Trein van Barcelona naar Rijsel

De goedkoopste treinreizen Van Barcelona Naar Rijsel

Tijden en prijzen weergeven voor 28 jun.

Goedkoopst

-

Gemiddelde

-

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Renfe SNCF
09:10Barcelona-sants6u39 15:49Lille Europe
2 overstappen
Vind prijzen

Treintijden & routes Barcelona naar Rijsel

Treinen weergeven voor morgen, dinsdag 28 juni
Renfe SNCF
09:10Barcelona-sants6u39 15:49Lille Europe
2 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
28 jun.
wo
29 jun.
do
30 jun.
vr
01 jul.
za
02 jul.
zo
03 jul.
ma
04 jul.
di
05 jul.
wo
06 jul.
do
07 jul.
vr
08 jul.
za
09 jul.
zo
10 jul.
ma
11 jul.
di
12 jul.
wo
13 jul.
do
14 jul.
vr
15 jul.
za
16 jul.
zo
17 jul.
ma
18 jul.

De snelste treinen Van Barcelona Naar Rijsel

Tijden en prijzen weergeven voor 28 jun.

Snelste reis

6 u 39 m

Gemiddelde

6 u 39 m

Treinen per dag

1

Afstand busreis

1030 km

Het is lastig om van Barcelona naar Rijsel te reizen zonder minstens 2 overstappen.

Renfe SNCF
09:10Barcelona-sants6u39 15:49Lille Europe
2 overstappen
Vind prijzen

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Barcelona naar Rijsel

distanceAfstand1030 km
frequencyTren frequentie1 per dag
changesDirecte trenNee
carriersTreinreisaanbiedersRenfe SNCF

Met treinen van Barcelona naar Rijsel leg je reis 1030 km af met onze reispartners zoals Renfe SNCF. Normaalgesproken zijn er er is 1 een tren diensten per dag, inclusief directe diensten. Reizigers vertrekken het vaakst van Barcelona Sants en arriveren in Lille Flandres.

Treinreisaanbieders: Renfe-SNCF van Barcelona naar Rijsel

Reis met treinen van Barcelona naar Rijsel met Renfe-SNCF op Omio. Bij het vergelijken van dienstregelingen en tickets laten we je ook andere opties zien met meerdere aansluitingen of andere reisopties, indien beschikbaar.

Renfe-SNCF

Tickets voor een Renfe-SNCF van Barcelona naar Rijsel zijn online verkrijgbaar op Omio. We helpen je om je perfecte met een Renfe-SNCF van Barcelona naar Rijsel op één plek te vergelijken en te boeken. Als je specifiek op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste tren, kunt je alle actuele dienstregelingen en treintickets van Renfe-SNCF vinden op Omio. Voor de met de tren kun je ook relevante reisinformatie van Renfe-SNCF bekijken, zoals bagagebeleid en voorzieningen aan boord, afhankelijk van het tarief van de klasse. Zoek je ideale vertrek- en aankomsttijden voor deze tren, vergelijk dan de snelste tren van Barcelona naar Rijsel evenals de goedkoopste ticketprijzen die beschikbaar zijn, en koop het beste ticket dat aan je behoeften voldoet bij Renfe-SNCF. Als je tickets koopt in de Omio-app, kun je snel zien of het ticket voor trein bij Renfe-SNCF beschikbaar is als mobiel ticket, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen. Je bent dan klaar om aan je vlotte en ontspannende reis naar Rijsel te beginnen met Renfe-SNCF!

Renfe-SNCF Barcelona naar Rijsel tren informatie:

  • Gemiddelde duur: 15 h 27 min
  • Renfe-SNCF frequentie: 1 per dag

Reistips: treinen van Barcelona tot Rijsel

Reis eenvoudig met de trein naar Rijsel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Barcelona naar Rijsel te reizen.
FAQs
Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Barcelona en Rijsel per trein ongeveer 1030 km  is.
The gemiddelde reistijd per trein van Barcelona naar Rijsel is 15 h 27 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je treintickets koopt van Barcelona naar Rijsel.

Voordat je instapt voor je reis per trein van Barcelona naar Rijsel is het heel fijn om te weten dat Barcelona Sants het meest populaire tren station is voor reizigers die van Barcelona vertrekken en dat Lille Flandres het meest populaire treinstation is voor reizigers die aankomen in Rijsel.

Passagiers nemen de tren het meest vanaf Barcelona Sants, wat ongeveer 2.6 km ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de tren op Lille Flandres, dat 1.6 km ligt van het stadscentrum.

Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Barcelona naar Rijsel, kun je vertrouwen op Renfe SNCF om snel naar Rijsel te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke treinreisaanbieders voor de reis van Barcelona naar Rijsel te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Gemiddeld, er is 1 een tren keer per dag van Barcelona naar Rijsel. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Een eerste tren voor deze reis vertrekt van Barcelona om 09: 10. Een laatste tren vertrekt van Barcelona om 14: 00. Check Omio voor de recentste tren schema van Barcelona naar Rijsel en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Rijsel, reizen ook vaak naar Parijs, Brussel of Londen. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Rijsel en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Je kunt je treintickets van Barcelona naar Rijsel zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Barcelona naar Rijsel tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Rijsel vanaf Barcelona. Check Omio voor de beste beschikbare treinverbindingen van Barcelona naar Rijsel en koop je voordelige treintickets vandaag nog!

Meer reisopties per trein van Barcelona naar Rijsel

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal