Trein van Antwerpen naar Woerden

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
23 mei
di
24 mei
wo
25 mei
do
26 mei
vr
27 mei
za
28 mei
zo
29 mei

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Antwerpen naar Woerden

distanceAfstand101 km
durationGemiddelde treinduur1 h 47 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 33
frequencyTren frequentie10 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 10 directe treinen per dag
carriersTreinreisaanbiedersSNCB | IC

Met treinen van Antwerpen naar Woerden leg je reis 101 km af wat gemiddeld 1 h 47 min duurt bij onze reispartners zoals SNCB | IC. Normaalgesproken zijn er er zijn 10 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 33 kost, vind je het goedkoopste treinkaartje zelfs al voor € 33. Reizigers vertrekken het vaakst van Antwerp en arriveren in Woerden.

Reistips: treinen van Antwerpen tot Woerden

Reis eenvoudig met de trein naar Woerden. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Antwerpen naar Woerden te reizen.
FAQs
Het goedkoopst mogelijke treintickets van Antwerpen naar Woerden is € 33. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Antwerpen naar Woerden boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
De tren prijs tussen Antwerpen en Woerden is gemiddeld € 33  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende 7 dagen.
De afstand van Antwerpen naar Woerden per trein is ongeveer 101 km.
De reisduur per trein van Antwerpen naar Woerden kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 1 h 47 min.

Als je per trein van Antwerpen naar Woerden reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Antwerpen vertrekken van Antwerp en dat de meeste mensen in Woerden uitstappen op Woerden.

Passagiers nemen de tren het meest vanaf Antwerp, wat ongeveer 86 m ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de tren op Woerden, dat 1.8 km ligt van het stadscentrum.

Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Antwerpen naar Woerden, kun je vertrouwen op SNCB | IC om snel naar Woerden te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke treinreisaanbieders voor de reis van Antwerpen naar Woerden te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Gemiddeld, er zijn 10 treinen keer per dag van Antwerpen naar Woerden. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Een eerste Antwerpen naar Woerden tren vertrekt om 07: 44   en een laatste tren van Antwerpen naar Woerden vertrekt om 07: 44. Check de laatst bijgewerkte Antwerpen naar Woerden tren dienstregeling op Omio en vind de beste tijd om naar je bestemming te reizen.
Over het algemeen, raden we aan tickets voor treinen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke treinreisaanbieders die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je treintickets van Antwerpen naar Woerden gaat aanschaffen binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 33 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je treintickets van Antwerpen naar Woerden een paar maanden van tevoren te boeken.
Veel reizigers die in Woerden aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Amsterdam, Utrecht of Den Haag. Als je erover denkt om Amsterdam, Utrecht of Den Haag te verkennen vanuit Woerden, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Als je wilt reizen van Antwerpen naar Woerden per trein, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je treintickets van Antwerpen naar Woerden boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je tren, zowel voor als tijdens je reis.
Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Antwerpen naar Woerden wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Antwerpen
Woerden

Meer reisopties per trein van Antwerpen naar Woerden

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal