Trein van Bad Bentheim naar Berlijn

De goedkoopste treinreizen Van Bad Bentheim Naar Berlijn

Tijden en prijzen weergeven voor 20 mei

Goedkoopst

56

Gemiddelde

66

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn
19:56Bad Bentheim7u40 03:36Berlijn
0 overstappen
561Enkele reis
Deutsche Bahn
21:56Bad Bentheim10u26 08:22Berlijn
0 overstappen
581Enkele reis
Deutsche Bahn
20:56Bad Bentheim10u26 07:22Berlijn
0 overstappen
581Enkele reis
Deutsche Bahn
18:28Bad Bentheim3u42 22:10Berlijn
0 overstappen
601Enkele reis
Deutsche Bahn
21:25Bad Bentheim9u53 07:18Berlijn
0 overstappen
771Enkele reis

Treintijden & routes Bad Bentheim naar Berlijn

Treinen weergeven voor morgen, vrijdag 20 mei
Deutsche Bahn
17:56Bad Bentheim11u38 05:34Berlijn
0 overstappen
Deutsche Bahn
18:28Bad Bentheim3u42 22:10Berlijn
0 overstappen
Deutsche Bahn
19:56Bad Bentheim7u40 03:36Berlijn
0 overstappen
Deutsche Bahn
20:56Bad Bentheim10u26 07:22Berlijn
0 overstappen
Deutsche Bahn
21:25Bad Bentheim9u53 07:18Berlijn
0 overstappen
Deutsche Bahn
21:56Bad Bentheim10u26 08:22Berlijn
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
20 mei
za
21 mei
zo
22 mei
ma
23 mei
di
24 mei
wo
25 mei
do
26 mei
vr
27 mei
za
28 mei
zo
29 mei
ma
30 mei
di
31 mei
wo
01 jun.
do
02 jun.
vr
03 jun.
za
04 jun.
zo
05 jun.
ma
06 jun.
di
07 jun.
wo
08 jun.
do
09 jun.

De snelste treinen Van Bad Bentheim Naar Berlijn

Tijden en prijzen weergeven voor 20 mei

Snelste reis

3 u 42 m

Gemiddelde

8 u 57 m

Treinen per dag

6

Afstand busreis

424 km

Van de 6 treinen die elke dag vertrekken vanaf Bad Bentheim naar Berlijn rijden 6 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn
18:28Bad Bentheim3u42 22:10Berlijn
0 overstappen
601Enkele reis
Deutsche Bahn
19:56Bad Bentheim7u40 03:36Berlijn
0 overstappen
561Enkele reis
Deutsche Bahn
21:25Bad Bentheim9u53 07:18Berlijn
0 overstappen
771Enkele reis
Deutsche Bahn
21:56Bad Bentheim10u26 08:22Berlijn
0 overstappen
581Enkele reis
Deutsche Bahn
20:56Bad Bentheim10u26 07:22Berlijn
0 overstappen
581Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Bad Bentheim naar Berlijn

distanceAfstand424 km
durationGemiddelde treinduur3 h 42 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 31
changesDirecte trenJa
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn, Deutsche Bahn with connection of FlixTrain

Met treinen van Bad Bentheim naar Berlijn leg je reis 424 km af wat gemiddeld 3 h 42 min duurt bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn, Deutsche Bahn with connection of FlixTrain. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 18 krijgen, maar een gemiddeld treinticket is € 31. Reizigers vertrekken het vaakst van Bad Bentheim en arriveren in Berlin Hbf.

Treinmaatschappijen: Deutsche Bahn van Bad Bentheim naar Berlijn

Koop je officiële tickets voor de tren tussen Bad Bentheim en Berlijn bij Deutsche Bahn vanaf € 18 met Omio. Vind tijden en tickets voor de tren bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest handig te vergelijken en te boeken.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de tren in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van treinen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Bad Bentheim naar Berlijn.

Welke treinen rijden er van Bad Bentheim naar Berlijn?

  • Welke spoorwegmaatschappijen bieden treinen van Bad Bentheim naar Berlijn aan?
  • De treinen van de nationale Duitse spoorwegmaatschappij, Deutsche Bahn, brengen je van Bad Bentheim naar Berlijn.
  • Rijden er rechtstreekse treinen van Bad Bentheim naar Berlijn?
  • Dagelijks kun je met de trein van Bad Bentheim non-stop naar de Duitse hoofdstad reizen, maar je kunt ook voor een overstap kiezen als bijvoorbeeld het tijdstip je beter uitkomt.
  • Hoe lang duurt de kortste treinreis?
  • De snelste rechtstreekse treinreis neemt 3 uur en 54 minuten in beslag en met een overstap moet je minimaal op 3 uur en 59 minuten rekenen.
  • Hoeveel maanden van tevoren zijn er treintickets beschikbaar?
  • Je kunt tot ongeveer een half jaar van tevoren een treinkaartje boeken.
  • Zijn er treintickets van Deutsche Bahn bij Omio beschikbaar?
  • Via Omio kun je goedkoop treinkaartjes van Deutsche Bahn bestellen voor rechtstreekse treinreizen en voor treinritten met een overstap.

Welke treinen van Deutsche Bahn maken een treinreis van Bad Bentheim naar Berlijn? 

De treinreis van Bad Bentheim naar Berlijn wordt uitgevoerd door intercity's van Deutsche Bahn. De snelste rit is non-stop en duurt 3 uur en 54 minuten. De rechtstreekse treinen vertrekken gemiddeld een keer per twee uur. Je kunt ook voor een of meerdere overstappen kiezen. De treinen doen er dan wel iets langer over, maar de extra tijd is soms te verwaarlozen. Een treinreis van Bad Bentheim naar Berlijn kan daarom het overwegen waard zijn als je meer keuze uit vertrektijden wilt hebben. Je kunt dan namelijk ook 's morgens heel vroeg en 's avonds heel laat vertrekken.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Bad Bentheim? 

De treinreis van Bad Bentheim naar Berlijn start vanaf Station Bad Bentheim. Dit station kun je vanuit Nederland eenvoudig met de trein bereiken. Verblijf je in het Duitse stadje? Dan loop je in circa 10 minuten naar het station.

Op welk treinstation komen treinen aan in Berlijn? 

De trein tussen Bad Bentheim en Berlijn stopt op het Berlijn Hbf. Dit is het Centraal Station van de Duitse hoofdstad. Als je uitstapt sta je al midden Berlijn. Bezienswaardigheden als de Reichstag liggen bijvoorbeeld op 10 minuten lopen afstand. Berlijn Hbf is ook een ideaal startpunt om meer van Duitsland of Europa te verkennen. Het is een knooppunt van nationale en internationale treinen. Ook stoppen hier bussen en kun je de S-Bahn nemen.

De trein nemen vanuit Bad Bentheim

De Duitse plaats Bad Bentheim ligt net over de grens bij Enschede en Oldenzaal. Voor veel Nederlanders is het grensstation Bad Bentheim dan ook een populaire opstapplaats voor de trein richting Berlijn. Het station ligt in het noordelijk deel van de stad en is goed met de auto bereikbaar. Bij station Bad Bentheim kan men gratis parkeren zodat de reis richting Berlijn comfortabel en goedkoop begint. De bus is een andere mogelijkheid om het station te bereiken. Naast het treinstation is namelijk een klein busstation gevestigd waar bussen vanuit de hele omgeving stoppen.

In Berlijn aankomen met de trein

Berlijn is een wereldstad waar verleden en heden bij elkaar komen. Zo staat de Brandenburger Tor symbool voor de verdeelde stad van na de oorlog, terwijl de vele hippe kunstenaarswijken het Berlijn van vandaag de dag laten zien. De trein Bad Bentheim Berlijn komt aan op Berlin Hauptbahnhof. Dit hypermoderne station verwerkt al gauw zo'n 300.000 passagiers per dag. Onder het treinstation zit een halte van de U-Bahn, de ondergrondse metro van Berlijn. Met dit vervoermiddel kan men de hele stad doorreizen. De bovengrondse S-Bahn (een combinatie tussen een trein en metro) is met 15 verschillende lijnen ook een populair vervoermiddel in de stad Berlijn.

Reistips: treinen van Bad Bentheim tot Berlijn

Reis eenvoudig met de trein naar Berlijn. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Bad Bentheim naar Berlijn te reizen.
FAQs
Voordelige treintickets van Bad Bentheim naar Berlijn zijn al verkrijgbaar vanaf € 18, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste treinkaartje te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Als je je enkele reis treinticketsprijs wilt reserveren in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de tren van Bad Bentheim naar Berlijn gemiddeld € 31  kost.
Je moet erop rekenen ongeveer 424 km  af te leggen tussen Bad Bentheim en Berlijn per trein.
De reisduur per trein van Bad Bentheim naar Berlijn kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 3 h 42 min.

Het meest populaire treinstation voor reizigers uit Bad Bentheim is Bad Bentheim. In Berlijn is het meest populaire treinstation onder reizigers Berlin Hbf.

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Bad Bentheim en reizen ongeveer 1.4 km van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Berlin Hbf en moeten ongeveer 5.6 km reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Berlijn.

Als je een tren neemt van Bad Bentheim naar Berlijn, biedt Deutsche Bahn, Deutsche Bahn with connection of FlixTrain de beste manier om snel naar Berlijn te gaan. Je kunt ook alle mogelijke treinreisaanbieders checken die vervoersdiensten aanbieden van Bad Bentheim naar Berlijn en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Als je naar een directe tren zoekt vanaf Bad Bentheim naar Berlijn, overweeg dan te reizen met Deutsche Bahn. Non-stop treindiensten geven je meestal meer gemak en besparen je tijd, zodat je eerder op je bestemming bent. Dus het is de moeite waard om dit te doen als je je treintickets boekt.
Een vroegste tren vertrekkend vanaf Bad Bentheim naar Berlijn vertrekt om 05: 21. Een laatste tren vertrekkend vanaf Bad Bentheim naar Berlijn vertrekt om 21: 56. Je vindt de recentste Bad Bentheim naar Berlijn tren dienstregeling op Omio en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
Als je een treintickets tussen Bad Bentheim en Berlijn gaat reserveren in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 31 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je tren vooruit koopt voor de beste prijzen. Treintickets tussen Bad Bentheim en Berlijn zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Berlijn, reizen ook vaak naar Amsterdam, Praag of Parijs. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Berlijn en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Bad Bentheim naar Berlijn zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Bad Bentheim naar Berlijn te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Berlijn vanaf Bad Bentheim. Check Omio voor de beste beschikbare treinverbindingen van Bad Bentheim naar Berlijn en koop je voordelige treintickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Bad Bentheim
Berlijn

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal