar Vlissingen?

Je kunt zien dat een tren tussen Antwerpen en Vlissingen gemiddeld € 22 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je treintickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een tren van Antwerpen naar Vlissingen over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.

Ben je van plan om van Antwerpen naar Vlissingen te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Vlissingen, die je ook zou kunnen bezoeken.

Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Vlissingen, reizen ook vaak naar Amsterdam, Keulen of Eindhoven. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Vlissingen en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Wat is de beste manier om te reizen van Antwerpen naar Vlissingen per trein met de Omio-app?

Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een treintickets van Antwerpen naar Vlissingen om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw treintickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Antwerpen naar Vlissingen tren, zowel voor als tijdens de reis.

Kan ik van Antwerpen naar Vlissingen reizen per trein in plaats van met de auto?

Reizen van Antwerpen naar Vlissingen zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Antwerpen naar Vlissingen.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Antwerpen
Vlissingen
Antwerpen Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Er rijden treinen en bussen tussen Antwerpen Centraal en het station Antwerpen-Berchem. Vanuit daar kan men verder met de buslijnen 51 en 53 naar de luchthaven.
Antwerpen-Berchem
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Er rijden treinen en bussen tussen Antwerpen Centraal en het station Antwerpen-Berchem. Vanuit daar kan men verder met de buslijnen 51 en 53 naar de luchthaven.

Meer reisopties per trein van Antwerpen naar Vlissingen

Bekijk gerelateerde reisinformatie: