Trein van Barcelona naar Rome

De goedkoopste treinreizen Van Barcelona Naar Rome

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Goedkoopst

-

Gemiddelde

-

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Renfe SNCF
16:36Barcelona-sants52u50 21:26Roma Termini
3 overstappen
Vind prijzen

Treintijden & routes Barcelona naar Rome

Treinen weergeven voor morgen, donderdag 18 augustus
Renfe SNCF
16:36Barcelona-sants52u50 21:26Roma Termini
3 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.
ma
05 sep.
di
06 sep.
wo
07 sep.

De snelste treinen Van Barcelona Naar Rome

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Snelste reis

2d 4 u 50 m

Gemiddelde

2d 4 u 50 m

Treinen per dag

1

Afstand busreis

859 km

Het is lastig om van Barcelona naar Rome te reizen zonder minstens 3 overstappen.

Renfe SNCF
16:36Barcelona-sants52u50 21:26Roma Termini
3 overstappen
Vind prijzen

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig in Rome?

bekijk op de kaart

Populaire hotels

Meer bekijken

Volledige huizen en appartementen

Meer bekijken

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Vertrektijden trein: trein van Barcelona naar Rome

distanceAfstand859 km
frequencyTren frequentie1 per dag
changesDirecte trenNee
carriersTreinreisaanbiedersRenfe SNCF

Met treinen van Barcelona naar Rome leg je reis 859 km af met onze reispartners zoals Renfe SNCF. Normaalgesproken zijn er er is 1 een tren diensten per dag, inclusief directe diensten. Reizigers vertrekken het vaakst van Barcelona Sants en arriveren in Roma Termini.

Treinmaatschappijen: Renfe-SNCF van Barcelona naar Rome

Vind de beste tussen Barcelona en Rome met Renfe-SNCF. Dienstregelingen en prijzen vergelijken en de meest betaalbaar boeken was nog nooit zo eenvoudig met meer dan 1000 reisaanbieders op Omio.

Renfe-SNCF

Maak je plannen om tussen Barcelona en Rome te reizen? Waarom neem je geen tren met Renfe-SNCF? Omio kan je actuele tijden, tickets, reisinformatie (zoals bagagebeleid en aangeboden voorzieningen aan boord) en prijzen voor de tren van Renfe-SNCF laten zien, zodat je de beste deals kunt vinden voor Barcelona naar Rome allemaal op één plek. Met de tren van Renfe-SNCF kun je van Barcelona naar Rome verwachten te reizen. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar treinen van Barcelona naar Rome, kunt je snel zien of het ticket van Renfe-SNCF een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan reizen. Zodra je je perfecte enkele reis voor de tren tussen Barcelona en Rome van Renfe-SNCF hebt gevonden, boek je je goedkope ticket voor de trein snel en gemakkelijk online op Omio of in de Omio-app, zodat je kunt gaan genieten van je aanstaande reis!

Renfe-SNCF van Barcelona naar Rome tren, informatie:

  • Gemiddelde duur: 48 h 50 min
  • Renfe-SNCF frequentie: 1 per dag

Reistips: treinen van Barcelona tot Rome

Reis eenvoudig met de trein naar Rome. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Barcelona naar Rome te reizen.
FAQs
Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Barcelona en Rome per trein ongeveer 859 km  is.
The gemiddelde reistijd per trein van Barcelona naar Rome is 52 h 50 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je treintickets koopt van Barcelona naar Rome.

Als je per trein van Barcelona naar Rome reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Barcelona vertrekken van Barcelona Sants en dat de meeste mensen in Rome uitstappen op Roma Termini.

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Barcelona Sants en reizen ongeveer 2.6 km van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Roma Termini en moeten ongeveer 2.6 km reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Rome.

Voor de beste tren van Barcelona naar Rome, kun je terecht bij de volgende treinreisaanbieders: Renfe SNCF. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen te checken met vervoersdiensten van Barcelona naar Rome om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Barcelona naar Rome is 1 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Een eerste tren voor deze reis vertrekt van Barcelona om 16: 36. Een laatste tren vertrekt van Barcelona om 16: 36. Check Omio voor de recentste tren schema van Barcelona naar Rome en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Voor veel van onze klanten die per trein van Barcelona naar Rome reizen, is Rome niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Rome die een bezoek waard zijn, zijn Milaan, Florence of Parijs. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!
Als je per trein wilt reizen van Barcelona naar Rome met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Barcelona en Rome, zowel vooraf als tijdens je reis.
Reizen van Barcelona naar Rome zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Barcelona naar Rome.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Barcelona
Rome

Meer reisopties per trein van Barcelona naar Rome

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

Reis per trein, bus of vliegtuig naar populaire bestemmingen

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal