Trein van Bern naar Den Haag

De goedkoopste treinreizen Van Bern Naar Den Haag

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

50

Gemiddelde

69

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn
08:04Bern9u02 17:06Den Haag
0 overstappen
501Enkele reis
Deutsche Bahn
02:36Bern10u30 13:06Den Haag
0 overstappen
501Enkele reis
Deutsche Bahn with connection
20:36Bern14u30 11:06Den Haag
0 overstappen
881Enkele reis
Deutsche Bahn
21:36Bern14u06 11:42Den Haag
0 overstappen
901Enkele reis

Treintijden & routes Bern naar Den Haag

Treinen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
Deutsche Bahn
02:36Bern10u30 13:06Den Haag
0 overstappen
Deutsche Bahn
08:04Bern9u02 17:06Den Haag
0 overstappen
Deutsche Bahn with connection
20:36Bern14u30 11:06Den Haag
0 overstappen
Deutsche Bahn
21:36Bern14u06 11:42Den Haag
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.

De snelste treinen Van Bern Naar Den Haag

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

9 u 2 m

Gemiddelde

12 u 2 m

Treinen per dag

4

Afstand busreis

614 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Bern naar Den Haag rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn
08:04Bern9u02 17:06Den Haag
0 overstappen
501Enkele reis
Deutsche Bahn
02:36Bern10u30 13:06Den Haag
0 overstappen
501Enkele reis
Deutsche Bahn
21:36Bern14u06 11:42Den Haag
0 overstappen
901Enkele reis
Deutsche Bahn with connection
20:36Bern14u30 11:06Den Haag
0 overstappen
881Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Bern naar Den Haag

distanceAfstand613 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de trein9 u 2 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 63
frequencyFrequentie1 per dag
changesDirecte verbindingenNee
carriersTreinreisaanbiedersDeutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection

Bij treinreizen van Bern naar Den Haag leg je reis 613 km af, wat bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection gemiddeld 9 u 2 min duurt. Normaal gesproken gaan er 1 reis met de trein diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 63 ligt, vind je het goedkoopste treinticket al voor € 60. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Bern, Bahnhof Postautostation en arriveren in Den Haag Centraal.

Treinmaatschappijen: Deutsche Bahn van Bern naar Den Haag

Bij Deutsche Bahn koop je vanaf € 60 tickets voor treinen tussen Bern en Den Haag. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een trein vinden.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de tren in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van treinen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Bern naar Den Haag.

Reistips: treinen van Bern tot Den Haag

Reis eenvoudig met de trein naar Den Haag. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Bern naar Den Haag te reizen.
FAQs
De goedkoopste treintickets van Bern naar Den Haag zijn € 60. De prijs hangt wel af van hoe ver van tevoren je je tickets voor je reis van Bern naar Den Haag boekt. Als je zo veel mogelijk geld wilt besparen, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken. Omio kan je daarbij helpen!
De prijs voor de trein bedraagt gemiddeld € 63  als je voor deze reis in de komende 7 dagen tickets wilt boeken.
Bij de route van Bern naar Den Haag per trein leg je ongeveer 613 km  af.
De reis met de trein van Bern naar Den Haag duurt gemiddeld 9 u 2 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in het weekend en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor treinreizen van Bern naar Den Haag.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de trein van Bern naar Den Haag reizen, vertrekken in Bern vanaf Bern, Bahnhof Postautostation en stappen in Den Haag uit op Den Haag Centraal.

Reizigers die met de trein reizen, vertrekken vooral vanaf Bern, Bahnhof Postautostation en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 2.3 km naar het treinstation in Den Haag Centraal af.

Omio werkt met veel reispartners om je een goede service te bieden. Op de route van Bern naar Den Haag kun je de trein nemen van Deutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection. Bekijk ook zeker alle andere treinreisaanbieders die vervoer bieden op de route van Bern naar Den Haag om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Het gemiddelde aantal treinreizen dat per dag vertrekt vanaf Bern naar Den Haag is 1. De treinen kunnen afwijken in weekenden en op feestdagen.
Pak je iever vroeg in de ochtend treinreizen pakt van Bern naar Den Haag? De trein dat het vroegst vertrekt, gaat om 07: 36. Als je liever nacht treinreizen van Bern naar Den Haag hebt, neem je de trein dat het laatst vertrekt, om 23: 09. Omio toont jou een recentste de trein van Bern naar Den Haag, zodat je de ideale vertrektijd voor deze reis kunt boeken.
Als je in de komende 7 dagen treintickets van Bern naar Den Haag gaat boeken, kosten je tickets enkele reis gemiddeld € 63. We raden je wel aan om voor reizen met de trein vroeg te reserveren als je de beste prijs wilt, want treintickets van Bern naar Den Haag zijn over het algemeen een paar maanden voor de geplande vertrekdatum al te koop.
Je trein trip van Bern naar Den Haag hoeft helemaal niet te eindigen in Den Haag. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Den Haag die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Brussel of Rotterdam. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Brussel of Rotterdam te gaan op Omio!
Als je per trein wilt reizen van Bern naar Den Haag met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je de trein tussen Bern en Den Haag, zowel vooraf als tijdens je reis.
Reizen van Bern naar Den Haag zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Bern naar Den Haag.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Bern
Den Haag

Meer reisopties per trein van Bern naar Den Haag

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal