Trein van Arnhem naar Amersfoort

De goedkoopste treinreizen Van Arnhem Naar Amersfoort

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

11

Gemiddelde

11

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Ns_ic
07:16Arnhem1u04 08:20Amersfoort
0 overstappen
111Enkele reis

Treintijden & routes Arnhem naar Amersfoort

Treinen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
Ns_ic
07:16Arnhem1u04 08:20Amersfoort
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.

De snelste treinen Van Arnhem Naar Amersfoort

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

1 u 4 m

Gemiddelde

1 u 4 m

Treinen per dag

1

Afstand busreis

41 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Arnhem naar Amersfoort rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Ns_ic
07:16Arnhem1u04 08:20Amersfoort
0 overstappen
111Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Arnhem naar Amersfoort

distanceAfstand40 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de trein51 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 11
frequencyFrequentie66 per dag
changesDirecte verbindingenNee
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn

Bij treinreizen van Arnhem naar Amersfoort leg je reis 40 km af, wat bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn gemiddeld 51 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 66 treinreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 11 krijgen, maar gemiddeld kost een treinticket € 11. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Arnhem en arriveren in Amersfoort Railway.

Treinmaatschappijen: Deutsche Bahn van Arnhem naar Amersfoort

Voor slechts € 11 kun je reizen met een tren van Arnhem naar Amersfoort met Deutsche Bahn. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de tren in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van treinen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Arnhem naar Amersfoort.

Reistips: treinen van Arnhem tot Amersfoort

Reis eenvoudig met de trein naar Amersfoort. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Arnhem naar Amersfoort te reizen.
FAQs
Voordelige treintickets van Arnhem naar Amersfoort zijn al verkrijgbaar vanaf € 11, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe vroeg je je tickets bestelt. We raden aan met Omio te gebruiken de goedkoopste treinticket voor je volgende trip te vinden en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Als je je treintickets in de komende week wilt reserveren, kun je voor een enkele reis van Arnhem naar Amersfoort met de trein een gemiddelde prijs verwachten van € 11.
De afstand van Arnhem naar Amersfoort per trein bedraagt ongeveer 40 km.
De gemiddelde reistijd met de trein van Arnhem naar Amersfoort is 51 min. Maar de reistijd kan in het weekend en op feestdagen toenemen, dus houd daar rekening mee als je treintickets van Arnhem naar Amersfoort koopt.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de trein van Arnhem naar Amersfoort reizen, vertrekken in Arnhem vanaf Arnhem en stappen in Amersfoort uit op Amersfoort Railway.

De meeste mensen pakken de trein vanaf Arnhem, wat op ongeveer 2.5 km van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Amersfoort Railway, dat op 1.7 km van het stadscentrum ligt.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met de trein van Arnhem naar Amersfoort te brengen. Op de route naar Amersfoort vanuit Arnhem kun je reizen met Deutsche Bahn. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen te bekijken voor de route van Arnhem naar Amersfoort, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Gemiddeld er zijn 66 treinreizen per dag van Arnhem naar Amersfoort. De vertrektijden van de trein op weekenden en feestdagen kunnen afwijken.
Een eerste de trein van Arnhem naar Amersfoort vertrekt om 06: 15   en een laatste de trein voor deze vertrekt om 09: 01. Op Omio vind je de recentste dienstregeling de trein van Arnhem naar Amersfoort dienstregeling om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
De prijs van een treintickets enkele reis van Arnhem naar Amersfoort kost gemiddeld € 11 als je de komende week gaat reserveren. We raden je aan om je tickets op tijd te boeken, want dan krijg je de beste prijs voor treinreizen bij de verschillende treinreisaanbieders die deze reis aanbieden. Normaal gesproken kun je treintickets van Arnhem naar Amersfoort een paar maanden van te voren boeken.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Amersfoort, reizen ook vaak naar Amsterdam, Berlijn of Brussel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Amersfoort en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Je kunt je treintickets van Arnhem naar Amersfoort zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Arnhem naar Amersfoort de trein, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Amersfoort vanaf Arnhem. Check Omio voor de beste beschikbare treinverbindingen van Arnhem naar Amersfoort en koop je voordelige treintickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Arnhem
Amersfoort

Meer reisopties per trein van Arnhem naar Amersfoort

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal