Trein van Augsburg naar Karlsruhe

De goedkoopste treinreizen Van Augsburg Naar Karlsruhe

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

17

Gemiddelde

26

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn
13:19Augsburg2u33 15:52Karlsruhe
0 overstappen
171Enkele reis
Deutsche Bahn
04:52Augsburg2u36 07:28Karlsruhe
0 overstappen
181Enkele reis
Deutsche Bahn
04:05Augsburg2u48 06:53Karlsruhe
0 overstappen
181Enkele reis
Deutsche Bahn
15:21Augsburg2u32 17:53Karlsruhe
0 overstappen
201Enkele reis
Deutsche Bahn
18:03Augsburg2u57 21:00Karlsruhe
0 overstappen
361Enkele reis

Treintijden & routes Augsburg naar Karlsruhe

Treinen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
Deutsche Bahn
04:05Augsburg2u48 06:53Karlsruhe
0 overstappen
Deutsche Bahn
04:52Augsburg2u36 07:28Karlsruhe
0 overstappen
Deutsche Bahn
13:19Augsburg2u33 15:52Karlsruhe
0 overstappen
Deutsche Bahn
15:21Augsburg2u32 17:53Karlsruhe
0 overstappen
Deutsche Bahn
18:03Augsburg2u57 21:00Karlsruhe
0 overstappen
Deutsche Bahn
20:20Augsburg2u59 23:19Karlsruhe
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.

De snelste treinen Van Augsburg Naar Karlsruhe

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

2 u 32 m

Gemiddelde

2 u 44 m

Treinen per dag

6

Afstand busreis

197 km

Van de 6 treinen die elke dag vertrekken vanaf Augsburg naar Karlsruhe rijden 6 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn
15:21Augsburg2u32 17:53Karlsruhe
0 overstappen
201Enkele reis
Deutsche Bahn
13:19Augsburg2u33 15:52Karlsruhe
0 overstappen
171Enkele reis
Deutsche Bahn
04:52Augsburg2u36 07:28Karlsruhe
0 overstappen
181Enkele reis
Deutsche Bahn
04:05Augsburg2u48 06:53Karlsruhe
0 overstappen
181Enkele reis
Deutsche Bahn
18:03Augsburg2u57 21:00Karlsruhe
0 overstappen
361Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Augsburg naar Karlsruhe

distanceAfstand196 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de trein2 u 36 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 24
frequencyFrequentie8 per dag
changesDirecte verbindingenJa, er zijn 6 directe treinreizen per dag
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn with connection, TGV, Deutsche Bahn of ÖBB EuroCity

Bij treinreizen van Augsburg naar Karlsruhe leg je reis 196 km af, wat bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn with connection, TGV, Deutsche Bahn of ÖBB EuroCity gemiddeld 2 u 36 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 8 treinreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 24 krijgen, maar gemiddeld kost een treinticket € 24. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Augsburg Hbf en arriveren in Karlsruhe Hbf.

Treinmaatschappijen: TGV en Deutsche Bahn van Augsburg naar Karlsruhe

Bij TGV en Deutsche Bahn koop je vanaf € 24 tickets voor treinen tussen Augsburg en Karlsruhe. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een trein vinden.

Deutsche Bahn
TGV

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de tren in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van treinen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Augsburg naar Karlsruhe.

Deutsche Bahn Augsburg naar Karlsruhe tren informatie:

  • Gemiddelde duur: 2 u 33 min
  • Gemiddelde prijs: € 24
  • Deutsche Bahn frequentie: 6 per dag

Voor de 196 km lange van Augsburg naar Karlsruhe kun je eenvoudig online treinkaartjes boeken bij Omio in het Nederlands. Bekijk nu de actuele dienstregeling van de SNCF-treinen en boek eenvoudig goedkope SNCF-tickets tussen Augsburg en Karlsruhe! Bij Omio vind je alle informatie over vertrek, aankomst, treinstations, reistijd en spaaraanbiedingen voor je treinreis met SNCF tussen Augsburg en Karlsruhe.

De SNCF staat voor snelheid met comfort en is een van de grootste spoorwegmaatschappijen ter wereld. Je hebt een grote keuze aan tickettypes zoals de goedkope Prem-tickets, Loisir-standaardtickets en Pro-tickets voor meer flexibiliteit. Vind vandaag nog het ideale TGV-ticket voor jouw treinreis van Augsburg naar Karlsruhe. De SNCF biedt ook kortingskaarten aan, zoals jeugd- en seniorenkaarten, die je kunt toevoegen bij het boeken van je SNCF-ticket bij Omio. Let op speciale aanbiedingen en tarieven zoals de weekendtickets. De SNCF exploiteert verschillende treintypes op het routenetwerk, zoals de hogesnelheidstrein TGV, de klassieke intercity en de TER, de regionale treinen van de SNCF. In de ultramoderne TGV-treinen, die de langeafstandsroutes en de Kanaaltunnel rijden, vind je het restaurant aan boord, een bar, wagons met airconditioning en gratis wifi en in sommige gevallen service bij je stoel.

Reistips: treinen van Augsburg tot Karlsruhe

Reis eenvoudig met de trein naar Karlsruhe. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Augsburg naar Karlsruhe te reizen.
FAQs
De goedkoopste treintickets van Augsburg naar Karlsruhe zijn € 24. De prijs hangt wel af van hoe ver van tevoren je je tickets voor je reis van Augsburg naar Karlsruhe boekt. Als je zo veel mogelijk geld wilt besparen, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken. Omio kan je daarbij helpen!
In de komende 7 dagen kun je erop rekenen gemiddeld € 24  te betalen voor een ticket voor de trein.
De afstand van Augsburg naar Karlsruhe per trein is ongeveer 196 km.
De reis met de trein van Augsburg naar Karlsruhe duurt gemiddeld 2 u 36 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in het weekend en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor treinreizen van Augsburg naar Karlsruhe.

Voordat je je reis van Augsburg naar Karlsruhe gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de trein reizen vanuit Augsburg vanaf Augsburg Hbf vertrekken en in Karlsruhe aankomen op Karlsruhe Hbf.

Reizigers die met de trein reizen, vertrekken vooral vanaf Augsburg Hbf en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 404 m naar het treinstation in Karlsruhe Hbf af.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met de trein van Augsburg naar Karlsruhe te brengen. Op de route naar Karlsruhe vanuit Augsburg kun je reizen met Deutsche Bahn with connection, TGV, Deutsche Bahn of ÖBB EuroCity. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen te bekijken voor de route van Augsburg naar Karlsruhe, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Gemiddeld er zijn 8 treinreizen per dag van Augsburg naar Karlsruhe. De vertrektijden van de trein op weekenden en feestdagen kunnen afwijken.
Een eerste Augsburg naar Karlsruhe de trein vertrekt om 04: 36   en een laatste de trein van Augsburg naar Karlsruhe vertrekt om 21: 48. Check de laatst bijgewerkte Augsburg naar Karlsruhe de trein vertrektijden op Omio en vind de beste tijd om naar je bestemming te reizen.
Als je in de komende 7 dagen treintickets van Augsburg naar Karlsruhe gaat reserveren, kosten je tickets enkele reis gemiddeld € 24. We raden je wel aan om voor reizen met de trein vroeg te reserveren als je de beste prijs wilt, want treintickets van Augsburg naar Karlsruhe zijn over het algemeen een paar maanden voor de geplande vertrekdatum al te koop.
Je trein trip van Augsburg naar Karlsruhe hoeft helemaal niet te eindigen in Karlsruhe. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Karlsruhe die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Berlijn, Parijs of München. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Berlijn, Parijs of München te gaan op Omio!
Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Augsburg naar Karlsruhe zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je de trein, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de de trein van Augsburg naar Karlsruhe te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Het is goed mogelijk om van Augsburg naar Karlsruhe te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Augsburg naar Karlsruhe te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Augsburg
Karlsruhe

Meer reisopties per trein van Augsburg naar Karlsruhe

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal