Trein van Barcelona naar Castellón de la Plana

De goedkoopste treinreizen Van Barcelona Naar Castellón de la Plana

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Goedkoopst

61

Gemiddelde

64

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
18:15Barcelona Sants1u58 20:13Castellón De La Plana
0 overstappen
611Enkele reis
goedkoopste
16:10Barcelona Sants1u58 18:08Castellón De La Plana
0 overstappen
611Enkele reis
goedkoopste
08:15Barcelona Sants1u58 10:13Castellón De La Plana
0 overstappen
611Enkele reis
2e goedkoopste
10:15Barcelona Sants1u58 12:13Castellón De La Plana
0 overstappen
731Enkele reis

Treintijden & routes Barcelona naar Castellón de la Plana

Treinen weergeven voor morgen, maandag 15 augustus
08:15Barcelona Sants1u58 10:13Castellón De La Plana
0 overstappen
10:15Barcelona Sants1u58 12:13Castellón De La Plana
0 overstappen
16:10Barcelona Sants1u58 18:08Castellón De La Plana
0 overstappen
18:15Barcelona Sants1u58 20:13Castellón De La Plana
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
15 aug.
di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.

De snelste treinen Van Barcelona Naar Castellón de la Plana

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Snelste reis

1 u 58 m

Gemiddelde

1 u 58 m

Treinen per dag

4

Afstand busreis

242 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Barcelona naar Castellón de la Plana rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
10:15Barcelona Sants1u58 12:13Castellón De La Plana
0 overstappen
731Enkele reis
snelste
18:15Barcelona Sants1u58 20:13Castellón De La Plana
0 overstappen
611Enkele reis
snelste
16:10Barcelona Sants1u58 18:08Castellón De La Plana
0 overstappen
611Enkele reis
snelste
08:15Barcelona Sants1u58 10:13Castellón De La Plana
0 overstappen
611Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Barcelona naar Castellón de la Plana

distanceAfstand242 km
durationGemiddelde treinduur1 h 58 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 36
frequencyTren frequentie2 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 2 directe treinen per dag
carriersTreinmaatschappijenRenfe Euromed, Renfe Regional Expres, Renfe, Renfe Intercity, Renfe Torre del Oro of Renfe ALVIA

Met treinen van Barcelona naar Castellón de la Plana leg je reis 242 km af wat gemiddeld 1 h 58 min duurt bij onze reispartners zoals Renfe Euromed, Renfe Regional Expres, Renfe, Renfe Intercity, Renfe Torre del Oro of Renfe ALVIA. Normaalgesproken zijn er er zijn 2 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 25 krijgen, maar een gemiddeld treinticket is € 36. Reizigers vertrekken het vaakst van Barcelona Sants en arriveren in Castellón De La Plana.

Treinreisaanbieders: Renfe van Barcelona naar Castellón de la Plana

Je kunt reizen met een tren van Barcelona naar Castellón de la Plana met Renfe voor slechts € 25. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

Renfe

Renfe is de nationale tren operator van Spanje en biedt een groot aantal binnenlandse routes en internationale routes naar Frankrijk en Portugal. Renfe staat bekend om zijn reeks tickettypes die bij ieders budget passen, zoals de Basic-, Elige- en premiumtickets. Renfe heeft ook kortingskaarten voor gekwalificeerde reizigers, zoals de Renfe Gold Card en +Renfe Youth Card 50, die je kunt gebruiken op Omio. Als je met Renfe rijdt, kun je een indrukwekkende vloot van treinen verwachten met verschillende niveaus van comfort, voorzieningen en tijd die nodig is om naar je bestemming te reizen. Deze typen tren omvatten Renfe AVE voor langeafstandsroutes met hoge snelheid, Alvia en Altaria voor binnenlandse routes in delen van Spanje, Euromed voor routes langs de prachtige Middellandse-Zeekust, Avant-forens treinen en Trenhotel night treinen.

Reistips: treinen van Barcelona tot Castellón de la Plana

Reis eenvoudig met de trein naar Castellón de la Plana. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Barcelona naar Castellón de la Plana te reizen.
FAQs
Treintickets van Barcelona naar Castellón de la Plana zijn al verkrijgbaar vanaf € 25 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
De tren prijs tussen Barcelona en Castellón de la Plana is gemiddeld € 36  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende 7 dagen.
Je moet erop rekenen ongeveer 242 km  af te leggen tussen Barcelona en Castellón de la Plana per trein.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Barcelona naar Castellón de la Plana per trein is 1 h 58 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare tren van Barcelona naar Castellón de la Plana.

Voordat je je trip van Barcelona naar Castellón de la Plana gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Barcelona, vertrekken van Barcelona Sants en op Castellón De La Plana aankomen in Castellón de la Plana.

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun treinen op Barcelona Sants en moeten ongeveer 2.6 km reizen vanaf het stadscentrum om naar dit treinstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Castellón de la Plana arriveren het meest op Castellón De La Plana en moeten circa 3.1 km reizen vanaf dit treinstation naar het stadscentrum.

Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Barcelona naar Castellón de la Plana, kun je vertrouwen op Renfe Euromed, Renfe Regional Expres, Renfe, Renfe Intercity, Renfe Torre del Oro of Renfe ALVIA om snel naar Castellón de la Plana te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke treinmaatschappijen voor de reis van Barcelona naar Castellón de la Plana te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Ja, er zijn 2 directe treinen per dag tussen Barcelona en Castellón de la Plana, en je kunt een directe tren vinden voor deze reis met Renfe Alvia, Renfe Intercity, Renfe Euromed of Renfe Regional Expres  op Omio. Het loont de moeite goed te kijken wat voor treintickets je gaat aanschaffen omdat diensten zonder stops meer gemak bieden en tijd besparen om jou sneller op je bestemming te krijgen.
Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Barcelona naar Castellón de la Plana is 2 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Een eerste Barcelona naar Castellón de la Plana tren vertrekt om 07: 05   en een laatste tren van Barcelona naar Castellón de la Plana vertrekt om 18: 15. Check de laatst bijgewerkte Barcelona naar Castellón de la Plana tren schema op Omio en vind de beste tijd om naar je bestemming te reizen.
Let een paar maanden van te voren op wanneer deze treintickets voor deze in de verkoop gaan.
Veel van onze klanten die een reis naar Castellón de la Plana per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Madrid, Valencia of Alicante. Check Omio voor de beste verbindingen van Castellón de la Plana naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Barcelona naar Castellón de la Plana zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Barcelona naar Castellón de la Plana te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per trein van Barcelona naar Castellón de la Plana te reizen. Omio kan de beste treinverbindingen van Barcelona naar Castellón de la Plana vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Barcelona
Castellón de la Plana

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal