Trein van Barcelona naar Roses

De goedkoopste treinreizen Van Barcelona Naar Roses

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Goedkoopst

12

Gemiddelde

34

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Renfe
19:07Barcelona2u47 21:54Roses
0 overstappen
121Enkele reis
Renfe AVE
11:45Barcelona0u55 12:40Roses
0 overstappen
171Enkele reis
Renfe
20:40Barcelona0u55 21:35Roses
0 overstappen
241Enkele reis
SNCF | TGV INOUI
13:32Barcelona3u15 16:47Roses
0 overstappen
821Enkele reis

Treintijden & routes Barcelona naar Roses

Treinen weergeven voor morgen, donderdag 2 februari
Renfe AVE
11:45Barcelona0u55 12:40Roses
0 overstappen
SNCF | TGV INOUI
13:32Barcelona3u15 16:47Roses
0 overstappen
Renfe
19:07Barcelona2u47 21:54Roses
0 overstappen
Renfe
20:40Barcelona0u55 21:35Roses
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
02 feb.
vr
03 feb.
za
04 feb.
zo
05 feb.
ma
06 feb.
di
07 feb.
wo
08 feb.
do
09 feb.
vr
10 feb.
za
11 feb.
zo
12 feb.
ma
13 feb.
di
14 feb.
wo
15 feb.
do
16 feb.
vr
17 feb.
za
18 feb.
zo
19 feb.
ma
20 feb.
di
21 feb.
wo
22 feb.

De snelste treinen Van Barcelona Naar Roses

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Snelste reis

55 m

Gemiddelde

1 u 58 m

Treinen per dag

4

Afstand busreis

129 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Barcelona naar Roses rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Renfe
20:40Barcelona0u55 21:35Roses
0 overstappen
241Enkele reis
Renfe AVE
11:45Barcelona0u55 12:40Roses
0 overstappen
171Enkele reis
Renfe
19:07Barcelona2u47 21:54Roses
0 overstappen
121Enkele reis
SNCF | TGV INOUI
13:32Barcelona3u15 16:47Roses
0 overstappen
821Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Barcelona naar Roses

distanceAfstand128 km
durationGemiddelde reistijd met de trein55 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 13
changesDirecte verbindingenJa
carriersTreinmaatschappijenRenfe AVE of Renfe

Bij treinreizen van Barcelona naar Roses leg je 128 km af, wat bij onze reispartners zoals Renfe AVE of Renfe gemiddeld 55 min duurt. Er zijn directe treinen beschikbaar. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 12 krijgen, maar gemiddeld kost een treinticket € 13.

Treinmaatschappijen: Renfe en AVE van Barcelona naar Roses

Vind de beste treinreizen van Barcelona naar Roses met Omio-reispartners als Renfe en AVE, al vanaf € 12. We kunnen de beste deals voor je vinden door de ideale reis te vergelijken en voor je te boeken.

AVE
Renfe

Reis comfortabel van Barcelona naar Roses met AVE, Renfes treinreizen met hoge snelheid. Wanneer je reist met de trein van Barcelona naar Roses, bedraagt de afstand 128 km en betaal je mogelijk slechts € 17. Bekijk alle AVE-dienstregelingen voor de trein en vind het goedkoopste ticket voor je reis van Barcelona naar Roses op Omio!

Renfe is de belangrijkste spoorwegmaatschappij in Spanje en biedt een breed scala aan AVE-tickets die binnen een strak budget passen, zoals Promo, Promo+ en Flexible. Renfe biedt ook kortingskaarten, zoals de Gold Card en de + Renfe Youth 50 Card, die je kunt toevoegen bij het boeken van je Renfe AVE-ticket bij Omio.

De Renfe AVE- treinreizen behoren tot de snelste ter wereld, met een snelheid van 310 km/u op bepaalde routes, en de AVE verbindt de belangrijkste steden van het land in slechts een paar uur en biedt comfort en flexibiliteit op lange en middellange afstanden. Alle AVE- treinreizen hebben een restaurant, wifi, toiletten en entertainment aan boord. Wanneer je je ticket op Omio boekt, bieden we je de mogelijkheid om de stoel te kiezen die het beste bij je past.

Renfe is de nationale aanbieder van reizen met de trein in Spanje. Het bedrijf vervoert die vracht en passagiers over het uitgebreide spoorwegnet van Spanje en op internationale routes naar het naburige Frankrijk en Portugal. Renfe heeft een breed scala aan tickettypes die bij je budget passen, zoals de Basic, Elige en Premium. Renfe biedt ook kortingskaarten zoals de Renfe Gold Card en +Renfe Youth Card 50 voor gekwalificeerde reizigers. Je kunt deze spaaraanbiedingen en kortingskaarten op Omio gebruiken bij het boeken van je reis van Barcelona naar Roses. Renfe heeft een enorme vloot van treinreizen met verschillende niveaus van comfort, voorzieningen en snelheid. De Renfe AVE- treinreizen rijden op hoge snelheid en doen de langeafstandsroutes, Alvia- treinreizen rijden op hoge snelheid en normale snelheid op binnenlandse routes, Altaria bedient binnenlandse routes naar Zuid-Spanje, Euromed biedt binnenlandse routes langs de kust van de Middellandse Zee, Avant- treinreizen rijden op regionale woon-werkroutes en Trenhotel biedt nachtroutes met de trein aan.

Reistips: treinen van Barcelona tot Roses

Reistips: Reis eenvoudig met de trein naar Roses. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Barcelona naar Roses te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Roses naar Barcelona te reizen is per trein, met een prijs van slechts € 12, zeker als je ruim van tevoren boekt.
In de komende 7 dagen kun je erop rekenen gemiddeld € 13  te betalen voor een ticket voor de trein.
De afstand van Barcelona naar Roses per trein bedraagt ongeveer 128 km.
De gemiddelde reistijd met de trein van Barcelona naar Roses is 55 min. Maar de reistijd kan in het weekend en op feestdagen toenemen, dus houd daar rekening mee als je treintickets van Barcelona naar Roses koopt.
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met de trein van Barcelona naar Roses te brengen. Op de route naar Roses vanuit Barcelona kun je reizen met Renfe AVE of Renfe. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen te bekijken voor de route van Barcelona naar Roses, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Ja, er zijn directe treinreizen van Barcelona naar Roses, en jij kunt een directe de trein voor deze reis vinden bij Renfe  op Omio. Het is goed om erop te letten wanneer je gaat boeken voor je treintickets omdat non-stopdiensten je meestal sneller op je bestemming brengen en meer gemak leveren.
Een eerste de trein van Barcelona naar Roses vertrekt om 19: 07   en een laatste de trein voor deze vertrekt om 19: 07. Op Omio vind je de recentste dienstregeling de trein van Barcelona naar Roses dienstregeling om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
De prijs van een treintickets enkele reis van Barcelona naar Roses kost gemiddeld € 13 als je de komende week gaat boeken. We raden je aan om je tickets op tijd te boeken, want dan krijg je de beste prijs voor treinreizen bij de verschillende treinmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken kun je treintickets van Barcelona naar Roses een paar maanden van te voren boeken.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Roses, reizen ook vaak naar Parijs, Perpignan of Toulouse. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Roses en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Meer reisopties per trein van Barcelona naar Roses

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

HomeTreinenTrein van Barcelona naar Roses

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal