Trein van Barcelona naar Sils

De goedkoopste treinreizen Van Barcelona Naar Sils

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Goedkoopst

7

Gemiddelde

7

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Renfe
17:32Barcelona1u02 18:34Sils
0 overstappen
71Enkele reis
Renfe
19:07Barcelona1u37 20:44Sils
0 overstappen
71Enkele reis

Treintijden & routes Barcelona naar Sils

Treinen weergeven voor morgen, donderdag 2 februari
Renfe
17:32Barcelona1u02 18:34Sils
0 overstappen
Renfe
19:07Barcelona1u37 20:44Sils
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
02 feb.
vr
03 feb.
za
04 feb.
zo
05 feb.
ma
06 feb.
di
07 feb.
wo
08 feb.
do
09 feb.
vr
10 feb.
za
11 feb.
zo
12 feb.
ma
13 feb.
di
14 feb.
wo
15 feb.
do
16 feb.
vr
17 feb.
za
18 feb.
zo
19 feb.
ma
20 feb.
di
21 feb.
wo
22 feb.

De snelste treinen Van Barcelona Naar Sils

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Snelste reis

1 u 2 m

Gemiddelde

1 u 19 m

Treinen per dag

2

Afstand busreis

67 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Barcelona naar Sils rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Renfe
17:32Barcelona1u02 18:34Sils
0 overstappen
71Enkele reis
Renfe
19:07Barcelona1u37 20:44Sils
0 overstappen
71Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Barcelona naar Sils

distanceAfstand67 km
durationGemiddelde reistijd met de trein1 u 37 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 8
changesDirecte verbindingenJa
carriersTreinreisaanbiedersRenfe

Bij treinreizen van Barcelona naar Sils leg je 67 km af, wat bij onze reispartners zoals Renfe gemiddeld 1 u 37 min duurt. Er zijn directe treinen beschikbaar. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 7 krijgen, maar gemiddeld kost een treinticket € 8. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Barcelona Sants en arriveren in Sils.

Treinmaatschappijen: Renfe van Barcelona naar Sils

Voor slechts € 7 kun je met de trein van Barcelona naar Sils reizen via de diensten van Renfe. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die voor deze reis beschikbaar zijn.

Renfe

Renfe is de nationale aanbieder van reizen met de trein in Spanje. Het bedrijf vervoert die vracht en passagiers over het uitgebreide spoorwegnet van Spanje en op internationale routes naar het naburige Frankrijk en Portugal. Renfe heeft een breed scala aan tickettypes die bij je budget passen, zoals de Basic, Elige en Premium. Renfe biedt ook kortingskaarten zoals de Renfe Gold Card en +Renfe Youth Card 50 voor gekwalificeerde reizigers. Je kunt deze spaaraanbiedingen en kortingskaarten op Omio gebruiken bij het boeken van je reis van Barcelona naar Sils. Renfe heeft een enorme vloot van treinreizen met verschillende niveaus van comfort, voorzieningen en snelheid. De Renfe AVE- treinreizen rijden op hoge snelheid en doen de langeafstandsroutes, Alvia- treinreizen rijden op hoge snelheid en normale snelheid op binnenlandse routes, Altaria bedient binnenlandse routes naar Zuid-Spanje, Euromed biedt binnenlandse routes langs de kust van de Middellandse Zee, Avant- treinreizen rijden op regionale woon-werkroutes en Trenhotel biedt nachtroutes met de trein aan.

Reistips: treinen van Barcelona tot Sils

Reistips: Reis eenvoudig met de trein naar Sils. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Barcelona naar Sils te reizen.
FAQs
De goedkoopste treintickets van Barcelona naar Sils zijn € 7. De prijs hangt wel af van hoe ver van tevoren je je tickets voor je reis van Barcelona naar Sils boekt. Als je zo veel mogelijk geld wilt besparen, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken. Omio kan je daarbij helpen!
Als je in de komende 7 dagen treinticketprijs voor een enkele reis wilt reserveren, kun je erop rekenen dat de trein van Barcelona naar Sils gemiddeld € 8  kost.
De afstand van Barcelona naar Sils per trein bedraagt ongeveer 67 km.
De reisduur met de trein van Barcelona naar Sils kan variëren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. De gemiddelde reisduur bedraagt echter 1 u 37 min.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de trein van Barcelona naar Sils reizen, vertrekken in Barcelona vanaf Barcelona Sants en stappen in Sils uit op Sils.

De meeste mensen pakken de trein vanaf Barcelona Sants, wat op ongeveer 2.6 km van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Sils, dat op 181 m van het stadscentrum ligt.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met de trein van Barcelona naar Sils te brengen. Op de route naar Sils vanuit Barcelona kun je reizen met Renfe. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinreisaanbieders te bekijken voor de route van Barcelona naar Sils, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Als je naar een directe de trein zoekt vanaf Barcelona naar Sils, overweeg dan te reizen met Renfe. Non-stop treinen geven je meestal meer gemak en besparen je tijd, zodat je eerder op je bestemming bent. Dus het is de moeite waard om dit te doen als je je treintickets boekt.
De trein die het vroegst vanaf Barcelona naar Sils vertrekt, gaat om 19: 07. De trein die het laatat Barcelona naar Sils vertrekt, gaat om 19: 07. Je vindt op Omio de recentste dienstregeling voor de trein van Barcelona naar Sils en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
Als je in de komende 7 dagen treintickets van Barcelona naar Sils gaat boeken, kosten je tickets enkele reis gemiddeld € 8. We raden je wel aan om voor reizen met de trein vroeg te reserveren als je de beste prijs wilt, want treintickets van Barcelona naar Sils zijn over het algemeen een paar maanden voor de geplande vertrekdatum al te koop.
Je trein trip van Barcelona naar Sils hoeft helemaal niet te eindigen in Sils. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Sils die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Gerona, Madrid of Figueres. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Gerona, Madrid of Figueres te gaan op Omio!

Meer reisopties per trein van Barcelona naar Sils

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

HomeTreinenTrein van Barcelona naar Sils

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal