Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Fri, Jun 25
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Arnhem naar Doetinchem

Gem. reistijd
28 minuten
Gem. treinticket: 6
Vertrekstation trein:Arnhem
Eindstation trein:Doetinchem
Afstand treinreis:26 km

Welke treinen rijden er van Arnhem naar Doetinchem?

  • Het treinvervoer op deze lijn is in handen van Arriva en Breng.
  • Tussen Arnhem en Doetinchem rijden enkel stoptreinen.
  • Doordeweeks rijden er ruim 50 treinen per dag; in het weekend zijn dit er 35.
  • Treintickets kosten ongeveer evenveel als een buskaartje van Arnhem naar Doetinchem.

Welke treintijden gelden voor Arriva en Breng van Arnhem naar Doetinchem?

Wie van Arnhem naar Doetinchem wilt reizen, kan instappen bij de treinen van Arriva of Breng. NS heeft deze spoorlijn namelijk al in 1999 uit handen gegeven. Arriva rijdt zeven dagen per week, terwijl de treinen van Breng alleen op doordeweekse dagen worden ingezet.

Van maandag tot en met vrijdag kun je vier keer per uur richting Doetinchem reizen. Tenminste, als je tussen 6.00 uur en 19.00 uur vertrekt. Later op de avond rijden er twee treinen per uur, totdat de dienstregeling rond middernacht stopt.

Ook in het weekend zijn er twee ritten per uur. De eerste rit vertrekt rond 7.00 uur (op zaterdag) of 7.30 uur (op zondag). Net na middernacht rijdt de laatste reguliere trein weg uit Arnhem. Al kun je zaterdagnacht nog wel gebruik maken van de twee extra treinen. Deze vertrekken omstreeks 1.00 uur en 2.30 uur. Voor al deze treinen geldt dat je net iets meer dan een half uur onderweg bent voordat je de eindbestemming hebt bereikt.

Vanaf welk treinstation vertrekken Arriva en Breng in Arnhem?

Veel treinreizigers tussen Arnhem en Doetinchem vertrekken vanaf station Arnhem Centraal. Maar je kunt ook in Arnhem Velperpoort opstappen. Alle stoptreinen richting Doetinchem stoppen namelijk op dit station. De treinen van Arriva en Breng rijden altijd rechtstreeks naar de eindbestemming. Onderweg kom je wel de nodige tussenstations tegen. En op al deze stations stoppen de treinen om reizigers in- en uit te laten stappen.

Op welk treinstation komen Arriva en Breng aan in Doetinchem?

Station Doetinchem is het populairste treinstation van de stad. Het is centraal gelegen waardoor je eigenlijk alle kanten op kunt. In ongeveer 10 minuten loop je bijvoorbeeld al naar het centrum. Ga je liever met het openbaar vervoer verder? Vanaf het naastgelegen busstation vertrekken er bussen naar verschillende plekken in en rondom de stad.

Het centraal station is overigens niet altijd de beste plek waar je uit kunt stappen. Want met een goedkoop treinticket reis je net zo gemakkelijk van Arnhem naar station Doetinchem De Huet. De bussen van lijn 1 stoppen vlakbij, zodat je ontspannen op de uiteindelijke eindbestemming arriveert.

Reistips

Treinreizen van Arnhem naar Doetinchem
Reis eenvoudig met de trein naar Doetinchem. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Arnhem naar Doetinchem te reizen.
FAQs
Hoeveel kilometer is het van Arnhem naar Doetinchem met de tren?
Als je per trein reist van Arnhem naar Doetinchem, is de afstand ongeveer 25 km. Kijk voor goedkope trein tickets van Arnhem naar Doetinchem ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Arnhem naar Doetinchem?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Arnhem naar Doetinchem, vertrekken meestal van Arnhem in Arnhem en komen aan op Doetinchem in Doetinchem. Het is altijd handig om deze in Arnhem en Doetinchem te weten voordat je instapt voor je reis per tren.

Hoe ver van het centrum in Arnhem en Doetinchem zijn de belangrijkste?

Je vindt Arnhem, het door Omio reizigers meest gebruikte in Arnhem, op 0 km van het centrum, en het bij reizigers populairste in Doetinchem is Doetinchem, dat 0 km ligt van het centrum.

Welke zijn er die goedkope tickets van Arnhem naar Doetinchem aanbieden?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Arnhem naar Doetinchem kun je een tren nemen van NS. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Arnhem en Doetinchem om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Ik wil per trein reizen van Arnhem naar Doetinchem. Welke andere plaatsen in de buurt van Doetinchem zijn het waard om te bezoeken?
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Doetinchem, reizen ook vaak naar Amsterdam, Berlijn of Aalten. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Doetinchem en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Kan ik van Arnhem naar Doetinchem reizen per trein in plaats van met de auto?
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per tren van Arnhem naar Doetinchem te reizen. Omio kan de beste tren verbindingen van Arnhem naar Doetinchem vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Arnhem
Doetinchem
Arnhem
Voorzieningen
Arnhem Velperpoort
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Arnhem - Doetinchem

Bekijk gerelateerde reisinformatie: