Trein van Bern naar Antwerpen

De goedkoopste treinreizen Van Bern Naar Antwerpen

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

58

Gemiddelde

68

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn
08:36Bern10u37 19:13Antwerpen
0 overstappen
581Enkele reis
Deutsche Bahn
14:04Bern16u16 06:20Antwerpen
0 overstappen
781Enkele reis

Treintijden & routes Bern naar Antwerpen

Treinen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
Deutsche Bahn
08:36Bern10u37 19:13Antwerpen
0 overstappen
Deutsche Bahn
14:04Bern16u16 06:20Antwerpen
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.

De snelste treinen Van Bern Naar Antwerpen

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

10 u 37 m

Gemiddelde

13 u 26 m

Treinen per dag

2

Afstand busreis

524 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Bern naar Antwerpen rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn
08:36Bern10u37 19:13Antwerpen
0 overstappen
581Enkele reis
Deutsche Bahn
14:04Bern16u16 06:20Antwerpen
0 overstappen
781Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Bern naar Antwerpen

distanceAfstand524 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de trein12 u 3 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 78
frequencyFrequentie5 per dag
changesDirecte verbindingenNee
carriersTreinreisaanbiedersDeutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn

Bij treinreizen van Bern naar Antwerpen leg je reis 524 km af, wat bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn gemiddeld 12 u 3 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 5 treinreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 78 ligt, vind je het goedkoopste treinticket al voor € 68. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Bern, Bahnhof Postautostation en arriveren in Antwerp.

Treinreisaanbieders: Deutsche Bahn van Bern naar Antwerpen

Bij Omio koop je vanaf € 68 tickets voor de tren tussen Bern en Antwerpen bij Deutsche Bahn. Vind tijden en tickets voor de tren bij meer dan 1000 reisorganisaties, vergelijk de prijzen en boek de beste optie.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van tren in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Bern naar Antwerpen. DB gebruikt verschillende soorten treinen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treinen.

Reistips: treinen van Bern tot Antwerpen

Reis eenvoudig met de trein naar Antwerpen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Bern naar Antwerpen te reizen.
FAQs
De goedkoopste treintickets van Bern naar Antwerpen zijn € 68. De prijs hangt wel af van hoe ver van tevoren je je tickets voor je reis van Bern naar Antwerpen boekt. Als je zo veel mogelijk geld wilt besparen, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken. Omio kan je daarbij helpen!
Als je je treintickets in de komende week wilt boeken, kun je voor een enkele reis van Bern naar Antwerpen met de trein een gemiddelde prijs verwachten van € 78.
Met de trein van van Bern naar Antwerpen is ongeveer 524 km.
De gemiddelde reistijd met de trein van Bern naar Antwerpen is 12 u 3 min. Maar de reistijd kan in het weekend en op feestdagen toenemen, dus houd daar rekening mee als je treintickets van Bern naar Antwerpen koopt.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de trein van Bern naar Antwerpen reizen, vertrekken in Bern vanaf Bern, Bahnhof Postautostation en stappen in Antwerpen uit op Antwerp.

De meeste mensen pakken de trein vanaf Bern, Bahnhof Postautostation, wat op ongeveer 2.3 km van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Antwerp, dat op 7 m van het stadscentrum ligt.

Als je de trein van Bern naar Antwerpen, neemt biedt Deutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn de beste manier om snel naar Antwerpen te komen. Je kunt ook alle treinmaatschappijen bekijken die vervoersdiensten van Bern naar Antwerpen aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Gemiddeld er zijn 5 treinreizen per dag van Bern naar Antwerpen. De vertrektijden van de trein op weekenden en feestdagen kunnen afwijken.
Pak je iever vroeg in de ochtend treinreizen pakt van Bern naar Antwerpen? De trein dat het vroegst vertrekt, gaat om 08: 04. Als je liever nacht treinreizen van Bern naar Antwerpen hebt, neem je de trein dat het laatst vertrekt, om 22: 02. Omio toont jou een recentste de trein van Bern naar Antwerpen, zodat je de ideale vertrektijd voor deze reis kunt boeken.
Over het algemeen raden we aan tickets voor treinreizen van te voren te bestellen, want dan krijg je de beste prijs bij treinmaatschappijen die deze reis aanbieden. Als je je treintickets van Bern naar Antwerpen binnen de komende 7 dagen gaat boeken, betaal je gemiddeld € 78 voor een enkeltje. Bestel voor de beste prijzen voor deze reis je treintickets van Bern naar Antwerpen een paar maanden van tevoren.
Veel van onze klanten die een reis naar Antwerpen per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Brussel, Amsterdam of Parijs. Check Omio voor de beste verbindingen van Antwerpen naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Bern naar Antwerpen zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je de trein, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de de trein van Bern naar Antwerpen te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Het is goed mogelijk om van Bern naar Antwerpen te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Bern naar Antwerpen te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Bern
Antwerpen

Meer reisopties per trein van Bern naar Antwerpen

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal