Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen tussen Birmingham en Worcester

distanceAfstand39 km
durationGemiddelde treinduur41 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 11
frequencyTren frequentie25 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 25 directe treinen per dag
carriersTreinmaatschappijenWest Midlands Railway

Met treinen van Birmingham naar Worcester leg je reis 39 km af wat gemiddeld 41 min duurt bij onze reispartners zoals West Midlands Railway. Normaalgesproken zijn er er zijn 25 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 11 kost, vind je het goedkoopste treinkaartje zelfs al voor € 11. Reizigers vertrekken het vaakst van Birmingham New Street en arriveren in Worcester Foregate Street.

Reistips

Treinreizen van Birmingham naar Worcester
Reis eenvoudig met de trein naar Worcester. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Birmingham naar Worcester te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan een tren van Birmingham naar Worcester zijn?
Het goedkoopst mogelijke treintickets van Birmingham naar Worcester is € 11. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Birmingham naar Worcester boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per trein van Birmingham naar Worcester?
Als je je treintickets in de komende week wilt kopen, kun je voor een enkele reis van Birmingham naar Worcester voor een tren ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 11.
Wat is de afstand naar Worcester van Birmingham per trein?
Je moet erop rekenen ongeveer 39 km  af te leggen van Birmingham naar Worcester per trein.
Hoe lang doet de tren van Birmingham naar Worcester erover?
The gemiddelde reistijd per trein van Birmingham naar Worcester is 41 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je treintickets koopt van Birmingham naar Worcester.
Welke treinstations zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Birmingham naar Worcester?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Birmingham naar Worcester, vertrekken meestal van Birmingham New Street in Birmingham en komen aan op Worcester Foregate Street in Worcester. Het is altijd handig om deze treinstations in Birmingham en Worcester te weten voordat je instapt voor je reis per trein.

Waar vind ik de Birmingham treinstation naar Worcester? Waar is de Worcester treinstation?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun treinen op Birmingham New Street en moeten ongeveer 399 m reizen vanaf het stadscentrum om naar dit treinstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Worcester arriveren het meest op Worcester Foregate Street en moeten circa 638 m reizen vanaf dit treinstation naar het stadscentrum.

Welke treinreisaanbieders zijn actief op de route van Birmingham van Worcester?
Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Birmingham naar Worcester, kun je vertrouwen op West Midlands Railway om snel naar Worcester te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke treinreisaanbieders voor de reis van Birmingham naar Worcester te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Hoeveel treindiensten per dag zijn er tussen Birmingham en Worcester?
Gemiddeld, er zijn 25 treinen keer per dag van Birmingham naar Worcester. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Wanneer moet ik kopen om de beste deals voor Birmingham Worcester treintickets te krijgen?
Je kunt zien dat een tren van Birmingham naar Worcester gemiddeld € 11 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je treintickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een tren van Birmingham naar Worcester over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.
Als ik aankom in Worcester vanuit Birmingham per trein, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Worcester?
Voor veel van onze klanten die per trein van Birmingham naar Worcester reizen, is Worcester niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Worcester die een bezoek waard zijn, zijn Londen, Bristol of Manchester. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!
Wat is de beste manier om te reizen van Birmingham naar Worcester per trein met de Omio-app?
Je kunt je treintickets van Birmingham naar Worcester zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Birmingham naar Worcester tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.
Hoe kom ik van Birmingham naar Worcester als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een tren nemen?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Worcester vanaf Birmingham. Check Omio voor de beste beschikbare treinverbindingen van Birmingham naar Worcester en koop je voordelige treintickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Birmingham
Worcester
Birmingham Moor Street
Voorzieningen
Birmingham New Street
Voorzieningen
Versnaperingen
Birmingham Snow Hill
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Birmingham - Worcester

Bekijk gerelateerde reisinformatie: