Trein van Barcelona naar Calafell

De goedkoopste treinreizen Van Barcelona Naar Calafell

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Goedkoopst

-

Gemiddelde

9

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Renfe Viajeros
20:54Barcelona-paseo De Gracia (apd1u07 22:01Calafell
1 overstap
Vind prijzen
Renfe Viajeros
21:24Barcelona-paseo De Gracia (apd8u52 06:16Calafell
1 overstap
Vind prijzen
Renfe Viajeros
18:58Barcelona-paseo De Gracia (apd1u04 20:02Calafell
0 overstappen
91Enkele reis

Treintijden & routes Barcelona naar Calafell

Treinen weergeven voor morgen, donderdag 2 februari
Renfe Viajeros
18:58Barcelona-paseo De Gracia (apd1u04 20:02Calafell
0 overstappen
Renfe Viajeros
20:54Barcelona-paseo De Gracia (apd1u07 22:01Calafell
1 overstap
Renfe Viajeros
21:24Barcelona-paseo De Gracia (apd8u52 06:16Calafell
1 overstap

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
02 feb.
vr
03 feb.
za
04 feb.
zo
05 feb.
ma
06 feb.
di
07 feb.
wo
08 feb.

De snelste treinen Van Barcelona Naar Calafell

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Snelste reis

1 u 4 m

Gemiddelde

3 u 41 m

Treinen per dag

3

Afstand busreis

54 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Barcelona naar Calafell rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Renfe Viajeros
18:58Barcelona-paseo De Gracia (apd1u04 20:02Calafell
0 overstappen
91Enkele reis
Renfe Viajeros
20:54Barcelona-paseo De Gracia (apd1u07 22:01Calafell
1 overstap
Vind prijzen
Renfe Viajeros
21:24Barcelona-paseo De Gracia (apd8u52 06:16Calafell
1 overstap
Vind prijzen

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Barcelona naar Calafell

distanceAfstand53 km
priceGemiddelde treinticketprijs€ 4
frequencyFrequentie4 per dag
changesDirecte verbindingenJa, 1 directe reis met de trein per dag
carriersTreinmaatschappijenRenfe

Bij treinreizen van Barcelona naar Calafell leg je 53 km af, met onze reispartners zoals Renfe. Normaal gesproken gaan er er zijn 4 treinreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 4 ligt, vind je het goedkoopste treinticket al voor € 1. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Barcelona Sants en arriveren in Calafell.

Treinreisaanbieders: Renfe van Barcelona naar Calafell

Vind de beste route van Barcelona naar Calafell met Omio-partners als Renfe voor reis met de trein! Bij Omio vind je de beste deals, dienstregelingen en tickets, zodat je de voor jou meest betaalbare route kunt boeken.

Renfe

Renfe is de nationale aanbieder van reizen met de trein in Spanje. Het bedrijf vervoert die vracht en passagiers over het uitgebreide spoorwegnet van Spanje en op internationale routes naar het naburige Frankrijk en Portugal. Renfe heeft een breed scala aan tickettypes die bij je budget passen, zoals de Basic, Elige en Premium. Renfe biedt ook kortingskaarten zoals de Renfe Gold Card en +Renfe Youth Card 50 voor gekwalificeerde reizigers. Je kunt deze spaaraanbiedingen en kortingskaarten op Omio gebruiken bij het boeken van je reis van Barcelona naar Calafell. Renfe heeft een enorme vloot van treinreizen met verschillende niveaus van comfort, voorzieningen en snelheid. De Renfe AVE- treinreizen rijden op hoge snelheid en doen de langeafstandsroutes, Alvia- treinreizen rijden op hoge snelheid en normale snelheid op binnenlandse routes, Altaria bedient binnenlandse routes naar Zuid-Spanje, Euromed biedt binnenlandse routes langs de kust van de Middellandse Zee, Avant- treinreizen rijden op regionale woon-werkroutes en Trenhotel biedt nachtroutes met de trein aan.

Reistips: treinen van Barcelona tot Calafell

Reistips: Reis eenvoudig met de trein naar Calafell. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Barcelona naar Calafell te reizen.
FAQs
Treintickets van Barcelona naar Calafell hoeven niet meer dan € 1 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Met Omio vind je de beste prijs voor treintickets van Barcelona naar Calafell.
Als je je treintickets in de komende week wilt boeken, kun je voor een enkele reis van Barcelona naar Calafell met de trein een gemiddelde prijs verwachten van € 4.
De afstand van Barcelona naar Calafell per trein bedraagt ongeveer 53 km.
De reisduur met de trein van Barcelona naar Calafell kan variëren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. De gemiddelde reisduur bedraagt echter 1 u 4 min.

Voordat je je reis van Barcelona naar Calafell gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de trein reizen vanuit Barcelona vanaf Barcelona Sants vertrekken en in Calafell aankomen op Calafell.

De meeste mensen pakken de trein vanaf Barcelona Sants, wat op ongeveer 2.6 km van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Calafell, dat op 1.3 km van het stadscentrum ligt.

Omio werkt met veel reispartners om je een goede service te bieden. Op de route van Barcelona naar Calafell kun je de trein nemen van Renfe. Bekijk ook zeker alle andere treinreisaanbieders die vervoer bieden op de route van Barcelona naar Calafell om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Gemiddeld er zijn 4 treinreizen per dag van Barcelona naar Calafell. De vertrektijden van de trein op weekenden en feestdagen kunnen afwijken.
Een eerste Barcelona naar Calafell de trein vertrekt om 06: 24   en een laatste de trein van Barcelona naar Calafell vertrekt om 21: 24. Check de laatst bijgewerkte Barcelona naar Calafell de trein dienstregeling op Omio en vind de beste tijd om naar je bestemming te reizen.
Over het algemeen raden we aan tickets voor treinreizen van te voren te bestellen, want dan krijg je de beste prijs bij treinmaatschappijen die deze reis aanbieden. Als je je treintickets van Barcelona naar Calafell binnen de komende 7 dagen gaat boeken, betaal je gemiddeld € 4 voor een enkeltje. Bestel voor de beste prijzen voor deze reis je treintickets van Barcelona naar Calafell een paar maanden van tevoren.
Veel van onze klanten die een reis naar Calafell per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Zaragoza, Tarragona of Lerida. Check Omio voor de beste verbindingen van Calafell naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Meer reisopties per trein van Barcelona naar Calafell

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

HomeTreinenTrein van Barcelona naar Calafell

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal