Trein van Barcelona naar Tafalla

De goedkoopste treinreizen Van Barcelona Naar Tafalla

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Goedkoopst

41

Gemiddelde

53

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Renfe Intercity
17:45Barcelona3u20 21:05Tafalla
0 overstappen
411Enkele reis
Renfe Alvia
08:30Barcelona3u25 11:55Tafalla
0 overstappen
491Enkele reis
Renfe Alvia
08:15Barcelona3u40 11:55Tafalla
0 overstappen
561Enkele reis
Renfe Alvia
14:30Barcelona3u26 17:56Tafalla
0 overstappen
661Enkele reis

Treintijden & routes Barcelona naar Tafalla

Treinen weergeven voor morgen, donderdag 2 februari
Renfe Alvia
08:15Barcelona3u40 11:55Tafalla
0 overstappen
Renfe Alvia
08:30Barcelona3u25 11:55Tafalla
0 overstappen
Renfe Alvia
14:30Barcelona3u26 17:56Tafalla
0 overstappen
Renfe Intercity
17:45Barcelona3u20 21:05Tafalla
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
02 feb.
vr
03 feb.
za
04 feb.
zo
05 feb.
ma
06 feb.
di
07 feb.
wo
08 feb.

De snelste treinen Van Barcelona Naar Tafalla

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Snelste reis

3 u 20 m

Gemiddelde

3 u 27 m

Treinen per dag

4

Afstand busreis

341 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Barcelona naar Tafalla rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Renfe Intercity
17:45Barcelona3u20 21:05Tafalla
0 overstappen
411Enkele reis
Renfe Alvia
08:30Barcelona3u25 11:55Tafalla
0 overstappen
491Enkele reis
Renfe Alvia
14:30Barcelona3u26 17:56Tafalla
0 overstappen
661Enkele reis
Renfe Alvia
08:15Barcelona3u40 11:55Tafalla
0 overstappen
561Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Barcelona naar Tafalla

distanceAfstand341 km
durationGemiddelde reistijd met de trein3 u 20 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 48
frequencyFrequentie2 per dag
changesDirecte verbindingenJa, 1 directe reis met de trein per dag
carriersTreinmaatschappijenRenfe, Renfe Alvia, Renfe Intercity of Renfe AVE

Bij treinreizen van Barcelona naar Tafalla leg je 341 km af, wat bij onze reispartners zoals Renfe, Renfe Alvia, Renfe Intercity of Renfe AVE gemiddeld 3 u 20 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 2 treinreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 46 krijgen, maar gemiddeld kost een treinticket € 48. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Barcelona Sants en arriveren in Tafalla.

Treinreisaanbieders: Renfe en AVE van Barcelona naar Tafalla

Je kunt bij Renfe en AVE met de trein van Barcelona naar Tafalla reizen voor slechts € 46. Bij Omio zit je goed voor de beste prijs voor je route en zie je meteen duidelijk alle dienstregelingen.

AVE
Renfe

Reis comfortabel van Barcelona naar Tafalla met AVE, Renfes treinreizen met hoge snelheid. Wanneer je reist met de trein van Barcelona naar Tafalla, bedraagt de afstand 341 km en betaal je mogelijk slechts {{ cheapest_price }}. Bekijk alle AVE-dienstregelingen voor de trein en vind het goedkoopste ticket voor je reis van Barcelona naar Tafalla op Omio!

Renfe is de belangrijkste spoorwegmaatschappij in Spanje en biedt een breed scala aan AVE-tickets die binnen een strak budget passen, zoals Promo, Promo+ en Flexible. Renfe biedt ook kortingskaarten, zoals de Gold Card en de + Renfe Youth 50 Card, die je kunt toevoegen bij het boeken van je Renfe AVE-ticket bij Omio.

De Renfe AVE- treinreizen behoren tot de snelste ter wereld, met een snelheid van 310 km/u op bepaalde routes, en de AVE verbindt de belangrijkste steden van het land in slechts een paar uur en biedt comfort en flexibiliteit op lange en middellange afstanden. Alle AVE- treinreizen hebben een restaurant, wifi, toiletten en entertainment aan boord. Wanneer je je ticket op Omio boekt, bieden we je de mogelijkheid om de stoel te kiezen die het beste bij je past.

Informatie over AVE, Barcelona naar Tafalla met de trein:

  • Gemiddelde duur: 5 u 54 min
  • Frequentie van AVE: 2 per dag

Renfe is de nationale aanbieder van reizen met de trein in Spanje. Het bedrijf vervoert die vracht en passagiers over het uitgebreide spoorwegnet van Spanje en op internationale routes naar het naburige Frankrijk en Portugal. Renfe heeft een breed scala aan tickettypes die bij je budget passen, zoals de Basic, Elige en Premium. Renfe biedt ook kortingskaarten zoals de Renfe Gold Card en +Renfe Youth Card 50 voor gekwalificeerde reizigers. Je kunt deze spaaraanbiedingen en kortingskaarten op Omio gebruiken bij het boeken van je reis van Barcelona naar Tafalla. Renfe heeft een enorme vloot van treinreizen met verschillende niveaus van comfort, voorzieningen en snelheid. De Renfe AVE- treinreizen rijden op hoge snelheid en doen de langeafstandsroutes, Alvia- treinreizen rijden op hoge snelheid en normale snelheid op binnenlandse routes, Altaria bedient binnenlandse routes naar Zuid-Spanje, Euromed biedt binnenlandse routes langs de kust van de Middellandse Zee, Avant- treinreizen rijden op regionale woon-werkroutes en Trenhotel biedt nachtroutes met de trein aan.

Reistips: treinen van Barcelona tot Tafalla

Reistips: Reis eenvoudig met de trein naar Tafalla. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Barcelona naar Tafalla te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Tafalla naar Barcelona te reizen is per trein, met een prijs van slechts € 46, zeker als je ruim van tevoren boekt.
In de komende 7 dagen kun je erop rekenen gemiddeld € 48  te betalen voor een ticket voor de trein.
De afstand van Barcelona naar Tafalla per trein bedraagt ongeveer 341 km.
De reis met de trein van Barcelona naar Tafalla duurt gemiddeld 3 u 20 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in het weekend en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor treinreizen van Barcelona naar Tafalla.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de trein van Barcelona naar Tafalla reizen, vertrekken in Barcelona vanaf Barcelona Sants en stappen in Tafalla uit op Tafalla.

Reizigers die met de trein reizen, vertrekken vooral vanaf Barcelona Sants en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 2.6 km naar het treinstation in Tafalla af.

Als je de trein van Barcelona naar Tafalla, neemt biedt Renfe, Renfe Alvia, Renfe Intercity of Renfe AVE de beste manier om snel naar Tafalla te komen. Je kunt ook alle treinreisaanbieders bekijken die vervoersdiensten van Barcelona naar Tafalla aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Het gemiddelde aantal treinreizen dat per dag vertrekt vanaf Barcelona naar Tafalla is 2. De treinen kunnen afwijken in weekenden en op feestdagen.
Een eerste de trein van Barcelona naar Tafalla vertrekt om 08: 30   en een laatste de trein voor deze vertrekt om 08: 30. Op Omio vind je de recentste dienstregeling de trein van Barcelona naar Tafalla vertrektijden om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Als je in de komende 7 dagen treintickets van Barcelona naar Tafalla gaat boeken, kosten je tickets enkele reis gemiddeld € 48. We raden je wel aan om voor reizen met de trein vroeg te reserveren als je de beste prijs wilt, want treintickets van Barcelona naar Tafalla zijn over het algemeen een paar maanden voor de geplande vertrekdatum al te koop.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Tafalla, reizen ook vaak naar Pamplona, Madrid of Zaragoza. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Tafalla en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Meer reisopties per trein van Barcelona naar Tafalla

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

HomeTreinenTrein van Barcelona naar Tafalla

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal